Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Essence Trend Edition: Valentijnsdag 2015
1 Comments

Written by Celine

19 november 2014

Door Anique – Van midden januari tot midden februari heeft budgetmerk Essence weer een trend edition lijn, genaamd ”like an unforgettable kiss”. Natuurlijk met betrekking tot Valentijnsdag. Love is in the air…. with essence!
Essence – like an unforgettable kiss; duo blush 

 Wat essence belooft:
Essence belooft dat deze duo-blushes je wangen een prachtig kleurtje geven.
Volgens Essence hebben deze blushes veel pigmentatie.

Wat vind ik er van:
Ik vind de verpakking supercute. Ik ben fan van de blushes van essence, dus ik verwacht dat ook deze blushes van goede kwaliteit zijn.

Deze duo blushes zijn verkrijgbaar in twee kleuren:
01 nothing but lovestoned en 02 pink me.
Ze kosten €3,29. 

Essence – like an unforgettable kiss; nagellak

Wat essence belooft: Deze nagellakjes in de kleuren abrikoos, mint, paars en roze hebben een goede dekking
en een gel finish voor een long-lasting en superglimmend resultaat.

Wat ik er van vind:
Ik vind de kleurtjes erg cool, maar ik denk niet dat ik ze zelf zou kopen, omdat ik niet meer zo ben van de knalkleurtjes op mijn nagels.
Deze nagellakjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren:
01 nothing but lovestoned
02 always on my mint
03 you let my heart skip a beat
04 pink me
De nagellakjes kosten €1,79 per stuk. 
Essence – like an unforgettable kiss: blush brush

Wat essence belooft:
De kwast bedoelt voor het aanbrengen van blush is gemaakt van synthetisch haar in de kleur roze. De kwast maakt het aanbrengen van poeder erg makkelijk.

Wat ik er van vind:

Ik vind deze blush kwast er erg cool uit zien, het paarse hart in het midden geeft de kwast een unieke look.
Ik heb al een blush kwast van essence, en die is erg fijn. Mijn verwachting is dan ook dat deze kwast ook erg fijn is.

Deze blush kwast is er in één kleur: 01 dear valentine.
Hij kost €2,79


Essence – like an unforgettable kiss: parfum 


Wat essence belooft:
Essence belooft een parfum dat ruikt naar mango, grapefruit en mandarijn. Dit is gecombineerd met de geur van lelies, frambozen, sandelhout en musk, dit zorgt ervoor dat dit fruitige parfum toch een warme touch krijgt.

Wat ik er van vind:
Tja, ik weet niet zo goed wat ik hier van moet zeggen, aangezien ik niet weet hoe dit luchtje ruikt. Persoonlijk hou ik niet zo van fruitige parfums, maar wellicht maakt de musk en sandelhout het goed.
Celine was in de Kruidvat en vond het parfum niet lekker ruiken, ze vond hem veel te zoet!

Essence – like an unforgettable kiss: lipstick

 

Wat essence belooft:
Essence belooft dat deze lipstick hoogglanzend, voedend is en ook nog eens lang blijft zitten.

Wat ik ervan vind:
Ik ben héél benieuwd naar deze lipsticks. De lichtroze en de rode kleur spreken me enorm aan.

Deze lipsticks zijn er in drie kleuren:
01 nothing but lovestoned
02 pink me
03 keep calm and kiss me
In het persbericht staat helaas niet hoe duur deze lipsticks zijn.

Essence – like an unforgettable kiss: oogschaduw


Wat essence belooft:
Essence belooft dat deze oogschaduws veel pigment hebben en een zachte structuur hebben.

Wat ik er van vind:
Ik ben sowieso niet zo van de mono’s, ik vind een palette veel handiger. Ook zijn de kleurtjes niet zo draagbaar.

Deze oogschaduws zijn beschikbaar in de kleuren
01 always on my mint

02 love is in the air
03 cloud number nine
Ook de prijzen van dit product staan niet in het persbericht. 

Essence – like an unforgettable kiss: lip smoother


Wat essence belooft:
De lip smoother maakt de lippen zacht en soepel. Hij heeft ook een licht scrubbend effect.
De lip smoother geeft ook een prachtige glans en voelt lekker en aangenaam op de lippen.

Wat ik er van vind:
Ik ben niet zo’n fan van lipgloss, mijn haar blijft er altijd in plakken.

Deze lip smoother is verkrijgbaar in de kleur 01 keep calm and kiss me.
In het persbericht staat ook niet de prijs van deze lip smoother.

Let op! Alle prijzen zijn onder voorbehoud!
Naar welke producten ben jij benieuwd? Laat het weten bij de comments.
See you next time’

xo

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

1 Reactie

  1. Amy

    Dit vind ik nou eens een leuke LE! Ik ben vooral benieuwd naar de blushes en de eau de toilette 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.