Follow:
Beauty Huidverzorging TB

Etos eigen merk: Restyling

image3 [124276]Door Celine – Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt heeft het Etos eigen merk een nieuw logo gekregen. Maar dat is nog niet alles, Etos heeft ook een aantal nieuwe leuke producten. Ik mocht van Etos een aantal van deze producten ontvangen.

Etos showergel: Bamboo Green Tea.

Als ik de naam al hoor denk ik alleen maar aan hoe heerlijk deze showergel niet moet ruiken. En hij ruikt inderdaad ook heerlijk. Hij verzorgt je huid goed en laat een heerlijke geur achter.

Ingrediënten showergel: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium, Cocoamphoacetate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl, Palmete, Sodium Chloride, Coco-Glycoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Pathenol, Potassium Sorbate, Glycol Distearate, Citric, Acid, Polyquaternium-7, Cocamide MEA, Laureth-10, Tris Citrate, Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Alcohol, Formic Acid, Lastic Acid, Cl 19140, Tocopherol, Hydrogeneted Palm Glycerides Citrate, Cl 42090.

Etos Harmony kruidenthee.

Etos en thee, dat had ik niet echt verwacht. Toen ik uit het pakketje deze thee haalde was ik eerst een beetje verrast. Etos en thee? Dat heb ik nou nog nooit gezien. De thee is eigenlijk wel heel erg lekker, alleen zitten er wel heel weinig theezakjes in voor de grootte van het doosje.

Etos Hydraterend nachtcrème.image6 [124273]

Hier kan ik nog niet zoveel over zeggen, later deze week of volgende week komt er een uitgebreidde review online. Ik kan wel zeggen dat ik er erg enthousiast over ben.

Etos Lipstick.

Ik heb een tijdje geleden deze lipstick ( maar dan in een andere kleur ) mogen ontvangen. Over deze lipstick heb ik dan ook al een review geschreven. Deze kleur is in het fel rood en oh wat is hij mooi!

Etos canvas tas.image1 [146667]

Op een of andere manier ben ik echt verliefd op deze tas. Hij is zwart ( wat ik sowieso al een erg mooie kleur vind! ) en er staan allemaal leuke teksten op. Deze tas ga ik zeker gebruiken voor gym.

Welke producten zou jij graag willen zien als review?

Liefs, Celine.

 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Review: Etos hydraterende nachtcrème - The Beautyboulevard

  […] ik o.a deze nachtcrème gekregen in een pakketje van de Etos. Wat ik nog meer hebt ontvangen kun je hier lezen. Wil je weten wat ik van deze nachtcrème vind, lees dan snel […]

  9 oktober 2015 at 15:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review: Larome Paris

  Door Celine - Ik neem aan dat iedereen wel de geuren van Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana enc kent. Helaas...

  Sluiten