Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Five favourites (januari 2015)
2 Comments

Written by Celine

4 februari 2015

Door Anique – Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van deze maand zien. Ik ben een aantal weken terug op het idee gekomen om aan het eind van iedere maand een favorieten artikel te maken. Lees snel verder als je mijn 5 favoriete dingen van de maand wilt weten. 


Hema broodje kruidenroomkaas

Ik ben echt gek op kruidenroomkaas, en ik vond die van de La Place (V&D;) echt geweldig. Maar zoals je misschien wel weet is La Place best wel duur. Maar toen ik laatst een hotdog wilde kopen bij de Hema zag ik dat ze ook broodjes kruidenroomkaas verkochten. Ik twijfelde geen moment en kocht het meteen! Superlekker! Het is een half stokbroodje met kruidenroomkaas en wat ijsbergsla, superlekker. En ik kan je vertellen, een half stokbroodje is veel! En dit kost je dan €2,-. Veel goedkoper dan bij La Place.

Wunderlist

Door Mascha van Beautygloss heb ik deze app gedownload. Het is een app waarin je to-do listjes kan maken, maar je kunt ook mensen eraan toevoegen. Je kunt het ook op je laptop hebben en dan synchroniseert hij ook heel snel. Superhandig! Zo hebben Celine en ik bijvoorbeeld samen een to do lijstje voor onze blog, maar ik heb ook een persoonlijke voor mijn leer- en huiswerk van school. Superhandig!

Essence waterproof eyeliner

Ik ben echt super tevreden over deze eyeliner. Hij kost maar €2,79 en hij is écht waterproof en goed gepigmenteerd. In combinatie met de W7 eyeprimer (hieronder) blijft hij echt heel lang zitten.

W7 eye primer

Deze eyeprimer van W7 vind ik echt heel erg fijn. En door de prijs van dit product vind ik hem nog veel fijner! Ik heb deze eyeprimer namelijk gekocht bij de Big Bazar voor, volgens mij, €1,49.
Hij is ook verkrijgbaar bij verschillende online shops, maar dan is hij wel duurder.

Essence Cinderella Limited Edition

Essence komt in maart met een trend edition. Superleuk! Van nagellak tot lipgloss en van highlighter tot nagelstickers, het zit allemaal in deze limited edition! Vanaf maart verkrijgbaar.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

2 Reacties

  1. Mira

    Dat lijstjes ding is handig, die ga ik even downloaden:)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.