Follow:
Personal

De examens komen eraan!

Voorbereidingen.. Voorbereidingen en nog meer voorbereidingen. Vanaf 14 mei zit ik bijna elke dag in de examenbanken om mijn examens te maken. Ik wil natuurlijk slagen en dat is dan ook de reden waarom ik wat minder ga bloggen en eigenlijk alles vooruit plan. Benieuwd wat er tijdelijk gaat veranderen? Dat lees je in deze blog.

Examens

Ik ga in plaats van vier keer in de week, drie keer in de week bloggen. Nu zul je waarschijnlijk denken, waarom nog steeds zoveel? Momenteel schrijf ik dit in januari, dus ik begin nu al met de voorbereidingen. Daarnaast ga ik een hoop gastbloggers verzamelen, zodat ik niet alles zelf moet gaan schrijven. Ook zul je merken dat er soms een artikel mist of dat ik ervoor heb besloten om toch geen artikel te plaatsen. Ik moet en zal mijn examens halen, dus mijn blog staat nu op het laagste pitje ooit.

Social media

Daarnaast zul je me heel weinig voorbij zien komen op social media. Dit kan ik namelijk niet tot nauwelijks vooruitplannen en ik moet alles handmatig doen. Instagram foto’s moet ik bijvoorbeeld zelf online zetten en dat gaat natuurlijk niet lukken in zo’n drukke examenperiode. Voor Facebook ga ik nu hard opzoek naar een manier om toch nog wat dingen in te kunnen plannen. Ik hoop dit met de plugin Yoast SEO pro te doen, maar misschien kan ik nog een gratis plugin vinden. Als je wel op de hoogte wilt blijven van al mijn artikelen, dan moet je me zeker even volgen op Pinterest. Pinterest kan ik namelijk wel helemaal vooruitplannen.

Sign up for beauty, fashion, blogging tips and freebies!


 

Voor nu dus even een kleine update. Na mijn examens zal ik een grote update geven en na mijn examens ga ik natuurlijk weer vier keer per week bloggen. Ik vind het natuurlijk super spannend, maar ik weet zeker dat als ik me goed voorbereid, dat ik het dan zeker moet halen. Duimen dus maar!

Heb jij ook examens en hoe bereid je je daarop voor?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Puma en Adidas sneakers | review

Ik houd echt heel veel van schoenen. Toch heb ik redelijk lastige voeten en vind ik het dan ook moeilijk...

Sluiten