Follow:
Fashion

Fashion wish list | Herfst kleren

Het is eindelijk tijd om weer een fashion wish list te maken. De herfstvakantie komt er bijna aan en ik heb gewoon heel veel zin om naar de stad te gaan. De laatste tijd heb ik heel veel YouTube videos bekeken van shoplogs en super leuke dingen voorbij zien komen. Er zijn een aantal dingen die ik echt moet hebben. Benieuwd welke dingen dat zijn? Lees dan deze post.

Fashion wish list

Fashion wish list

Met een aantal vriendinnen had ik een soort gelijke jas al gepast. Ik was er helemaal verliefd op, maar één ding vond ik niet helemaal mooi. Er zaten namelijk een boel scheuren in deze jas. Gisteren keek ik op YouTube en toen zag ik zo’n soort gelijke jas voorbij komen, maar dan in het lang. Hopelijk kom ik deze tegen als ik naar de Primark ga.

Dit zijn nog drie fashion items die ik heel tof vind. De rok is niet per se heel geschikt voor de winter, maar wel heel mooi bij bijvoorbeeld een leuk shirtje. De sokken zijn volgens mij Harry Potter inspired en ze zijn echt heel erg tof. De muts is natuurlijk pas voor de winter, maar ik vind hem zo tof dat ik hem zeker ga kopen als ik hem tegen kom.

Pull and Bear

Fashion wishlist

Deze blouse is zo tof. Ik hoop echt dat deze nog in de winkel is als ik er ben. Hij is nu in de sale en kost maar 11.19 euro. Als hij niet meer in de winkel is dan ga ik hem online bestellen en naar de winkel verzenden.

Fashion wishlist

Alles wat ik in deze wishlist van de Pull and Bear heb, is in de sale. Deze jumpsuit is natuurlijk niet echt voor de herfst, maar wel super tof. Ik heb hem al een aantal keer zien hangen, maar toen was hij 30 euro. Dat vind ik toch iets teveel voor een jumpsuit. Nu is hij in de sale en kost hij 14 euro!

Fashion wish list

Hoe gaaf zijn deze schoenen? Ook deze schoenen ben ik al een aantal keer tegengekomen in de winkel en ik vind ze zo tof. Als ik in de winkel ben wil ik deze zeker even passen om te kijken of deze mij ook echt staan. Ik vind het tenminste wel hele bijzondere schoenen.

Welke producten zou jij willen hebben van deze fashion wish list?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
HNTM Talk | Op naar de finale!

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van Hollands Next Top Model. Een geweldige aflevering vol met drama, roddels en...

Sluiten