Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Five favourites (januari 2015)
2 Comments

Written by Celine

4 februari 2015

Door Anique – Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van deze maand zien. Ik ben een aantal weken terug op het idee gekomen om aan het eind van iedere maand een favorieten artikel te maken. Lees snel verder als je mijn 5 favoriete dingen van de maand wilt weten. 


Hema broodje kruidenroomkaas

Ik ben echt gek op kruidenroomkaas, en ik vond die van de La Place (V&D;) echt geweldig. Maar zoals je misschien wel weet is La Place best wel duur. Maar toen ik laatst een hotdog wilde kopen bij de Hema zag ik dat ze ook broodjes kruidenroomkaas verkochten. Ik twijfelde geen moment en kocht het meteen! Superlekker! Het is een half stokbroodje met kruidenroomkaas en wat ijsbergsla, superlekker. En ik kan je vertellen, een half stokbroodje is veel! En dit kost je dan €2,-. Veel goedkoper dan bij La Place.

Wunderlist

Door Mascha van Beautygloss heb ik deze app gedownload. Het is een app waarin je to-do listjes kan maken, maar je kunt ook mensen eraan toevoegen. Je kunt het ook op je laptop hebben en dan synchroniseert hij ook heel snel. Superhandig! Zo hebben Celine en ik bijvoorbeeld samen een to do lijstje voor onze blog, maar ik heb ook een persoonlijke voor mijn leer- en huiswerk van school. Superhandig!

Essence waterproof eyeliner

Ik ben echt super tevreden over deze eyeliner. Hij kost maar €2,79 en hij is écht waterproof en goed gepigmenteerd. In combinatie met de W7 eyeprimer (hieronder) blijft hij echt heel lang zitten.

W7 eye primer

Deze eyeprimer van W7 vind ik echt heel erg fijn. En door de prijs van dit product vind ik hem nog veel fijner! Ik heb deze eyeprimer namelijk gekocht bij de Big Bazar voor, volgens mij, €1,49.
Hij is ook verkrijgbaar bij verschillende online shops, maar dan is hij wel duurder.

Essence Cinderella Limited Edition

Essence komt in maart met een trend edition. Superleuk! Van nagellak tot lipgloss en van highlighter tot nagelstickers, het zit allemaal in deze limited edition! Vanaf maart verkrijgbaar.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. Mira

    Dat lijstjes ding is handig, die ga ik even downloaden:)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.