Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
De examens komen eraan!
0 Comments

Written by Celine

10 mei 2018

Voorbereidingen.. Voorbereidingen en nog meer voorbereidingen. Vanaf 14 mei zit ik bijna elke dag in de examenbanken om mijn examens te maken. Ik wil natuurlijk slagen en dat is dan ook de reden waarom ik wat minder ga bloggen en eigenlijk alles vooruit plan. Benieuwd wat er tijdelijk gaat veranderen? Dat lees je in deze blog.

Examens

Ik ga in plaats van vier keer in de week, drie keer in de week bloggen. Nu zul je waarschijnlijk denken, waarom nog steeds zoveel? Momenteel schrijf ik dit in januari, dus ik begin nu al met de voorbereidingen. Daarnaast ga ik een hoop gastbloggers verzamelen, zodat ik niet alles zelf moet gaan schrijven. Ook zul je merken dat er soms een artikel mist of dat ik ervoor heb besloten om toch geen artikel te plaatsen. Ik moet en zal mijn examens halen, dus mijn blog staat nu op het laagste pitje ooit.

Social media

Daarnaast zul je me heel weinig voorbij zien komen op social media. Dit kan ik namelijk niet tot nauwelijks vooruitplannen en ik moet alles handmatig doen. Instagram foto’s moet ik bijvoorbeeld zelf online zetten en dat gaat natuurlijk niet lukken in zo’n drukke examenperiode. Voor Facebook ga ik nu hard opzoek naar een manier om toch nog wat dingen in te kunnen plannen. Ik hoop dit met de plugin Yoast SEO pro te doen, maar misschien kan ik nog een gratis plugin vinden. Als je wel op de hoogte wilt blijven van al mijn artikelen, dan moet je me zeker even volgen op Pinterest. Pinterest kan ik namelijk wel helemaal vooruitplannen.

Sign up for beauty, fashion, blogging tips and freebies!


 

Voor nu dus even een kleine update. Na mijn examens zal ik een grote update geven en na mijn examens ga ik natuurlijk weer vier keer per week bloggen. Ik vind het natuurlijk super spannend, maar ik weet zeker dat als ik me goed voorbereid, dat ik het dan zeker moet halen. Duimen dus maar!

Heb jij ook examens en hoe bereid je je daarop voor?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.