Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Etos eigen merk: Restyling

Geschreven door Celine

27 september 2015

image3 [124276]Door Celine – Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt heeft het Etos eigen merk een nieuw logo gekregen. Maar dat is nog niet alles, Etos heeft ook een aantal nieuwe leuke producten. Ik mocht van Etos een aantal van deze producten ontvangen.

Etos showergel: Bamboo Green Tea.

Als ik de naam al hoor denk ik alleen maar aan hoe heerlijk deze showergel niet moet ruiken. En hij ruikt inderdaad ook heerlijk. Hij verzorgt je huid goed en laat een heerlijke geur achter.

Ingrediënten showergel: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium, Cocoamphoacetate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl, Palmete, Sodium Chloride, Coco-Glycoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Pathenol, Potassium Sorbate, Glycol Distearate, Citric, Acid, Polyquaternium-7, Cocamide MEA, Laureth-10, Tris Citrate, Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Alcohol, Formic Acid, Lastic Acid, Cl 19140, Tocopherol, Hydrogeneted Palm Glycerides Citrate, Cl 42090.

Etos Harmony kruidenthee.

Etos en thee, dat had ik niet echt verwacht. Toen ik uit het pakketje deze thee haalde was ik eerst een beetje verrast. Etos en thee? Dat heb ik nou nog nooit gezien. De thee is eigenlijk wel heel erg lekker, alleen zitten er wel heel weinig theezakjes in voor de grootte van het doosje.

Etos Hydraterend nachtcrème.image6 [124273]

Hier kan ik nog niet zoveel over zeggen, later deze week of volgende week komt er een uitgebreidde review online. Ik kan wel zeggen dat ik er erg enthousiast over ben.

Etos Lipstick.

Ik heb een tijdje geleden deze lipstick ( maar dan in een andere kleur ) mogen ontvangen. Over deze lipstick heb ik dan ook al een review geschreven. Deze kleur is in het fel rood en oh wat is hij mooi!

Etos canvas tas.image1 [146667]

Op een of andere manier ben ik echt verliefd op deze tas. Hij is zwart ( wat ik sowieso al een erg mooie kleur vind! ) en er staan allemaal leuke teksten op. Deze tas ga ik zeker gebruiken voor gym.

Welke producten zou jij graag willen zien als review?

Liefs, Celine.

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Review: Etos hydraterende nachtcrème - The Beautyboulevard - […] ik o.a deze nachtcrème gekregen in een pakketje van de Etos. Wat ik nog meer hebt ontvangen kun je…

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.