Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Review | Eyes Uncovered Collection Pale
22 Comments

Written by Celine

17 augustus 2016

Toen ik naar Engeland ging kwam ik veel winkels van Boots tegen. Hier waren erg veel prachtig merken te vinden. Sommige waren goed betaalbaar en sommige waren juist erg duur. Ik houd altijd wel van budget en ging dus opzoek naar wat leuke budget producten. Ik kwam dit prachtige palette van Collection tegen en hij was maar vier pond!front

Een zwarte verpakking is altijd goed. Ten eerste, ziet een zwarte verpakking er altijd goed uit op de foto en ten tweede, ik houd van zwart. Het is eigenlijk een best simpele verpakking. Geen luxe verpakking zoals die van Naked of W7 palettes, maar gewoon een simpele zwarte verpakking. Bij deze verpakking kan je wel al door de verpakking zien en dat vind ik eigenlijk wel handig. Geen mensen die het palette al open gaan maken, zonder dat ze het echt willen kopen en je hoeft dus ook niet naar die neppe plaatjes op de achterkant te kijken.

Wat ik trouwens ook heel jammer vind, is dat Boots op alle producten plakband gebruikt. Ik begrijp dat je wilt dat de verpakkingen dicht blijven en dat vind ik ook heel goed, maar ik wil dan niet plakband resten op mijn producten hebben. Ik had de plakband er heel voorzichtig afgehaald en nog steeds zitten er rare plakband/lijm resten op mijn palette. Je kan ook andere manieren verzinnen om de verpakkingen dicht te houden, bijvoorbeeld een plasticje eromheen of gewoon een ander soort plakband. Je hebt ook special plakband die niet lijmresten achterlaten en dat zou eigenlijk heel fijn zijn. Dit is trouwens niet het eerste product waar plakbandresten op zitten. Er zit namelijk ook plakbandresten op mijn Bronzer en dat vind ik eigenlijk heel jammer.

 

collection

Op de achterkant staan nog de namen van de kleuren en de ingrediënten. Verder staat er niet veel bijzonders op de achterkant, nou ja als je van barcodes houdt dan is het misschien wel bijzonder..

Eyesuncovered

Het irritante aan dit Palette is, is dat hij steeds dichtvalt als je hem niet vasthoudt. Hierdoor kan je niet even rustig het palette neerleggen als je met twee handen je oog look wilt maken.

palette

swatches

Dit zijn de kleuren van het Palette. Van links naar rechts, Parchment, Rubble, Under the Moon, Drift Wood, In a Nutshell en Eclipse. De witte kleur gebruik ik meer voor onder mijn wenkbrauwen, want eigenlijk is dit dezelfde kleur als mijn huid. De tweede kleur is redelijk licht en kan je dus niet goed op de foto zien. De derde kleur is een mooie zilveren kleur, eigenlijk perfect voor kerst. De vierde kleur is de grijze tint, dit is eigenlijk de enige ‘nude grey’ kleur van het palette.  De vijfde kleur is mijn favoriet. Niet te donker, maar ook niet te licht en dus perfect voor een natuurlijke look. De laatste kleur is natuurlijk zwart en ik weet niet of ik daar zo’n fan van ben. Ik ga wel binnenkort proberen om een smokey look te maken

borstel

Als laatste de irritante borstel van het palette. Sommige kunnen waarschijnlijk makkelijk met dit borsteltje omgaan, maar ik niet. Als allebei de kanten onder de oogschaduw zitten, dan zit tenminste een hand van mij onder de oogschaduw en als ik in smalle hoekjes wil komen, dan steek ik de borstel in mijn oog. Ik heb voor mijn oog look het borsteltje van mijn W7 palette gebruikt, want ik kan dus echt niet met dit borsteltje omgaan.

eyelook

Dit is dus de ooglook die ik met dit palette heb gemaakt. Ja, ik kon de oog look een stuk donkerder maken, maar in het ‘echt’ ziet het er al een stuk donkerder uit. Ik heb eigenlijk alle kleuren een beetje door elkaar gemixt en de witte kleur heb ik onder mijn wenkbrauw gebruikt. Ik heb ook nog een eyeliner van Collection gebruikt, die ik later nog eens ga reviewen.

eyelookfull

Dit is mijn hele look samen. Ik heb mijn nieuwe foundation van Seventeen gebruikt en een Kylie Jenner (dupe) lipstick. Ik ben echt heel blij met deze look, want zoals het jullie misschien opvalt maak ik nooit echt looks.

Wat vind je van de kleuren van dit palette en wat vind je van mijn look?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

22 Reacties

 1. Bertine

  er zitten mooie kleuren in het palette!

  Antwoord
 2. Mariska

  Jammer van dat plakband. Maarja liever plakband dan vingerafdrukken denk ik dan :O vind het een mooi palette!

  Antwoord
 3. Anke

  Mooie look heb je gemaakt! Xx

  Antwoord
  • Celine

   Ah dankjewel, wat lief van je <3

   Antwoord
 4. Astrid

  Ik vind die plakresten ook altijd zo irritant!! Mooie look hoor, de kleuren passen mooi bij je oogkleur.

  Antwoord
  • Celine

   Dit is eigenlijk het eerste product waar ik plakresten op heb. Dankjewel voor je compliment <3

   Antwoord
 5. Mieke | mieksmind

  Ik was wel benieuwd naar swatches maar die zie ik helaas niet. Het heeft een beetje weg qua inhoud van het W7 palette. Hmm plakresten vind ik ook zo irritant! Lijkt me een fijn basic palette

  Antwoord
  • Celine

   Swatches.. Dat ben ik vergeten :’)

   Antwoord
   • Celine

    Swatches staan nu wel online!

    Antwoord
 6. Nienke

  Mooi palette! Ik heb een andere variant van dit palette vorig jaar in Londen gekocht, en daar was ik ook erg positief door verrast omdat de kwaliteit zo goed was

  Antwoord
  • Celine

   Ik twijfelde eerlijk gezegd tussen deze variant en die andere. Toch voor deze gekozen, omdat die net wat donkerder is.

   Antwoord
 7. Kim

  Leuke looks maak jij zeg. Zeker vaker doen!

  Antwoord
  • Celine

   Ah dankjewel, zo lief! Ik ga het zeker vaker doen!

   Antwoord
 8. stella

  Het lijkt me een erg fijn palette, en je schrijft echt leuke blogs.

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel, zo lief! Het is inderdaad een erg fijn palette !

   Antwoord
 9. Kiersten

  Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be
  interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing
  it expand over time.

  Antwoord
 10. Sarah - Little Family of 3

  Leuk palette! Ga ik eens bekijken als ik eens in Engeland ben. Voor 4 pond kan je het niet laten liggen!

  Antwoord
  • Celine

   Zeker doen! Hij is zeker het geld waard!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.