Follow:
Beauty Make-up TB

Everyday make-up

Door Dilaisah~ Ik gebruik mortelen dag make-up maar als ik dat doe gebruik ik meestal dezelde producten. Hier laat ik zien welke mijn meest gebruikte producten zijn.

Mascara
Mascara is het meest gebruikt van alle make-up. De mascara die ik gebruik is: Miss Manga en Lash Define. Ik gebruik de Lash Define voor lange wimpers en de Miss Manga voor de volume. Samen zijn ze perfect.

Oogschaduwpalette
Ik gebruik niet elke dag oogschaduw maar als ik zin heb gebruik ik het wel. Het schaduwplanten dat ik het meest gebruik is: Absolute Nude ( catrice). Dit is een nude palette voor elke dag. Niet al te opvallend.

Lipbalsem
Dit is een product die ik elke dag moet blijven gebruiken tegen droge lippen. Ik heb best wel droge lippen en de kipbakken die ik gebruik is: Babylips (maybelline). Veel mensen gebruiken dit product. Ik vind et heel fijn en verzacht de lippen. Voor mij is dit een perfect product.

Eyeliner
Als ik geen oogschaduw heb doe ik soms eyeliner op. Het pruct dat ik gebruik is: Eyeliner pen (essence). Dit product heeft een vilt punt. Dat maakt het makkelijk om aan te brengen. Het is een soort van een lijn met stift zetten

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Sanne Rozendal

  Dilais, kipbakken?

  17 augustus 2014 at 19:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  When you’re bored..

  Door Celine - Je verveelt je, je hebt niets te doen. Iedereen heeft het wel eens. Daarom hier tips voor...

  Sluiten