Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
7x foto’s waar ik het meest trots op ben
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

26 januari 2018

Voor mijn blog maak ik een hoop foto’s, maar ben ik eigenlijk heel perfectionistisch. Er zijn niet een hoop foto’s waar ik nou heel trots op ben. Toch zijn er precies zeven foto’s waar ik toch een beetje trots op ben. Benieuwd naar de foto’s waar ik het meest trots op ben? Lees dan deze blog.

Foto’s waar ik het meest trots op ben

Ik ben heel trots op deze ooglook. Nooit krijg ik mijn ooglooks mooi op de foto, maar eindelijk is het gelukt. Daarom ben ik heel trots op deze foto van mijn ooglook.

Blaadje

 foto's waar ik het meest trots op ben

Ik houd van herfst. Waarom? Je kan echt prachtige foto’s maken wanneer het herfst is. Zo maakte ik deze foto’s. Misschien een beetje rare foto’s, maar de kleuren zijn echt geweldig.

Lip swatch

foto's waar ik het meest trots op ben

Het is me nooit gelukt om een kleur van een lipstick mooi op de foto te krijgen. Deze foto van Lost is gelukkig erg goed gelukt en de kleur is echt perfect.

Palette

Dit was een van de eerste foto’s met mijn nieuwe softbox. Deze foto is dan ook heel goed gelukt en ik kreeg zelf het compliment dat deze foto leek alsof ik het van de website had geplukt. Dat is altijd leuk om te horen!

Flatlay

foto's waar ik het meest trots op ben

Een tijdje geleden maakte ik mijn eerste flatlay waar ik heel trots op ben. Onder andere maakte ik deze flatlay en ik ben er dan ook heel blij mee.

Swatches

foto's waar ik het meest trots op ben

Als laatste deze swatches. Er moet nog steeds een review online komen van deze mooie lippies en daar ga ik dit weekend mee bezig. Ik vergeet steeds om lip swatches te maken van deze lippies.

Wil je meer foto’s zien en op de hoogte blijven van al mijn blog posts? Check dan zeker even mijn Instagram kanaal. Op mijn Instagram post ik elke dag een nieuwe foto en daarnaast post ik ook vaak op mijn stories.

Welke foto vind jij het mooist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Yara

    Leuk om te lezen! Die swatches van die Colourpop lipsticks zijn er geweldig uit!
    Liefs,
    Yara

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.