Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Een eyeliner voor onhandige meiden | Collection Eyeliner
29 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

12 september 2016

Iedereen weet het waarschijnlijk al. Ik ben onhandig en al helemaal niet goed met eyeliner. De meeste eyeliners zijn hartstikke moeilijk te gebruiken en meestal zijn de lijnen die ik met deze eyeliners maakt veel te dik. Hierdoor lijkt het alsof iemand in mijn gezicht heeft geslagen, want natuurlijk wil ik de eyeliner weer weghalen. Deze eyeliner is anders, maar hoe anders?

De verpakking

Collection Eyeliner

Een zwarte verpakking! Zoals je kunt zien, is het handvat waar je de eyeliner aan moet vast pakken erg smal. Hierdoor kan ik de eyeliner veel beter vastpakken en waarschijnlijk is dit bij iedereen het geval. Als het handvat veel breder en dikker is, dan valt hij meestal uit mijn hand. Ik heb ook wel eens gehad dat ik de eyeliner gewoon in mijn wenkbrauw had gesmeerd. Dan zal je ook nog zien, dat ik helemaal niets doorhad en bijna naar school ging met een zwarte wenkbrauw. De verpakking is erg simpel. Het zou mooier zijn als de letters zilver zijn, maar dit is wel een budget eyeliner natuurlijk. Budget betekent meestal een goedkoop ogende verpakking (met uitzondering tot de Catrice verpakkingen! πŸ˜‰ ).

De swatches

swatcheseyeliner

Dit zijn de swatches. Zoals je kunt zien kun je met deze eyeliner dunne lijnen maken, maar ook dikke. Bij de meeste eyeliners kun je alleen maar dikke maken en daarom ben ik zo enthousiast. Ik hoef tenminste niet heel voorzichtig te doen met het aanbrengen van de eyeliner (ik kan namelijk niet voorzichtig zijn!). Meestal heb ik hartstikke haast in de ochtend en dan ben ik nou niet bepaald voorzichtig met eyeliner. Toch wil ik altijd eyeliner dragen, omdat mijn ogen dan beter naar voren komen. De kleur van de eyeliner is ook hartstikke prachtig. Je zult vast denken, dit is toch gewoon zwart? Alle eyeliners die ik heb geprobeerd zijn niet diep zwart en dat is deze wel. Natuurlijk is deze nog niet op, maar ik gebruik deze al een tijdje en hij heeft nog steeds een prachtige diep zwarte kleur.

De eyeliner op mijn oog

eyelook

Ik houd van kleine cat eyes. Bij sommige ogen staat het werkelijk prachtig als de eyeliner wat dikker wordt aangebracht, maar bij mij helaas niet. Ik ga zeker nog een eyelook maken met een dikker aangebrachte cat eye, maar voor school houdt ik het lekker natural. De eyeliner is echt super makkelijk te gebruiken en voor de verandering kan ik een mooie cat eye maken. Ik moet natuurlijk nog veel oefenen, maar ik kom zeker goed in de buurt. Ik heb ook super veel ideeΓ«n voor eyelooks en ik ga hier zeker werk van maken.

Ben jij dus net als mij onhandig? Dan is deze eyeliner echt perfect voor jou. Deze eyeliner kost maar 4 pond en is dus hartstikke goedkoop. Ik heb deze eyeliner in Engeland gekocht, maar hij valt ook te bestellen via bol.com. Ik ben tenminste super blij met deze eyeliner en ik hoop dat hij nog lang in mijn leven mag blijven.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen. Β Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

29 Reacties

 1. Astrid

  Ziet er goed uit hoor! En mooi die kleine cateye.

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel, lief van je!x

   Antwoord
 2. Melike

  Eyeliner lukt mij echt niet, dus ik ga er ook niet aan beginnen maar wel mooi!

  Antwoord
  • Celine

   Zo kan het ook natuurlijk πŸ˜‰

   Antwoord
 3. Emma

  Lijkt me een super goeie eyeliner πŸ™‚ en ook niet duur!

  Antwoord
 4. Dascha

  Wat handig! ik kan dit wel gebruiken πŸ˜‰

  Liefs,
  Dascha

  Antwoord
  • Celine

   Ik denk dat iedereen dit wel kan gebruiken πŸ˜‰

   Antwoord
 5. Ditzy Doris

  I am really clumsy with eye-liner – I will have to get this!

  Antwoord
  • Celine

   Aha an huge recommendation!!

   Antwoord
 6. candy

  You have been spying on me in the mornings.

  Antwoord
 7. kirsty-rose

  This looks really amazing! I should see if I can find it where I live!

  Antwoord
 8. MomJonz

  I poke myself in the eye and then have it all over my forehead. ROFL

  Antwoord
  • Celine

   Ahahha amazing Thought I was the only one with such problems

   Antwoord
 9. Carissa

  Thank you! I’m that clumsy girl too!

  Antwoord
 10. Malaika Fernandes

  This is really amazing i should see if i can get it here in India since im so clumsy

  Antwoord
  • Celine

   Oeh I hope you can get it!

   Antwoord
 11. Fleur

  Oeh, dit is zeker handig! Ik ben er ook zo’n kluns in! En wat een fijn prijsje ook, als ik hem nou een keertje tegen kom dan weet ik dat ik hem niet hoef te laten staan:)!

  Antwoord
 12. Janine

  ziet er erg goed uit! ik zelf ben ook echt heel erg onhandig met een eyeliner haha en vaak moet ik tijdens het aanbrengen ook nog eens niezen waardoor de eyeliner bijna onder mijn oksels hangt.

  Antwoord
  • Celine

   Ahahaha hier moest ik echt om lachen. Zo herkenbaar!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.