Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Favoriete winkels die jij zeker moet bezoeken
0 Comments

Written by Celine

6 december 2017

Het is bijna kerst en dat betekent dat je nog zeker een aantal cadeautjes moet kopen voor jouw geliefden of natuurlijk jouw eigen wishlist moet aanvullen. Daarom zet ik vandaag een aantal van mijn favoriete winkels op een rijtje, waar je zeker een kijkje moet nemen om de geweldigste kerst cadeautjes te kopen.

Mijn favoriete winkels

Colourpop is zo geweldig. Ik heb hier al een aantal keer op mogen bestellen en de producten zijn zo geweldig. De oogschaduws zijn super creamy en bevatten heel veel pigment, de lipsticks zijn geweldig en binnenkort ga ik ook nog een prachtig palette uit testen. Als je opzoek bent naar goede goedkope makeup dan moet je zeker Colourpop bezoeken.

Benieuwd naar de reviews die ik heb geschreven? Check dan deze artikelen:

BHcosmetics

Helaas heb ik nog niet de kans te krijgen om iets te kopen bij BHcosmetics, maar als ze met gratis verzending komen, dan sla ik zeker mijn slag. De producten zien er echt geweldig uit en ze hebben altijd super leuke aanbiedingen waardoor je bijvoorbeeld een gigantisch palette met geweldig pigment voor minder dan 9 euro kan scoren. Echt een aanrader dus. Klik hier om BHcosmetics te bezoeken.

Forever 21

Dit is echt een hele leuke winkel waar ik altijd wel leuke kledingstukken kan scoren. Jammer genoeg is deze winkel alleen een Amsterdam te vinden (en andere verre plaatsen waar ik nooit kom), maar als ik in Amsterdam ben dan bezoek ik zeker deze winkel.

favoriete winkels

Primark kaarsen

“Primark kaarsen” is natuurlijk niet een winkel, maar de kaarsen van de Primark zijn zo geweldig. Eigenlijk vind ik de Primark verder niet echt geweldig, maar de kaarsen zijn zo goedkoop en ruiken echt heerlijk. De laatste tijd heb ik een beetje een obsessie met lekkere kaarsen, dus dat komt goed van pas.

Pull and Bear

Ook bij deze kledingwinkel kan ik altijd super leuke items scoren. Sinds kort is deze winkel ook bij mij in de buurt gevestigd, dus hier kom ik vaak terecht. Gelukkig is hij niet erg duur.

Wat zijn jouw favoriete winkels?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.