Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
FOREO Luna 3: Is het wat?

Geschreven door Celine Klooster

25 juli 2019

Voor mij is het erg belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht goed was. Ik wil een goede huid hebben en dat deed ik altijd met mijn cleanser van de Hema en mijn make-up eraser. Toch wilde ik een stapje verder gaan met mijn gezichtsroutine en daarom test ik nu de FOREO Luna 3 uit. Is het wat of kan je beter dit product overslaan?

FOREO Luna 3

FOREO Luna 3

De Luna 3 is een huidverzorgingsapparaat met een ultrazachte, hygiënische reiniging combineert met een aantal gerichte massageroutines. Deze kan je vervolgens bedienen met de FOREO app. Het verschil tussen de normale gezichtsborstels en de Luna 3 is dat nylon borstelkoppen een schuilplaats zijn voor bacteriën, waardoor je dus ook regelmatig de borstelkop moet vervangen.

Het omhulsel van de Luna 3 is een hygiënische siliconen body die opgeladen kan worden via een USB poort en daarna 650 keer gebruikt kan worden.

FOREO Luna 3 FOREO Luna 3 achterkant

Nog wat overige eigenschappen van de Luna 3:

  • 30% langere touchpoints: om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken en voor een diepere reiniging van de poriën.
  • 30% grotere opzetborstel: effectieve reiniging.
  • 25% zachtere touchpoints: glijdt moeiteloos over de huid.
  • 16 pulsatie-intensiteiten: kies wat het beste bij je past met maximaal 8000 pulsaties per minuut.
  • Een app op het apparaat te besturen
  • 100% waterdicht en verbeterde laadkracht.
  • Universele aan- en uitknop.

Wat vind ik van dit apparaat?

FOREO Luna 3 achterkant

Ik heb de Luna 3 uitgebreid uitgetest en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben! Voordat ik de Luna 3 gebruik om mijn huid schoon te maken, verwijder ik eerst mijn makeup met mijn cleanser van de Hema. Als ik dit heb gedaan dan gebruik ik de Luna 3 met opnieuw een beetje cleanser van de Hema. Vervolgens klik ik twee keer op de achterkant van de Luna 3, waardoor het apparaat aan gaat voor één minuut. Deze minuut is precies lang genoeg en daarna is mijn gezicht veel schoner dan als ik alleen even de cleanser van de Hema had gebruikt.

Lees tip: De beste manier om je gezicht te wassen + aanraders

FOREO Luna 3

Een groot nadeel van dit apparaat is dat de app niet goed werkt op mijn telefoon. Eerst duurde het heel lang voordat ik het apparaat had aangesloten, maar vervolgens werkte het wel even. Ik kon een van de massages uitvoeren en je voelde duidelijk een verschil tussen de verschillende massages.

Na een tijdje stopte de app met werken. Als de app niet meer werkt, verwijder hem dan, zodat hij wel weer gaat werken.

Hierboven zie je de vier verschillende massage opties. Als je een van de massage opties hebt uitgekozen, dan klik je heel simpel op “start treatment”. De telefoon verbindt dan met het apparaat, waardoor hij direct begint te werken. De massages zijn echt heerlijk, dus het is een grote aanrader om niet alleen te kijken naar de cleansing optie, maar ook naar de massage opties.

Ik heb de licht roze variant voor de normale huid en er is ook nog een paarse voor de gevoelige huid en een blauwe voor de gecombineerde huid.

De FOREO Luna 3 is voor 199 euro te koop bij Foreo.com en Bol.com.

Hoe lijkt jou de FOREO Luna 3?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.