Follow:
Modellen nieuws

HNTM Talk | Een rommelige finale, maar terechte winnaar

Een rommelige finale, ik kan niet anders zeggen. Ik had eerlijk gezegd veel beter verwacht van de hele productie achter Holland’s Next Top Model. Toch ben ik heel blij met de uitslag en was het uiteindelijk een hele leuke show. Benieuwd wat ik van deze finale vond? Check dan deze blog.

De show

Sorry, maar de show vond ik echt verschrikkelijk. Ze kunnen veel beter het van te voren opnemen, zodat het er beter uit komt te zien. Alle afleveringen zijn echt geweldig en om dan af te sluiten met zo’n flut finale vind ik een beetje raar. De microfoons deden het niet, de microfoons stonden op het verkeerde moment aan, de licht inval was verkeerd en de zanger stond de modellen in de weg. Ze hadden van te voren geoefend, maar dat lieten ze niet zien. Erg jammer. Ook vond ik het erg jammer dat Anna Nooshin niet helemaal tot haar recht kwam. Ik weet echt dat ze het kan, maar tijdens deze finale liet ze dat echt niet zien.

De foto’s

Mijn broer had afgelopen dinsdag gefigureerd bij Holland’s Next Top Model. Helaas wist ik dit niet op tijd, anders was ik natuurlijk ook mee gedaan. Natuurlijk had ik vorige week al wat foto’s gezien van de outfits en de setting, dus ik wist al wat ik ging verwachten. Het was dan ook niet een grote verrassing voor mij dat Ritse weer de beste foto had.

Montell

winnaar

Ik ga het nu even over alle foto’s hebben. Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik vond deze foto tenminste niet te overdreven. Er staan maar een paar camera’s om hem heen en ondanks dat hij op een auto staat, ziet het er niet te overdreven uit. Zijn gezicht is op deze foto heel neutraal en de kleuren die hij aan heeft werken goed mee met de achtergrond

Ritse

Het grappige aan deze foto is dat mijn broer rechts achter in het grijs staat. Ritse springt er echt bovenuit en je aandacht wordt niet getrokken naar de mensen om hem heen. Ik vind Ritse die een staartje draagt ook helemaal geweldig.

Sanne

Ik vond dit eigenlijk de slechtste foto. Sanne die valt eigenlijk een beetje weg tussen alle mensen en ondanks dat ze een fel rode kleur aan heeft, trekt ze niet alle aandacht bij mij. Ik denk dat ze dat net iets anders hadden moeten doen met de setting. Sanne ziet er wel weer prachtig uit op deze foto.

Latanya

Ik vond die poodle echt geweldig haha. Op de een of andere manier past die wel bij Latanya. Een beetje eigenwijs, maar wel heel mooi. Ook Latanya vind ik prachtig op de foto staan en het verbaast me dat zij niet de beste foto had.

De uitslag

Holland's Next Top Model

Met de uitslag ben ik natuurlijk hartstikke blij. Ik was al voor Montell en ik gun het hem zo erg. Ik was alleen wel een beetje verbaasd, omdat Ritse niet had gewonnen. Hij stond redelijk voor in de stemmingen en daarnaast had hij de beste foto en kreeg hij heel veel complimenten. Als het aan de jury lag dan had Ritse denk ik gewonnen.

Wat vond jij van deze finale?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Dyonne Bakker

  Die actie van Chris met z’n horloge vond ik echt geweldig hahaha. Ik moest toen wel ff lachen. Verder snap ik helemaal wat je bedoelt. Ik heb betere finales gezien van HNTM.

  31 oktober 2017 at 16:55
 • Reply Veronique

  Het was een chaos. Zo jammer. Vorig jaar was ik bij de liveshow en was het goed geregeld. Jammer.

  31 oktober 2017 at 17:36
  • Reply Celine Klooster

   Wat gaaf dat je bij de live show was! Deze keer was het echt chaos inderdaad.

   1 november 2017 at 08:32
 • Reply Hannah Kagenaar

  Er ging zoveel mis bij de regie

  31 oktober 2017 at 18:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Blogger meeting met Bosche bol en leuke bediening

  Afgelopen zaterdag ben ik met vier geweldige bloggers naar Den Bosch geweest. Een gezellig dag vol met lekker eten, heel...

  Sluiten