Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Geschreven door Celine Klooster

5 november 2020

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën? Lees dan deze blog.

Fashion cadeaus met onderbroeken

Fashion cadeaus voor mannen

Welke man heeft er nou geen onderbroeken nodig? Bij HemdVoorHem heb je hartstikke leuke cadeauboxen met bijvoorbeeld onderbroeken van Calvin Klein. Dit is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau voor de feestdagen of bijvoorbeeld voor een verjaardag!

Fashion cadeaus voor mannen

Volgens mijn broer zitten deze onderbroeken echt geweldig, zonder vervelende randjes of kaartjes. De boxers zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, wat natuurlijk een erg goede combinatie is. Daarnaast hebben de boxers normale lengte pijpjes, waardoor ze ook nog eens hartstikke goed zitten. In de verpakking zitten vervolgens drie verschillende boxers in drie verschillende kleuren.

Fashion cadeaus voor mannen: parfum

Elke man wordt wel blij van parfum en hoe leuk is het als je zelf dat geurtje kan uitkiezen? Als je zelf niet weer wat je man wil, dan kan je natuurlijk gewoon simpel een cadeaubon geven. Maar nog leuker is bijvoorbeeld een giftbox met allerlei leuke samples van parfums en daarbij ook nog eens een cadeaubon.

Sokken!

De beste cadeaus voor mannen

Ja, lekker cliché weer. Maar ik ken zeker genoeg mannen die blij worden van een leuk paar sokken. Ik zeg niet dat je alleen sokken moet geven, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk fashion pakket met bijvoorbeeld leuke onderbroeken, sokken of misschien wel een leuk overhemd?

Overhemd

Over overhemden gesproken.. Dat kan je natuurlijk ook gewoon apart geven! Mannen kunnen niet genoeg overhemden hebben en daarom is dit dan ook een reden om een overhemd cadeau te doen. Ik schreef laatst een post over een geweldig overhemd van HemdVoorHem en deze was het zeker waard!

Lees tip: Een overhemd voor eindexamengala.

Wat vind jij van deze fashion cadeaus voor mannen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Kerstcadeaus voor mannen: Surprise boxen

Kerstcadeaus voor mannen: Surprise boxen

Kerstcadeaus voor mannen uitkiezen is niet het makkelijkst wat je kan doen. Toch zijn er hartstikke veel leuke surprise boxen die je kan kopen voor jouw man. Daarom zet ik in deze blogpost de leukste cadeauboxen voor mannen op een rij! Kerstcadeaus...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.