Follow:
Beauty Fashion

Favoriete winkels die jij zeker moet bezoeken

Het is bijna kerst en dat betekent dat je nog zeker een aantal cadeautjes moet kopen voor jouw geliefden of natuurlijk jouw eigen wishlist moet aanvullen. Daarom zet ik vandaag een aantal van mijn favoriete winkels op een rijtje, waar je zeker een kijkje moet nemen om de geweldigste kerst cadeautjes te kopen.

Mijn favoriete winkels

Colourpop is zo geweldig. Ik heb hier al een aantal keer op mogen bestellen en de producten zijn zo geweldig. De oogschaduws zijn super creamy en bevatten heel veel pigment, de lipsticks zijn geweldig en binnenkort ga ik ook nog een prachtig palette uit testen. Als je opzoek bent naar goede goedkope makeup dan moet je zeker Colourpop bezoeken.

Benieuwd naar de reviews die ik heb geschreven? Check dan deze artikelen:

BHcosmetics

Helaas heb ik nog niet de kans te krijgen om iets te kopen bij BHcosmetics, maar als ze met gratis verzending komen, dan sla ik zeker mijn slag. De producten zien er echt geweldig uit en ze hebben altijd super leuke aanbiedingen waardoor je bijvoorbeeld een gigantisch palette met geweldig pigment voor minder dan 9 euro kan scoren. Echt een aanrader dus. Klik hier om BHcosmetics te bezoeken.

Forever 21

Dit is echt een hele leuke winkel waar ik altijd wel leuke kledingstukken kan scoren. Jammer genoeg is deze winkel alleen een Amsterdam te vinden (en andere verre plaatsen waar ik nooit kom), maar als ik in Amsterdam ben dan bezoek ik zeker deze winkel.

favoriete winkels

Primark kaarsen

“Primark kaarsen” is natuurlijk niet een winkel, maar de kaarsen van de Primark zijn zo geweldig. Eigenlijk vind ik de Primark verder niet echt geweldig, maar de kaarsen zijn zo goedkoop en ruiken echt heerlijk. De laatste tijd heb ik een beetje een obsessie met lekkere kaarsen, dus dat komt goed van pas.

Pull and Bear

Ook bij deze kledingwinkel kan ik altijd super leuke items scoren. Sinds kort is deze winkel ook bij mij in de buurt gevestigd, dus hier kom ik vaak terecht. Gelukkig is hij niet erg duur.

Wat zijn jouw favoriete winkels?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Outfit | Grijze winterjas van Mango + tip!

Het wordt weer winter. Aan de ene kant heb ik er wel zin in, maar aan de andere kant ook...

Sluiten