Follow:
Beauty

Foto’s van beauty reviews waar ik het meest trots op ben

Je hebt vaak van die reviews waar je heel trots op bent. Prachtige foto’s of juist die mooie foto van jezelf. In sommige reviews zijn mijn foto’s echt lelijk, maar op sommige ben ik echt trots. Wil je weten welke foto’s ik het mooist vind bij elke review?

Review | Goedkoop Action Max & More palette

palette

Op deze foto ben ik het meest trots. Op deze foto komen alle kleuren echt perfect uit en het lijkt net alsof het palette nog nooit is gebruikt. Ik vind de stenen ook een goeie toevoeging. De stenen zijn trouwens uit Granada. Dit palette is echt prachtig en vooral als je hoort dat dit palette van de Action is.

Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong

smokey

Deze foto staart me echt aan. Letterlijk.

Beste foundation voor de lichte huid | Seventeen Stay Time Foundation

seventeen

Normaal heb ik echt problemen met witte verpakkingen, maar bij deze foundation was het niet het geval. Daarom ben ik ook hartstikke trots op deze foto. Niet overbelicht en toch een mooie witte achtergrond.

Review | Kylie Jenner Fake Lipgloss

lipgloss

In dit artikel hadden mensen mij gewaarschuwd over de ‘gevaarlijke’ ingrediënten die in deze liquid lipstick kunnen zitten. Ik was al geen fan van deze liquid lipstick, door het opdroog effect, maar nu draag ik hem al helemaal niet meer. De foto is wel heel mooi. Op een of andere manier lijken mijn nagels hier hartstikke lang en wit.

Artdeco lipstick | Foto’s, swatches en review

artdeco

Dit is best een oude foto en volgens mij de eerste foto waar ik Photoshop op de juiste manier heb gebruik. Ik vind het altijd mooi als de achtergrond van de foto zo wit mogelijk is en dat is bij deze foto goed gelukt.

W7 In the buff: Lightly Toasted | Foto’s, swatches en review

brush

Kunnen we allemaal een moment stilte houden voor deze prachtige oogschaduw kleuren? Ik ga echt dit palette veel meer gebruiken, want ik doe dit eigenlijk veel te weinig. Ook de achtergrond van deze foto is mooi wit en de kleuren komen prachtig uit.

Een eyeliner voor onhandige meiden | Collection Eyeliner

eyeliner

Ik dacht dat ik het enige onhandige meisje was, maar ik ben blijkbaar niet de enige aan de reacties te zien. Deze eyeliner is bedoeld voor onhandige mensen en de foto is ook nog eens goed gelukt.

Review | Eyes Uncovered Collection Palette

palette

Dit palette is zo mooi! De pigmentie valt wel tegen, maar dat is niet op de foto te zien. Alle kleuren zijn echt prachtig. Binnenkort krijg ik nog meer mooie paletten binnen en dan ga ik helemaal los met het maken van foto’s.

Wat vind jij van deze foto’s en heb je nog tips?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Heel mooie foto’s inderdaad! Ik denk dat ik die van de fake Kylie lipgloss het mooiste vind. x

  17 november 2016 at 10:12
 • Reply Hannelore

  Heel mooie foto’s! Een witte achtergrond ziet er altijd mooi en stijlvol uit 🙂

  18 november 2016 at 20:25
 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Hele mooie foto’s dus!!

  19 november 2016 at 11:12
 • Reply All About Bertina

  Prachtige foto’s.
  Vooral van de Kylie Jenner lipkit vind ik mooi.

  19 november 2016 at 14:33
 • Reply Jouvence

  Mooie foto’s, vooral die van de oogschaduw paletten zijn erg mooi geworden! xx

  19 november 2016 at 15:20
 • Reply Destiny

  Wauw, vooral the action en max palette en uncovered palette vind ik mooi gelukt!

  20 november 2016 at 00:38
 • Reply Mariska

  Zijn ook mooie foto’s! Naarmate je meer foto’s maakt ontwikkel je je skills dus verder heb ik eigenlijk geen tips 🙂

  20 november 2016 at 00:43
 • Reply Teddy

  Wat een mooie foto’s!

  30 december 2016 at 22:42
 • Reply Bruzene Goosen

  Really beautiful pictures. Always a struggle to get that perfect picture for your blog lol. I know the feeling

  31 december 2016 at 20:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Sieraden die je nog nooit bent tegen gekomen

  De laatste tijd kom ik zoveel geweldige en bijzondere sieraden tegen. Ook de zelfgemaakte sieraden van Jessie en haar eend Janice...

  Sluiten