Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Essence budget lipstick | Review

Geschreven door Celine Klooster

26 april 2017

De 1+1 actie van de Kruidvat was echt geweldig. Ik heb hartstikke veel gekocht en natuurlijk ook een aantal lipsticks. Vandaag review ik twee lipsticks. De Essence sheer & shine lipstick en de Essence long lasting lipstick. Benieuwd naar deze budget lipsticks en hoe ze bevallen?

Essence

Dit zijn de twee lipsticks. Aan de linker lipstick merk ik echt niet dat het een budget lipstick is. De verpakking is echt prachtig. De rechter lipstick is wel echt een budget lipstick. Als ik als het ware in de hulsel knijp, dan breekt hij waarschijnlijk meteen. Ik ben echt een groot fan van de verpakking van de linker lipstick, maar de rechter verpakking is wat minder.

Prachtige kleuren

De kleuren zijn allebei echt prachitg. Dit zijn precies de kleuren die ik graag gebruik en ik was wel toe aan een nieuwe budget lipstick. De linker lipstick is meer voor een was uitgebreidere look en de rechter lipstick voor een look voor eigenlijk elke dag.

De twee kleuren lijken op de achterkant heel erg op elkaar. Er was ook geen tester van de sheer & shine lipstick en het was eigenlijk een verrassing welke kleur hier nou daadwerkelijk uit kwam. Eigenlijk kan je de sticker op de achterkant helemaal niet vertrouwen.

De swatches op mijn arm zijn echt heel anders dan de daadwerkelijke kleur van de lipstick. De bovenste swatch is de longlasting lipstick en de onderste de sheer & shine lipstick. De bovenste kleur is echt prachtig en die zou ik echt elke dag gebruiken. De onderste swatch ziet er echt heel anders uit dan de lipstick, veel lichter.

Dit is de longlasting lipstick. Echt een prachtige kleur en het is net een tintje donkerder dan mijn eigen lipkleur. Deze lipstick ga ik zeker heel vaak dragen naar school.

Dit is de sheer & shine lipstick. Echt een hele andere kleur dan de swatch en eigenlijk heel mooi. Het is een keer een andere kleur dan dat ik normaal heb. Ik moet ook zeggen dat allebei de lipsticks echt heel goed aanvoelen op mijn lippen en dat vind ik ook erg belangrijk. Het zijn echt hele goede lipsticks voor twee kleine prijsjes.

Heb jij wel eens een Essence lipstick gekocht?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

28 Reacties

 1. Sija

  Very pretty! Ik hou van de lipsticks van Essence <3

  Antwoord
 2. Kim

  Oeeh! De longlasting heb ik ook gekocht, helaas is die alleen wel al gebruikt geweest in de winkel door iemand 🙁

  Antwoord
 3. Daniëlle

  Beide echt prachtig! Ik gebruik graag Essence lipsticks.

  Antwoord
 4. jhilmil

  pretty colors, feel like wearing one instantly:)

  Antwoord
 5. Dipti

  great match..looks good

  Antwoord
 6. Divya

  I’ve been super into lipstick lately! I don’t know what’s come over me. I’ve never been a make-up person, but you put a deep red on a lady and suddenly everything changes!

  Antwoord
 7. Inbode

  These lipticks were my all time fav during college days! They are effective and cheap!

  Antwoord
 8. Tasheena @ SimplyTasheena.com

  I haven’t purchased a Essence lipsticks yet. The colors you have are really pretty though. I can’t wait to checkout this line.

  Antwoord
 9. Dominik

  You will inspire many people about the beauty . Very great idea. Keep on developing it. I wish you all the best. Dominik

  Antwoord
 10. Tracy @ Ascending Butterfly

  I wear a signature red lip daily, but I have to custom blend it myself, the color is rarely right straight out the tube for me. I usually mix three different brands and color variations to make the right one for me.

  Antwoord
 11. David Elliott

  the colors here are very beautiful. And it looks really good on you and your lips as well. 🙂

  Antwoord
 12. Kedz

  me too I’m a sucker for luxurious packaging when it comes to makeup… love the color choices, great for everyday wear…

  Antwoord
 13. Amila Wickramarachchi

  These colours are beautiful and so pretty on you.Interesting review with more details.

  Antwoord
 14. Sophie

  Ooh love the colour on you! Haven’t tried this brand before will have to see if I can find it!

  Antwoord
 15. Keoshia

  Very pretty colors, they look amazing on you. Thanks for sharing.

  Antwoord
 16. Ana Ojha

  Never heard of this brand but love its color!Great review indeed!

  Antwoord
 17. Kiki Multem

  Oeh ik heb de actie gemist maar wat een mooie kleuren! Ik ga maandag direct opzoek.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.