Follow:
Personal

7x foto’s waar ik het meest trots op ben

Voor mijn blog maak ik een hoop foto’s, maar ben ik eigenlijk heel perfectionistisch. Er zijn niet een hoop foto’s waar ik nou heel trots op ben. Toch zijn er precies zeven foto’s waar ik toch een beetje trots op ben. Benieuwd naar de foto’s waar ik het meest trots op ben? Lees dan deze blog.

Foto’s waar ik het meest trots op ben

Ik ben heel trots op deze ooglook. Nooit krijg ik mijn ooglooks mooi op de foto, maar eindelijk is het gelukt. Daarom ben ik heel trots op deze foto van mijn ooglook.

Blaadje

 foto's waar ik het meest trots op ben

Ik houd van herfst. Waarom? Je kan echt prachtige foto’s maken wanneer het herfst is. Zo maakte ik deze foto’s. Misschien een beetje rare foto’s, maar de kleuren zijn echt geweldig.

Lip swatch

foto's waar ik het meest trots op ben

Het is me nooit gelukt om een kleur van een lipstick mooi op de foto te krijgen. Deze foto van Lost is gelukkig erg goed gelukt en de kleur is echt perfect.

Palette

Dit was een van de eerste foto’s met mijn nieuwe softbox. Deze foto is dan ook heel goed gelukt en ik kreeg zelf het compliment dat deze foto leek alsof ik het van de website had geplukt. Dat is altijd leuk om te horen!

Flatlay

foto's waar ik het meest trots op ben

Een tijdje geleden maakte ik mijn eerste flatlay waar ik heel trots op ben. Onder andere maakte ik deze flatlay en ik ben er dan ook heel blij mee.

Swatches

foto's waar ik het meest trots op ben

Als laatste deze swatches. Er moet nog steeds een review online komen van deze mooie lippies en daar ga ik dit weekend mee bezig. Ik vergeet steeds om lip swatches te maken van deze lippies.

Wil je meer foto’s zien en op de hoogte blijven van al mijn blog posts? Check dan zeker even mijn Instagram kanaal. Op mijn Instagram post ik elke dag een nieuwe foto en daarnaast post ik ook vaak op mijn stories.

Welke foto vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Yara

  Leuk om te lezen! Die swatches van die Colourpop lipsticks zijn er geweldig uit!
  Liefs,
  Yara

  26 januari 2018 at 18:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  koopjes
  Koopjes die je zeker moet kopen | week 4

  Iedereen houdt toch van koopjes? Daarom heb ik besloten om vanaf volgende week elke dinsdag super leuke koopjes met jullie...

  Sluiten