Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Fashion wish list | Herfst kleren

Geschreven door Celine Klooster

18 oktober 2017

Het is eindelijk tijd om weer een fashion wish list te maken. De herfstvakantie komt er bijna aan en ik heb gewoon heel veel zin om naar de stad te gaan. De laatste tijd heb ik heel veel YouTube videos bekeken van shoplogs en super leuke dingen voorbij zien komen. Er zijn een aantal dingen die ik echt moet hebben. Benieuwd welke dingen dat zijn? Lees dan deze post.

Fashion wish list

Fashion wish list

Met een aantal vriendinnen had ik een soort gelijke jas al gepast. Ik was er helemaal verliefd op, maar één ding vond ik niet helemaal mooi. Er zaten namelijk een boel scheuren in deze jas. Gisteren keek ik op YouTube en toen zag ik zo’n soort gelijke jas voorbij komen, maar dan in het lang. Hopelijk kom ik deze tegen als ik naar de Primark ga.

Dit zijn nog drie fashion items die ik heel tof vind. De rok is niet per se heel geschikt voor de winter, maar wel heel mooi bij bijvoorbeeld een leuk shirtje. De sokken zijn volgens mij Harry Potter inspired en ze zijn echt heel erg tof. De muts is natuurlijk pas voor de winter, maar ik vind hem zo tof dat ik hem zeker ga kopen als ik hem tegen kom.

Pull and Bear

Fashion wishlist

Deze blouse is zo tof. Ik hoop echt dat deze nog in de winkel is als ik er ben. Hij is nu in de sale en kost maar 11.19 euro. Als hij niet meer in de winkel is dan ga ik hem online bestellen en naar de winkel verzenden.

Fashion wishlist

Alles wat ik in deze wishlist van de Pull and Bear heb, is in de sale. Deze jumpsuit is natuurlijk niet echt voor de herfst, maar wel super tof. Ik heb hem al een aantal keer zien hangen, maar toen was hij 30 euro. Dat vind ik toch iets teveel voor een jumpsuit. Nu is hij in de sale en kost hij 14 euro!

Fashion wish list

Hoe gaaf zijn deze schoenen? Ook deze schoenen ben ik al een aantal keer tegengekomen in de winkel en ik vind ze zo tof. Als ik in de winkel ben wil ik deze zeker even passen om te kijken of deze mij ook echt staan. Ik vind het tenminste wel hele bijzondere schoenen.

Welke producten zou jij willen hebben van deze fashion wish list?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.