Follow:
Beauty Reviews

Een eyeliner voor onhandige meiden | Collection Eyeliner

Iedereen weet het waarschijnlijk al. Ik ben onhandig en al helemaal niet goed met eyeliner. De meeste eyeliners zijn hartstikke moeilijk te gebruiken en meestal zijn de lijnen die ik met deze eyeliners maakt veel te dik. Hierdoor lijkt het alsof iemand in mijn gezicht heeft geslagen, want natuurlijk wil ik de eyeliner weer weghalen. Deze eyeliner is anders, maar hoe anders?

De verpakking

Collection Eyeliner

Een zwarte verpakking! Zoals je kunt zien, is het handvat waar je de eyeliner aan moet vast pakken erg smal. Hierdoor kan ik de eyeliner veel beter vastpakken en waarschijnlijk is dit bij iedereen het geval. Als het handvat veel breder en dikker is, dan valt hij meestal uit mijn hand. Ik heb ook wel eens gehad dat ik de eyeliner gewoon in mijn wenkbrauw had gesmeerd. Dan zal je ook nog zien, dat ik helemaal niets doorhad en bijna naar school ging met een zwarte wenkbrauw. De verpakking is erg simpel. Het zou mooier zijn als de letters zilver zijn, maar dit is wel een budget eyeliner natuurlijk. Budget betekent meestal een goedkoop ogende verpakking (met uitzondering tot de Catrice verpakkingen! 😉 ).

De swatches

swatcheseyeliner

Dit zijn de swatches. Zoals je kunt zien kun je met deze eyeliner dunne lijnen maken, maar ook dikke. Bij de meeste eyeliners kun je alleen maar dikke maken en daarom ben ik zo enthousiast. Ik hoef tenminste niet heel voorzichtig te doen met het aanbrengen van de eyeliner (ik kan namelijk niet voorzichtig zijn!). Meestal heb ik hartstikke haast in de ochtend en dan ben ik nou niet bepaald voorzichtig met eyeliner. Toch wil ik altijd eyeliner dragen, omdat mijn ogen dan beter naar voren komen. De kleur van de eyeliner is ook hartstikke prachtig. Je zult vast denken, dit is toch gewoon zwart? Alle eyeliners die ik heb geprobeerd zijn niet diep zwart en dat is deze wel. Natuurlijk is deze nog niet op, maar ik gebruik deze al een tijdje en hij heeft nog steeds een prachtige diep zwarte kleur.

De eyeliner op mijn oog

eyelook

Ik houd van kleine cat eyes. Bij sommige ogen staat het werkelijk prachtig als de eyeliner wat dikker wordt aangebracht, maar bij mij helaas niet. Ik ga zeker nog een eyelook maken met een dikker aangebrachte cat eye, maar voor school houdt ik het lekker natural. De eyeliner is echt super makkelijk te gebruiken en voor de verandering kan ik een mooie cat eye maken. Ik moet natuurlijk nog veel oefenen, maar ik kom zeker goed in de buurt. Ik heb ook super veel ideeën voor eyelooks en ik ga hier zeker werk van maken.

Ben jij dus net als mij onhandig? Dan is deze eyeliner echt perfect voor jou. Deze eyeliner kost maar 4 pond en is dus hartstikke goedkoop. Ik heb deze eyeliner in Engeland gekocht, maar hij valt ook te bestellen via bol.com. Ik ben tenminste super blij met deze eyeliner en ik hoop dat hij nog lang in mijn leven mag blijven.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

29 Comments

 • Reply Astrid

  Ziet er goed uit hoor! En mooi die kleine cateye.

  12 september 2016 at 08:44
  • Reply Celine

   Dankjewel, lief van je!x

   12 september 2016 at 16:29
 • Reply Melike

  Eyeliner lukt mij echt niet, dus ik ga er ook niet aan beginnen maar wel mooi!

  12 september 2016 at 08:59
  • Reply Celine

   Zo kan het ook natuurlijk 😉

   12 september 2016 at 16:28
 • Reply Emma

  Lijkt me een super goeie eyeliner 🙂 en ook niet duur!

  12 september 2016 at 10:12
  • Reply Celine

   Hij is echt geweldig!

   12 september 2016 at 16:28
 • Reply Dascha

  Wat handig! ik kan dit wel gebruiken 😉

  Liefs,
  Dascha

  12 september 2016 at 14:12
  • Reply Celine

   Ik denk dat iedereen dit wel kan gebruiken 😉

   12 september 2016 at 16:27
 • Reply Ditzy Doris

  I am really clumsy with eye-liner – I will have to get this!

  12 september 2016 at 15:58
  • Reply Celine

   Aha an huge recommendation!!

   12 september 2016 at 16:26
  • Reply Celine

   Aha fast, get it!

   12 september 2016 at 16:28
 • Reply candy

  You have been spying on me in the mornings.

  12 september 2016 at 16:13
  • Reply Celine

   Im laughing.. xD

   12 september 2016 at 16:32
 • Reply allie

  This looks like the perfect eyeliner for me haha

  XO,
  Allie
  https://alliesfashionalley.com/2016/09/henri-bendel-schoolbag/

  12 september 2016 at 16:23
 • Reply kirsty-rose

  This looks really amazing! I should see if I can find it where I live!

  12 september 2016 at 18:02
 • Reply Erika Ravnsborg

  I can never put eyeliner on right. It’s like a curse

  12 september 2016 at 20:19
 • Reply Jenna

  Haha now this is what I need! I’m def clumsy!

  Jenna from http://www.visionsofvogue.com

  12 september 2016 at 20:50
 • Reply MomJonz

  I poke myself in the eye and then have it all over my forehead. ROFL

  13 september 2016 at 14:02
  • Reply Celine

   Ahahha amazing Thought I was the only one with such problems

   13 september 2016 at 21:43
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Ik en eyeliner zijn geen vrienden, maar fijn dat het jou wel is gelukt!

  13 september 2016 at 21:12
 • Reply Carissa

  Thank you! I’m that clumsy girl too!

  13 september 2016 at 23:47
 • Reply Malaika Fernandes

  This is really amazing i should see if i can get it here in India since im so clumsy

  14 september 2016 at 14:56
  • Reply Celine

   Oeh I hope you can get it!

   14 september 2016 at 15:00
 • Reply Fleur

  Oeh, dit is zeker handig! Ik ben er ook zo’n kluns in! En wat een fijn prijsje ook, als ik hem nou een keertje tegen kom dan weet ik dat ik hem niet hoef te laten staan:)!

  21 oktober 2016 at 20:03
  • Reply Celine

   Heel handig inderdaad!

   22 oktober 2016 at 12:38
 • Reply Janine

  ziet er erg goed uit! ik zelf ben ook echt heel erg onhandig met een eyeliner haha en vaak moet ik tijdens het aanbrengen ook nog eens niezen waardoor de eyeliner bijna onder mijn oksels hangt.

  21 oktober 2016 at 21:39
  • Reply Celine

   Ahahaha hier moest ik echt om lachen. Zo herkenbaar!

   22 oktober 2016 at 12:37

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Tien artikelen om jouw blog te verbeteren

  Afgelopen vrijdag schreef ik over een onderwerp die ik wilde uitwerken. Dit onderwerp is bloggen, omdat ik het erg leuk...

  Sluiten