Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Essence eyeliner pen waterproof VS Essence eyeliner pen extra longlasting.

Geschreven door Celine

21 november 2014

Door Celine – Als er een iemand slecht is in een cat eye zetten dan ben ik het wel. Vandaag laat ik zien welke eyeliner pen van Essence het beste is. Let’s get started!


De verpakking van alle twee de eyeliners zien er goed uit. Toch heb ik mijn voorkeur voor de verpakking van de Essence eyeliner pen extra longlasting. De wit zilvere letters zien er gewoon wat professioneler uit dan de blauwe letters.

Essence eyeliner pen extra longlasting: 9
Essence eyeliner pen waterproof: 7

Swatches

Bovenste: Essence eyeliner pen waterproof
Onderste: Essence eyeliner pen extra longlasting

Zoals jullie wel zien heeft de Essence eyeliner pen extra longlasting een intensere kleur dan de waterproof variant. De intense kleur vind ik dan ook veel mooier dan de minder intense.

Aanbrengen

Zoals jullie weten ben ik echt een ramp in het aanbrengen van eyeliner (ik ben toch niet de enigste?).  Toch heb ik het voor jullie geprobeerd!


 Zoals jullie duidelijk zien, is de eyeliner pen waterproof echt vreselijk. Je moest zo hard drukken om er een zwarte kleur uit te krijgen dat mijn hele oog geïrriteerd werd. Echt een miskoop dus.

De eyeliner pen extra longlasting is geweldig. In een keer kreeg ik een mooi lijntje en dat ook nog terwijl ik al mascara op had. De kleur is intens en echt super mooi.

Ik heb ook nog voor jullie uitgetest of de eyeliner pen waterproof er op blijft zitten als je bijvoorbeeld gaat zwemmen of door de regen fietst. Nou niet dus. De hele eyeliner liep uit en ik leek serieus op een panda.

Eyeliner pen waterproof: 3
Eyeliner pen extra longlasting: 8

Wat vinden jullie van deze eyeliners? Ga jij ze ook kopen?

-Celine 

Volg ons ook op bloglovin.


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.