Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Een eyeliner voor onhandige meiden | Collection Eyeliner
29 Comments

Written by Celine

12 september 2016

Iedereen weet het waarschijnlijk al. Ik ben onhandig en al helemaal niet goed met eyeliner. De meeste eyeliners zijn hartstikke moeilijk te gebruiken en meestal zijn de lijnen die ik met deze eyeliners maakt veel te dik. Hierdoor lijkt het alsof iemand in mijn gezicht heeft geslagen, want natuurlijk wil ik de eyeliner weer weghalen. Deze eyeliner is anders, maar hoe anders?

De verpakking

Collection Eyeliner

Een zwarte verpakking! Zoals je kunt zien, is het handvat waar je de eyeliner aan moet vast pakken erg smal. Hierdoor kan ik de eyeliner veel beter vastpakken en waarschijnlijk is dit bij iedereen het geval. Als het handvat veel breder en dikker is, dan valt hij meestal uit mijn hand. Ik heb ook wel eens gehad dat ik de eyeliner gewoon in mijn wenkbrauw had gesmeerd. Dan zal je ook nog zien, dat ik helemaal niets doorhad en bijna naar school ging met een zwarte wenkbrauw. De verpakking is erg simpel. Het zou mooier zijn als de letters zilver zijn, maar dit is wel een budget eyeliner natuurlijk. Budget betekent meestal een goedkoop ogende verpakking (met uitzondering tot de Catrice verpakkingen! 😉 ).

De swatches

swatcheseyeliner

Dit zijn de swatches. Zoals je kunt zien kun je met deze eyeliner dunne lijnen maken, maar ook dikke. Bij de meeste eyeliners kun je alleen maar dikke maken en daarom ben ik zo enthousiast. Ik hoef tenminste niet heel voorzichtig te doen met het aanbrengen van de eyeliner (ik kan namelijk niet voorzichtig zijn!). Meestal heb ik hartstikke haast in de ochtend en dan ben ik nou niet bepaald voorzichtig met eyeliner. Toch wil ik altijd eyeliner dragen, omdat mijn ogen dan beter naar voren komen. De kleur van de eyeliner is ook hartstikke prachtig. Je zult vast denken, dit is toch gewoon zwart? Alle eyeliners die ik heb geprobeerd zijn niet diep zwart en dat is deze wel. Natuurlijk is deze nog niet op, maar ik gebruik deze al een tijdje en hij heeft nog steeds een prachtige diep zwarte kleur.

De eyeliner op mijn oog

eyelook

Ik houd van kleine cat eyes. Bij sommige ogen staat het werkelijk prachtig als de eyeliner wat dikker wordt aangebracht, maar bij mij helaas niet. Ik ga zeker nog een eyelook maken met een dikker aangebrachte cat eye, maar voor school houdt ik het lekker natural. De eyeliner is echt super makkelijk te gebruiken en voor de verandering kan ik een mooie cat eye maken. Ik moet natuurlijk nog veel oefenen, maar ik kom zeker goed in de buurt. Ik heb ook super veel ideeën voor eyelooks en ik ga hier zeker werk van maken.

Ben jij dus net als mij onhandig? Dan is deze eyeliner echt perfect voor jou. Deze eyeliner kost maar 4 pond en is dus hartstikke goedkoop. Ik heb deze eyeliner in Engeland gekocht, maar hij valt ook te bestellen via bol.com. Ik ben tenminste super blij met deze eyeliner en ik hoop dat hij nog lang in mijn leven mag blijven.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

29 Reacties

 1. Astrid

  Ziet er goed uit hoor! En mooi die kleine cateye.

  Antwoord
  • Celine

   Dankjewel, lief van je!x

   Antwoord
 2. Melike

  Eyeliner lukt mij echt niet, dus ik ga er ook niet aan beginnen maar wel mooi!

  Antwoord
  • Celine

   Zo kan het ook natuurlijk 😉

   Antwoord
 3. Emma

  Lijkt me een super goeie eyeliner 🙂 en ook niet duur!

  Antwoord
 4. Dascha

  Wat handig! ik kan dit wel gebruiken 😉

  Liefs,
  Dascha

  Antwoord
  • Celine

   Ik denk dat iedereen dit wel kan gebruiken 😉

   Antwoord
 5. Ditzy Doris

  I am really clumsy with eye-liner – I will have to get this!

  Antwoord
  • Celine

   Aha an huge recommendation!!

   Antwoord
 6. candy

  You have been spying on me in the mornings.

  Antwoord
 7. kirsty-rose

  This looks really amazing! I should see if I can find it where I live!

  Antwoord
 8. MomJonz

  I poke myself in the eye and then have it all over my forehead. ROFL

  Antwoord
  • Celine

   Ahahha amazing Thought I was the only one with such problems

   Antwoord
 9. Carissa

  Thank you! I’m that clumsy girl too!

  Antwoord
 10. Malaika Fernandes

  This is really amazing i should see if i can get it here in India since im so clumsy

  Antwoord
  • Celine

   Oeh I hope you can get it!

   Antwoord
 11. Fleur

  Oeh, dit is zeker handig! Ik ben er ook zo’n kluns in! En wat een fijn prijsje ook, als ik hem nou een keertje tegen kom dan weet ik dat ik hem niet hoef te laten staan:)!

  Antwoord
 12. Janine

  ziet er erg goed uit! ik zelf ben ook echt heel erg onhandig met een eyeliner haha en vaak moet ik tijdens het aanbrengen ook nog eens niezen waardoor de eyeliner bijna onder mijn oksels hangt.

  Antwoord
  • Celine

   Ahahaha hier moest ik echt om lachen. Zo herkenbaar!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.