Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
De examens komen eraan!
0 Comments

Written by Celine

10 mei 2018

Voorbereidingen.. Voorbereidingen en nog meer voorbereidingen. Vanaf 14 mei zit ik bijna elke dag in de examenbanken om mijn examens te maken. Ik wil natuurlijk slagen en dat is dan ook de reden waarom ik wat minder ga bloggen en eigenlijk alles vooruit plan. Benieuwd wat er tijdelijk gaat veranderen? Dat lees je in deze blog.

Examens

Ik ga in plaats van vier keer in de week, drie keer in de week bloggen. Nu zul je waarschijnlijk denken, waarom nog steeds zoveel? Momenteel schrijf ik dit in januari, dus ik begin nu al met de voorbereidingen. Daarnaast ga ik een hoop gastbloggers verzamelen, zodat ik niet alles zelf moet gaan schrijven. Ook zul je merken dat er soms een artikel mist of dat ik ervoor heb besloten om toch geen artikel te plaatsen. Ik moet en zal mijn examens halen, dus mijn blog staat nu op het laagste pitje ooit.

Social media

Daarnaast zul je me heel weinig voorbij zien komen op social media. Dit kan ik namelijk niet tot nauwelijks vooruitplannen en ik moet alles handmatig doen. Instagram foto’s moet ik bijvoorbeeld zelf online zetten en dat gaat natuurlijk niet lukken in zo’n drukke examenperiode. Voor Facebook ga ik nu hard opzoek naar een manier om toch nog wat dingen in te kunnen plannen. Ik hoop dit met de plugin Yoast SEO pro te doen, maar misschien kan ik nog een gratis plugin vinden. Als je wel op de hoogte wilt blijven van al mijn artikelen, dan moet je me zeker even volgen op Pinterest. Pinterest kan ik namelijk wel helemaal vooruitplannen.

Sign up for beauty, fashion, blogging tips and freebies!


 

Voor nu dus even een kleine update. Na mijn examens zal ik een grote update geven en na mijn examens ga ik natuurlijk weer vier keer per week bloggen. Ik vind het natuurlijk super spannend, maar ik weet zeker dat als ik me goed voorbereid, dat ik het dan zeker moet halen. Duimen dus maar!

Heb jij ook examens en hoe bereid je je daarop voor?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.