Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Fashion wish list | Herfst kleren

Geschreven door Celine

18 oktober 2017

Het is eindelijk tijd om weer een fashion wish list te maken. De herfstvakantie komt er bijna aan en ik heb gewoon heel veel zin om naar de stad te gaan. De laatste tijd heb ik heel veel YouTube videos bekeken van shoplogs en super leuke dingen voorbij zien komen. Er zijn een aantal dingen die ik echt moet hebben. Benieuwd welke dingen dat zijn? Lees dan deze post.

Fashion wish list

Fashion wish list

Met een aantal vriendinnen had ik een soort gelijke jas al gepast. Ik was er helemaal verliefd op, maar één ding vond ik niet helemaal mooi. Er zaten namelijk een boel scheuren in deze jas. Gisteren keek ik op YouTube en toen zag ik zo’n soort gelijke jas voorbij komen, maar dan in het lang. Hopelijk kom ik deze tegen als ik naar de Primark ga.

Dit zijn nog drie fashion items die ik heel tof vind. De rok is niet per se heel geschikt voor de winter, maar wel heel mooi bij bijvoorbeeld een leuk shirtje. De sokken zijn volgens mij Harry Potter inspired en ze zijn echt heel erg tof. De muts is natuurlijk pas voor de winter, maar ik vind hem zo tof dat ik hem zeker ga kopen als ik hem tegen kom.

Pull and Bear

Fashion wishlist

Deze blouse is zo tof. Ik hoop echt dat deze nog in de winkel is als ik er ben. Hij is nu in de sale en kost maar 11.19 euro. Als hij niet meer in de winkel is dan ga ik hem online bestellen en naar de winkel verzenden.

Fashion wishlist

Alles wat ik in deze wishlist van de Pull and Bear heb, is in de sale. Deze jumpsuit is natuurlijk niet echt voor de herfst, maar wel super tof. Ik heb hem al een aantal keer zien hangen, maar toen was hij 30 euro. Dat vind ik toch iets teveel voor een jumpsuit. Nu is hij in de sale en kost hij 14 euro!

Fashion wish list

Hoe gaaf zijn deze schoenen? Ook deze schoenen ben ik al een aantal keer tegengekomen in de winkel en ik vind ze zo tof. Als ik in de winkel ben wil ik deze zeker even passen om te kijken of deze mij ook echt staan. Ik vind het tenminste wel hele bijzondere schoenen.

Welke producten zou jij willen hebben van deze fashion wish list?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.