Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Favoriete winkels die jij zeker moet bezoeken

Geschreven door Celine Klooster

6 december 2017

Het is bijna kerst en dat betekent dat je nog zeker een aantal cadeautjes moet kopen voor jouw geliefden of natuurlijk jouw eigen wishlist moet aanvullen. Daarom zet ik vandaag een aantal van mijn favoriete winkels op een rijtje, waar je zeker een kijkje moet nemen om de geweldigste kerst cadeautjes te kopen.

Mijn favoriete winkels

Colourpop is zo geweldig. Ik heb hier al een aantal keer op mogen bestellen en de producten zijn zo geweldig. De oogschaduws zijn super creamy en bevatten heel veel pigment, de lipsticks zijn geweldig en binnenkort ga ik ook nog een prachtig palette uit testen. Als je opzoek bent naar goede goedkope makeup dan moet je zeker Colourpop bezoeken.

Benieuwd naar de reviews die ik heb geschreven? Check dan deze artikelen:

BHcosmetics

Helaas heb ik nog niet de kans te krijgen om iets te kopen bij BHcosmetics, maar als ze met gratis verzending komen, dan sla ik zeker mijn slag. De producten zien er echt geweldig uit en ze hebben altijd super leuke aanbiedingen waardoor je bijvoorbeeld een gigantisch palette met geweldig pigment voor minder dan 9 euro kan scoren. Echt een aanrader dus. Klik hier om BHcosmetics te bezoeken.

Forever 21

Dit is echt een hele leuke winkel waar ik altijd wel leuke kledingstukken kan scoren. Jammer genoeg is deze winkel alleen een Amsterdam te vinden (en andere verre plaatsen waar ik nooit kom), maar als ik in Amsterdam ben dan bezoek ik zeker deze winkel.

favoriete winkels

Primark kaarsen

“Primark kaarsen” is natuurlijk niet een winkel, maar de kaarsen van de Primark zijn zo geweldig. Eigenlijk vind ik de Primark verder niet echt geweldig, maar de kaarsen zijn zo goedkoop en ruiken echt heerlijk. De laatste tijd heb ik een beetje een obsessie met lekkere kaarsen, dus dat komt goed van pas.

Pull and Bear

Ook bij deze kledingwinkel kan ik altijd super leuke items scoren. Sinds kort is deze winkel ook bij mij in de buurt gevestigd, dus hier kom ik vaak terecht. Gelukkig is hij niet erg duur.

Wat zijn jouw favoriete winkels?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.