Follow:
Beauty Make-up

Etos budget lipstick vs Mac lipstick

Maclipstickvsetos

Een tijdje geleden had ik twee Etos lipsticks in mijn brievenbus gekregen. Ik wilde hier geen normale review over schrijven, maar wel een vergelijkings artikel. Vandaag laat ik zien wat het verschil is tussen een Etos lipstick en een Mac lipstick.

Jullie zullen natuurlijk wel denken, hoe kan je een Etos lipstick met een Mac lipstick vergelijken?! Ten eerste heb ik ervoor gekozen om ongeveer dezelfde kleuren te vergelijken. Natuurlijk zijn deze kleuren niet gelijk aan elkaar, maar ze komen wel in de buurt. Ik heb gekozen voor een rode lipstick en een licht roze lipstick, zodat je het verschil goed kan zien. De Etos lipsticks zijn erg romig, waardoor ze makkelijk over je lippen glijden. Mijn voorkeur gaat meer naar wat stroevere lipsticks, maar dit kan per persoon verschillen. De Mac lipsticks zijn stroef, waardoor ze iets moeilijker over je lippen glijden, maar de kans is natuurlijk kleiner dat je uitschiet.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de verpakking van de lipsticks. Een Mac lipstick koop je in een doosje met een zwart uiterlijk. De Etos lipsticks koop je zonder doosje met een goud uiterlijk. Als je de Etos lipsticks laat vallen, dan is het goed mogelijk dat de verpakking en dus de lipstick breekt. Met Mac is dit niet het geval. Ten eerste zit een Mac lipstick in een doosje en de verpakking die om de lipstick heen zit, is een stuk steviger dan de Etos lipstick. Dit komt natuurlijk ook door de prijs, want wanneer je een groter budget hebt, hoe beter de verpakking en de lipstick is. Maar dit hoeft natuurlijk niet persé een budget lipstick kan soms zelfs beter zijn dan een non-budget lipstick. Het ligt gewoon aan jouw voorkeur. etosmacswatch

Ik heb voor jullie een aantal swatches gemaakt, zodat jullie goed het verschil kunnen zien tussen een Mac lipstick en een Etos lipstick. De Etos lipsticks, zijn zoals jullie zien een stuk feller. Ook is de Etos lipstick iets dikker, waardoor je op vollere lippen de lipstick goed kan aanbrengen. Helaas heb ik geen volle lippen, dus dat gaat wat moeilijker. Ik denk dat het verschil tussen een budget of een non-budget lipstick afhangt per persoon. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, qua hoe romig een lipstick moet zijn of de verpakking bijvoorbeeld. Mijn voorkeur gaat uit naar Mac lipsticks, een stuk duurder, maar dan heb je wel wat.

Waar kies jij voor, een budget of een non-budget lipstick?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Nicole

  Als je alleen naar het pigment kijkt kan je misschien wel zeggen dat Etos er mooier uitziet dan MAC.Maar MAC blijft een klein beetje luxe en dan kies ik toch voor een klein beetje luxe.

  25 januari 2016 at 16:45
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Leuk gedaan, ik heb toch wel meer low budget lipsticks, maar zo nu en dan is het fijn om een high end te hebben die echt de hele dag blijft zitten

  25 januari 2016 at 16:52
 • Reply Milotte

  Ik kies als ik heel eerlijk ben nu toch eerder voor high-end. Qua lipsticks zit ik ook niet meer aan de Eccence en Catrice lipsticks. Geef mij maar Maybelline of lipsticks van een ander merk van dezelfde prijsklasse, als ze in de aanbieding zijn.

  5 januari 2017 at 20:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Gastblog | Het verhaal van Tony Chocolonely

  Celine vroeg mij om een gastblog te schrijven. Dat leek mij hartstikke leuk. Op mijn blog strech.nl schrijf ik meestal...

  Sluiten