Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
7x foto’s waar ik het meest trots op ben
1 Comments

Written by Celine

26 januari 2018

Voor mijn blog maak ik een hoop foto’s, maar ben ik eigenlijk heel perfectionistisch. Er zijn niet een hoop foto’s waar ik nou heel trots op ben. Toch zijn er precies zeven foto’s waar ik toch een beetje trots op ben. Benieuwd naar de foto’s waar ik het meest trots op ben? Lees dan deze blog.

Foto’s waar ik het meest trots op ben

Ik ben heel trots op deze ooglook. Nooit krijg ik mijn ooglooks mooi op de foto, maar eindelijk is het gelukt. Daarom ben ik heel trots op deze foto van mijn ooglook.

Blaadje

 foto's waar ik het meest trots op ben

Ik houd van herfst. Waarom? Je kan echt prachtige foto’s maken wanneer het herfst is. Zo maakte ik deze foto’s. Misschien een beetje rare foto’s, maar de kleuren zijn echt geweldig.

Lip swatch

foto's waar ik het meest trots op ben

Het is me nooit gelukt om een kleur van een lipstick mooi op de foto te krijgen. Deze foto van Lost is gelukkig erg goed gelukt en de kleur is echt perfect.

Palette

Dit was een van de eerste foto’s met mijn nieuwe softbox. Deze foto is dan ook heel goed gelukt en ik kreeg zelf het compliment dat deze foto leek alsof ik het van de website had geplukt. Dat is altijd leuk om te horen!

Flatlay

foto's waar ik het meest trots op ben

Een tijdje geleden maakte ik mijn eerste flatlay waar ik heel trots op ben. Onder andere maakte ik deze flatlay en ik ben er dan ook heel blij mee.

Swatches

foto's waar ik het meest trots op ben

Als laatste deze swatches. Er moet nog steeds een review online komen van deze mooie lippies en daar ga ik dit weekend mee bezig. Ik vergeet steeds om lip swatches te maken van deze lippies.

Wil je meer foto’s zien en op de hoogte blijven van al mijn blog posts? Check dan zeker even mijn Instagram kanaal. Op mijn Instagram post ik elke dag een nieuwe foto en daarnaast post ik ook vaak op mijn stories.

Welke foto vind jij het mooist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Yara

    Leuk om te lezen! Die swatches van die Colourpop lipsticks zijn er geweldig uit!
    Liefs,
    Yara

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.