Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Geschreven door Celine Klooster

5 november 2020

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën? Lees dan deze blog.

Fashion cadeaus met onderbroeken

Fashion cadeaus voor mannen

Welke man heeft er nou geen onderbroeken nodig? Bij HemdVoorHem heb je hartstikke leuke cadeauboxen met bijvoorbeeld onderbroeken van Calvin Klein. Dit is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau voor de feestdagen of bijvoorbeeld voor een verjaardag!

Fashion cadeaus voor mannen

Volgens mijn broer zitten deze onderbroeken echt geweldig, zonder vervelende randjes of kaartjes. De boxers zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, wat natuurlijk een erg goede combinatie is. Daarnaast hebben de boxers normale lengte pijpjes, waardoor ze ook nog eens hartstikke goed zitten. In de verpakking zitten vervolgens drie verschillende boxers in drie verschillende kleuren.

Fashion cadeaus voor mannen: parfum

Elke man wordt wel blij van parfum en hoe leuk is het als je zelf dat geurtje kan uitkiezen? Als je zelf niet weer wat je man wil, dan kan je natuurlijk gewoon simpel een cadeaubon geven. Maar nog leuker is bijvoorbeeld een giftbox met allerlei leuke samples van parfums en daarbij ook nog eens een cadeaubon.

Sokken!

De beste cadeaus voor mannen

Ja, lekker cliché weer. Maar ik ken zeker genoeg mannen die blij worden van een leuk paar sokken. Ik zeg niet dat je alleen sokken moet geven, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk fashion pakket met bijvoorbeeld leuke onderbroeken, sokken of misschien wel een leuk overhemd?

Overhemd

Over overhemden gesproken.. Dat kan je natuurlijk ook gewoon apart geven! Mannen kunnen niet genoeg overhemden hebben en daarom is dit dan ook een reden om een overhemd cadeau te doen. Ik schreef laatst een post over een geweldig overhemd van HemdVoorHem en deze was het zeker waard!

Lees tip: Een overhemd voor eindexamengala.

Wat vind jij van deze fashion cadeaus voor mannen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Meer blogs

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.