Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
FOREO Luna 3: Is het wat?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

25 juli 2019

Voor mij is het erg belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht goed was. Ik wil een goede huid hebben en dat deed ik altijd met mijn cleanser van de Hema en mijn make-up eraser. Toch wilde ik een stapje verder gaan met mijn gezichtsroutine en daarom test ik nu de FOREO Luna 3 uit. Is het wat of kan je beter dit product overslaan?

FOREO Luna 3

FOREO Luna 3

De Luna 3 is een huidverzorgingsapparaat met een ultrazachte, hygiënische reiniging combineert met een aantal gerichte massageroutines. Deze kan je vervolgens bedienen met de FOREO app. Het verschil tussen de normale gezichtsborstels en de Luna 3 is dat nylon borstelkoppen een schuilplaats zijn voor bacteriën, waardoor je dus ook regelmatig de borstelkop moet vervangen.

Het omhulsel van de Luna 3 is een hygiënische siliconen body die opgeladen kan worden via een USB poort en daarna 650 keer gebruikt kan worden.

FOREO Luna 3 FOREO Luna 3 achterkant

Nog wat overige eigenschappen van de Luna 3:

  • 30% langere touchpoints: om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken en voor een diepere reiniging van de poriën.
  • 30% grotere opzetborstel: effectieve reiniging.
  • 25% zachtere touchpoints: glijdt moeiteloos over de huid.
  • 16 pulsatie-intensiteiten: kies wat het beste bij je past met maximaal 8000 pulsaties per minuut.
  • Een app op het apparaat te besturen
  • 100% waterdicht en verbeterde laadkracht.
  • Universele aan- en uitknop.

Wat vind ik van dit apparaat?

FOREO Luna 3 achterkant

Ik heb de Luna 3 uitgebreid uitgetest en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben! Voordat ik de Luna 3 gebruik om mijn huid schoon te maken, verwijder ik eerst mijn makeup met mijn cleanser van de Hema. Als ik dit heb gedaan dan gebruik ik de Luna 3 met opnieuw een beetje cleanser van de Hema. Vervolgens klik ik twee keer op de achterkant van de Luna 3, waardoor het apparaat aan gaat voor één minuut. Deze minuut is precies lang genoeg en daarna is mijn gezicht veel schoner dan als ik alleen even de cleanser van de Hema had gebruikt.

Lees tip: De beste manier om je gezicht te wassen + aanraders

FOREO Luna 3

Een groot nadeel van dit apparaat is dat de app niet goed werkt op mijn telefoon. Eerst duurde het heel lang voordat ik het apparaat had aangesloten, maar vervolgens werkte het wel even. Ik kon een van de massages uitvoeren en je voelde duidelijk een verschil tussen de verschillende massages.

Na een tijdje stopte de app met werken. Als de app niet meer werkt, verwijder hem dan, zodat hij wel weer gaat werken.

Hierboven zie je de vier verschillende massage opties. Als je een van de massage opties hebt uitgekozen, dan klik je heel simpel op “start treatment”. De telefoon verbindt dan met het apparaat, waardoor hij direct begint te werken. De massages zijn echt heerlijk, dus het is een grote aanrader om niet alleen te kijken naar de cleansing optie, maar ook naar de massage opties.

Ik heb de licht roze variant voor de normale huid en er is ook nog een paarse voor de gevoelige huid en een blauwe voor de gecombineerde huid.

De FOREO Luna 3 is voor 199 euro te koop bij Foreo.com en Bol.com.

Hoe lijkt jou de FOREO Luna 3?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.