Follow:
Beauty Make-up TB

Essence eyeliner pen waterproof VS Essence eyeliner pen extra longlasting.

Door Celine – Als er een iemand slecht is in een cat eye zetten dan ben ik het wel. Vandaag laat ik zien welke eyeliner pen van Essence het beste is. Let’s get started!


De verpakking van alle twee de eyeliners zien er goed uit. Toch heb ik mijn voorkeur voor de verpakking van de Essence eyeliner pen extra longlasting. De wit zilvere letters zien er gewoon wat professioneler uit dan de blauwe letters.

Essence eyeliner pen extra longlasting: 9
Essence eyeliner pen waterproof: 7

Swatches

Bovenste: Essence eyeliner pen waterproof
Onderste: Essence eyeliner pen extra longlasting

Zoals jullie wel zien heeft de Essence eyeliner pen extra longlasting een intensere kleur dan de waterproof variant. De intense kleur vind ik dan ook veel mooier dan de minder intense.

Aanbrengen

Zoals jullie weten ben ik echt een ramp in het aanbrengen van eyeliner (ik ben toch niet de enigste?).  Toch heb ik het voor jullie geprobeerd!


 Zoals jullie duidelijk zien, is de eyeliner pen waterproof echt vreselijk. Je moest zo hard drukken om er een zwarte kleur uit te krijgen dat mijn hele oog geïrriteerd werd. Echt een miskoop dus.

De eyeliner pen extra longlasting is geweldig. In een keer kreeg ik een mooi lijntje en dat ook nog terwijl ik al mascara op had. De kleur is intens en echt super mooi.

Ik heb ook nog voor jullie uitgetest of de eyeliner pen waterproof er op blijft zitten als je bijvoorbeeld gaat zwemmen of door de regen fietst. Nou niet dus. De hele eyeliner liep uit en ik leek serieus op een panda.

Eyeliner pen waterproof: 3
Eyeliner pen extra longlasting: 8

Wat vinden jullie van deze eyeliners? Ga jij ze ook kopen?

-Celine 

Volg ons ook op bloglovin.


Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply I scream beauty

  Fijne review!

  22 november 2014 at 09:24
 • Reply The Beauty boulevard

  Dankjewel!

  22 november 2014 at 15:46
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Essence Trend Edition: Valentijnsdag 2015

  Door Anique - Van midden januari tot midden februari heeft budgetmerk Essence weer een trend edition lijn, genaamd ''like an...

  Sluiten