Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Foto’s van beauty reviews waar ik het meest trots op ben
16 Comments

Written by Celine

16 november 2016

Je hebt vaak van die reviews waar je heel trots op bent. Prachtige foto’s of juist die mooie foto van jezelf. In sommige reviews zijn mijn foto’s echt lelijk, maar op sommige ben ik echt trots. Wil je weten welke foto’s ik het mooist vind bij elke review?

Review | Goedkoop Action Max & More palette

palette

Op deze foto ben ik het meest trots. Op deze foto komen alle kleuren echt perfect uit en het lijkt net alsof het palette nog nooit is gebruikt. Ik vind de stenen ook een goeie toevoeging. De stenen zijn trouwens uit Granada. Dit palette is echt prachtig en vooral als je hoort dat dit palette van de Action is.

Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong

smokey

Deze foto staart me echt aan. Letterlijk.

Beste foundation voor de lichte huid | Seventeen Stay Time Foundation

seventeen

Normaal heb ik echt problemen met witte verpakkingen, maar bij deze foundation was het niet het geval. Daarom ben ik ook hartstikke trots op deze foto. Niet overbelicht en toch een mooie witte achtergrond.

Review | Kylie Jenner Fake Lipgloss

lipgloss

In dit artikel hadden mensen mij gewaarschuwd over de ‘gevaarlijke’ ingrediënten die in deze liquid lipstick kunnen zitten. Ik was al geen fan van deze liquid lipstick, door het opdroog effect, maar nu draag ik hem al helemaal niet meer. De foto is wel heel mooi. Op een of andere manier lijken mijn nagels hier hartstikke lang en wit.

Artdeco lipstick | Foto’s, swatches en review

artdeco

Dit is best een oude foto en volgens mij de eerste foto waar ik Photoshop op de juiste manier heb gebruik. Ik vind het altijd mooi als de achtergrond van de foto zo wit mogelijk is en dat is bij deze foto goed gelukt.

W7 In the buff: Lightly Toasted | Foto’s, swatches en review

brush

Kunnen we allemaal een moment stilte houden voor deze prachtige oogschaduw kleuren? Ik ga echt dit palette veel meer gebruiken, want ik doe dit eigenlijk veel te weinig. Ook de achtergrond van deze foto is mooi wit en de kleuren komen prachtig uit.

Een eyeliner voor onhandige meiden | Collection Eyeliner

eyeliner

Ik dacht dat ik het enige onhandige meisje was, maar ik ben blijkbaar niet de enige aan de reacties te zien. Deze eyeliner is bedoeld voor onhandige mensen en de foto is ook nog eens goed gelukt.

Review | Eyes Uncovered Collection Palette

palette

Dit palette is zo mooi! De pigmentie valt wel tegen, maar dat is niet op de foto te zien. Alle kleuren zijn echt prachtig. Binnenkort krijg ik nog meer mooie paletten binnen en dan ga ik helemaal los met het maken van foto’s.

Wat vind jij van deze foto’s en heb je nog tips?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

16 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom

  Heel mooie foto’s inderdaad! Ik denk dat ik die van de fake Kylie lipgloss het mooiste vind. x

  Antwoord
 2. Hannelore

  Heel mooie foto’s! Een witte achtergrond ziet er altijd mooi en stijlvol uit 🙂

  Antwoord
 3. All About Bertina

  Prachtige foto’s.
  Vooral van de Kylie Jenner lipkit vind ik mooi.

  Antwoord
 4. Jouvence

  Mooie foto’s, vooral die van de oogschaduw paletten zijn erg mooi geworden! xx

  Antwoord
 5. Destiny

  Wauw, vooral the action en max palette en uncovered palette vind ik mooi gelukt!

  Antwoord
 6. Mariska

  Zijn ook mooie foto’s! Naarmate je meer foto’s maakt ontwikkel je je skills dus verder heb ik eigenlijk geen tips 🙂

  Antwoord
 7. Teddy

  Wat een mooie foto’s!

  Antwoord
 8. Bruzene Goosen

  Really beautiful pictures. Always a struggle to get that perfect picture for your blog lol. I know the feeling

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.