Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Let’s talk! | Examenjaar en studiekeuze
1 Comments

Written by Celine

21 juli 2017

Ik kan nu officieel zeggen dat ik over ben naar 6VWO. Ik kan ook zeggen dat 5VWO een en al stress was. Je moest eens weten hoe blij ik ben om “was” te zeggen. Eindelijk is dit jaar voorbij en kan ik eindelijk genieten van de vakantie. 6VWO is natuurlijk mijn examenjaar. Wat voor studie ga ik doen en hoe ga ik mijn examenjaar overleven? Dat lees je in dit artikel!

Examenjaar

In 6VWO heb je geen normale toetsen meer. Je hebt nog alleen maar toetsweken met alleen nog maar examentoetsen. Ik weet dat het met sommige vakken echt wel goed gaat komen, maar voor sommige vakken moet ik echt heel erg mijn best gaan doen. Bij sommige vakken krijg ik echt de ondersteuning die ik nodig heb, maar andere leraren laten mij ook een beetje aan mijn lot over. Ik ga zeker super hard mijn best doen om gewoon mijn examenjaar te kunnen halen en zo eindelijk aan een geweldige studie te kunnen beginnen.

Studiekeuze

Ik moet natuurlijk volgend schooljaar ook een studie gaan kiezen. Ik heb alleen nog maar in december en februari de tijd om naar studies te kijken. Ik ga zeker nog heel veel proefstuderen en ook naar de bachelor dag gaan. Eerlijk gezegd weet ik nog niet heel erg welke studie ik moet gaan doen. Ik zit nu de hele tijd te kijken naar de studie communicatie en informatiewetenschappen, maar eigenlijk moet ik ook gewoon verder kijken en niet alleen op één studie focussen. Ik vind dit best lastig en zou echt niet weten naar welke studies ik nog meer kan kijken. Als iemand nog een studie suggestie heeft, dan hoor ik dit natuurlijk heel graag! Het is echt verschrikkelijk lastig, helaas.. Ik hoop stiekem dat ik nog een soort van ingeving krijg, haha.

Welke studie doe jij nu en hoe heb jij jouw examenjaar overleefd?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. LifestyleByLilly

    Mijn secundair is net af en ik ga nu de lerarenopleiding volgen 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.