Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

FOREO Luna 3: Is het wat?

Voor mij is het erg belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht goed was. Ik wil een goede huid hebben en dat deed ik altijd met mijn cleanser van de Hema en mijn make-up eraser. Toch wilde ik een stapje verder gaan met mijn gezichtsroutine en daarom test ik nu de FOREO Luna 3 uit. Is het wat of kan je beter dit product overslaan?

FOREO Luna 3

FOREO Luna 3

De Luna 3 is een huidverzorgingsapparaat met een ultrazachte, hygiënische reiniging combineert met een aantal gerichte massageroutines. Deze kan je vervolgens bedienen met de FOREO app. Het verschil tussen de normale gezichtsborstels en de Luna 3 is dat nylon borstelkoppen een schuilplaats zijn voor bacteriën, waardoor je dus ook regelmatig de borstelkop moet vervangen.

Het omhulsel van de Luna 3 is een hygiënische siliconen body die opgeladen kan worden via een USB poort en daarna 650 keer gebruikt kan worden.

FOREO Luna 3 FOREO Luna 3 achterkant

Nog wat overige eigenschappen van de Luna 3:

  • 30% langere touchpoints: om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken en voor een diepere reiniging van de poriën.
  • 30% grotere opzetborstel: effectieve reiniging.
  • 25% zachtere touchpoints: glijdt moeiteloos over de huid.
  • 16 pulsatie-intensiteiten: kies wat het beste bij je past met maximaal 8000 pulsaties per minuut.
  • Een app op het apparaat te besturen
  • 100% waterdicht en verbeterde laadkracht.
  • Universele aan- en uitknop.

Wat vind ik van dit apparaat?

FOREO Luna 3 achterkant

Ik heb de Luna 3 uitgebreid uitgetest en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben! Voordat ik de Luna 3 gebruik om mijn huid schoon te maken, verwijder ik eerst mijn makeup met mijn cleanser van de Hema. Als ik dit heb gedaan dan gebruik ik de Luna 3 met opnieuw een beetje cleanser van de Hema. Vervolgens klik ik twee keer op de achterkant van de Luna 3, waardoor het apparaat aan gaat voor één minuut. Deze minuut is precies lang genoeg en daarna is mijn gezicht veel schoner dan als ik alleen even de cleanser van de Hema had gebruikt.

Lees tip: De beste manier om je gezicht te wassen + aanraders

FOREO Luna 3

Een groot nadeel van dit apparaat is dat de app niet goed werkt op mijn telefoon. Eerst duurde het heel lang voordat ik het apparaat had aangesloten, maar vervolgens werkte het wel even. Ik kon een van de massages uitvoeren en je voelde duidelijk een verschil tussen de verschillende massages.

Na een tijdje stopte de app met werken. Als de app niet meer werkt, verwijder hem dan, zodat hij wel weer gaat werken.

Hierboven zie je de vier verschillende massage opties. Als je een van de massage opties hebt uitgekozen, dan klik je heel simpel op “start treatment”. De telefoon verbindt dan met het apparaat, waardoor hij direct begint te werken. De massages zijn echt heerlijk, dus het is een grote aanrader om niet alleen te kijken naar de cleansing optie, maar ook naar de massage opties.

Ik heb de licht roze variant voor de normale huid en er is ook nog een paarse voor de gevoelige huid en een blauwe voor de gecombineerde huid.

De FOREO Luna 3 is voor 199 euro te koop bij Foreo.com en Bol.com.

Hoe lijkt jou de FOREO Luna 3?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beige high waisted shorts voor vakantie | Outfit

De zomer is de perfecte tijd om nieuwe outfits te maken. Je kan zo veel verschillende dingen combineren en er...

Sluiten