Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
First things tag

Geschreven door Celine

21 oktober 2015

 

Tag first things

Bron beeld

Door Anique –
Vandaag heb ik voor jullie de first things tag; een tag die gaat over de eerste dingen die je doet, bijvoorbeeld wat is het eerste dat je doet
als je wakker wordt.
Benieuwd naar mijn  antwoorden op deze 12 vragen?
Lees dan snel verder!

 

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt?

Ik word meestal wakker van de wekker, dus het allereerste wat ik doe is de wekker uitzetten. Dan blijf ik nog even in mijn bed liggen, en check
social media: Whatsapp, Instagram en soms ook YouTube.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat?

Ik ga niet naar een sportschool, haha. Maar ik doe wel aan ballet, en het eerste wat ik daar doe is me omkleden en kletsen met de meiden uit mijn groep.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school?

Ik aai mijn hond, want die houdt niet op met kwispelen en achter je aan lopen als je hem niet aait als je binnenkomt, haha. En daarna pak ik meestal eten. Oeps. Hihi.

Eerste auto?

Eerst maar eens een rijbewijs, dan kijken we wel verder haha.
Ik ben trouwens van mening dat een auto een beetje onzin is, met het openbaar vervoer kom je er ook wel. Maar aangezien mijn ouders mijn rijlessen willen betalen (als ik niet zou gaan roken en geen scooter zou gaan rijden), wil ik wel mijn rijbewijs halen, het is natuurlijk wel heel makkelijk!

 

Eerste ongeluk/verkeersovertreding?

Ik heb nog nooit een ongeluk gehad. Ik ben zelfs nog nooit door rood licht gefietst, ben ik te schijterig voor!

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was?

Juf op een basisschool.

Eerste keus qua drinken?

Thee of groene ice tea, ik kan niet kiezen!

Eerste keus dessert?

Chocoladetaart. Ik hou van chocola, en hou ook zoveel van chocoladetaart.

Eerste liedje dat in je opkomt?

Red hot chili peppers – Dani california

I loveeeee the red hot chili peppers, ik ben echt een huge fan haha.

Eerste grote aankoop?

Een Nintendo DS denk ik, haha. Als ik daar nu aan terug denk, moet ik er echt om lachen whahah.

Eerste baantje?

Mijn eerste officiële baantje heb ik sinds mei: ik werk in een restaurant.
Maar ik heb ook een keer 3 weken een folderwijk van iemand overgenomen, vreselijk!

Eerste keer vliegen?

Toen ik nog een baby was, gingen we naar Marokko. Daar kan ik me natuurlijk niks van herinneren. De eerste keer vliegen die ik me wel kan herinneren, gingen we
naar Portugal met de hele familie.

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.