Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
England Diary | Lon
25 Comments

Written by Celine

30 september 2016

Eindelijk ben ik aangekomen bij de laatste plaats, Londen. Iedereen kent Londen wel, een prachtige drukke stad waar veel te zien is. Ook ik heb heerlijk rondgesnuffeld in Londen en ik heb weer genoten. Benieuwd welke dingen ik heb bezocht in Londen?

picadilly circus

picadilly

Vanuit Bristol gingen we naar Londen. We moesten eerst de auto inleveren en de koffers bij het hotel afzetten, totdat we Londen echt in konden. In het hotel gingen we nog een Starbucks drinken, omdat mijn vader de auto moest weg brengen. Ook kwamen we er achter dat we onze Oyster kaarten waren vergeten, dus we moesten twee dagkaarten kopen. Eerst moesten we naar het vliegveld lopen om daar dagkaarten te kopen, maar dit lukte niet. We moesten dus de bus pakken naar het vliegveld, maar gelukkig was deze gratis. Op het vliegveld aangekomen kochten we onze dagkaarten en gingen we de metro in. De reis met de metro duurde ongeveer een uur, wat ik nog redelijk lang vind. Rond half drie kwamen we in Londen Picadilly Circus aan.

trafalgar square

trafalgar

Vanuit Picadilly Circus liepen we richting de M&M store. Hier kwamen we al snel achter, dat we de verkeerde kant opliepen, dus gingen we snel weer een andere richting op. We liepen nu richting trafalgar square, waar we de National Gallery konden zien. Dit gebouw is echt prachtig, maar helaas waren ze met verbouwingen bezig. Aan de rechterkant was het gebouw helemaal ingepakt. We zijn niet in de National Gallery geweest, want we hadden maar twee dagen in London. Eigenlijk kwam het niet eens in ons op om hier naar binnen te gaan.

national gallery

monument

Eerlijk gezegd vind ik de National Gallery een beetje op een gebouw in een film lijken.. Night at the museum! Ik weet niet of het zo in mijn geheugen staat, maar ik heb het idee dat dit gebouw en zijn omgeving daar heel erg op lijkt. Er stond ook een beeld van een dinosaurus buiten.. Dus je weet maar nooit..

wittetoren

gebouw

dino

Als je verder loopt, vanaf Trafalgar square af, dan kom je dit prachtige gebouw met Romeinse tekens tegen. Wat voor gebouw het is, vraag het niet aan mij. Je moest heel vaak oversteken om bij dit gebouw te komen en oversteken in Londen is niet echt de perfecte bezigheid. Nog steeds vraag ik me af of The National Museum niet het “Night in the Museum” museum is..

parlement

paard

Als je van paarden houdt moet je hier zeker heen gaan. Oké, er zijn hier geen paarden te bekennen (behalve paarden poep), maar er zijn hier een paar prachtige beelden van paarden te vinden en je kan ook prachtig over een grote zand vlakte lopen. Dit was een gebouw van het parlement en er stonden hier zelfs wachters met zwaard voor. Ik weet niet of een zwaard zoveel uit maakt, omdat er nu allerlei andere wapens bestaan, maar goed voor het idee..

women

Dit vind ik een erg bijzonder beeld. Meestal zie je alleen beelden van mannen die in de oorlog hebben gevochten, wat natuurlijk ook erg mooi is, maar eigenlijk zie je nooit beelden van vrouwen die hun leven hebben opgeofferd om een eind te maken aan de oorlog. Er zullen vast een hoop vrouwen geweest zijn, die in de oorlog hebben gevochten en die verdienen dus ook een prachtig monument.

bigben

London

Toen we vanaf Trafalgar Square af liepen, konden we steeds beter de Big Ben zien. Dit is echt een van mijn favorietste bezienswaardigheden van Londen. Ik weet niet waarom, maar waarschijnlijk omdat hij zo groot is.

parlementt

Westminster

We liepen naar de Big Ben en kwamen nog een ander gebouw van het parlement tegen. Ik ging super gevaarlijk op de weg staan om een foto van dit gebouw te maken, maar het was het waard. Zien jullie trouwens de foto van het bord ‘Westminster Station’? Ik had deze foto eigenlijk per ongeluk gemaakt, omdat ik gewoon een snelle simpele foto wilde hebben van een bord, zodat ik wist waar ik heen was geweest. Ik vind dit eigenlijk wel een hele gave foto te worden en ook een hele spontane.

Londen

Big ben

Oké, Big Ben incoming. Zoals ik al zei houd ik heel erg van de Big Ben en hij ziet er gewoon heel mooi uit. We moesten twee keer oversteken om bij deze kerk (is het eigenlijk wel een kerk?) te komen.

monu

Londonn

De politieagenten kijken je wel meteen aan, als je van iets een foto probeert te maken. Sorry, maar ik moet echt een stukje dichterbij staan om een foto te maken. Ik klim toch niet over een hek ofzo.. Ik ben maar een toerist.

kerk

Engeland

tower

England

Ik beloof plechtig dat dit een van de laatste foto’s van de Big Ben zijn, maar geef toe het is echt een prachtig gebouw. Jammer dat je hier niet in kon, want ik weet zeker dat het net zo mooi is, dan dat hij van buiten af eruit ziet.

St. James Park

beeld

Na de Big Ben liepen we door het St James’s Park naar Buckingham Palace. In dit park kon je al een deel van het Buckingham Palace zien en natuurlijk het beeld wat ervoor stond.

Buckingham palace

voorkant

Buckingham Palace is een paleis met een drukke toeristische boel ervoor. Ik kon weinig zien en ik moest me er werkelijk doorheen persen om een foto te maken. Een eindje verderop was er gelukkig een plekje vrij om te staan, zonder dat mensen mij pletten, omdat ze me niet zagen.

Londoneye

beeldje

Om over te steken naar het park wat naast Buckingham Palace lag en omdat we geen zin hadden om voor het eeuwenlange stoplicht te wachten, renden we maar over.. Een beetje gevaarlijk, maar om een half uur voor een stoplicht te wachten, is een beetje onzin.

paardjes

De volgende dag gingen we weer met de metro naar Londen. Hier stapten we uit op Hyde Park, een park die dichtbij Oxford street is. We wilden graag gaan shoppen bij Oxford Street, waar we de vorige dag ook al waren geweest. Ik wilde nog graag naar Forever 21 en Pull & Bear. Ik ben zeer geslaagd bij Forever 21, maar Pull & Bear kon ik helaas niet vinden.

harrods

Dit prachtige beeld stond bovenop Harrods. Harrods is een warenhuis met allerlei dure spullen, niet echt wat voor mij. Ik weet nog wel toen ik twee jaar geleden naar Londen ging, dat de etalages helemaal versierd waren, wat echt prachtig was. De etalages waren helemaal in de kerst sweer en Londen met kerst in natuurlijk nog veel mooier.

bus

uitzichtus

Uiteindelijk gingen we met de bus naar de London Bridge. Niet dat dit erg succesvol was, want we stonden meer in de file, dan dat we uiteindelijk reden, maar het was voor het idee. Als je in de bus in Londen zit, zie je zoveel meer dan dat je met de metro gaat. Ondertussen speelde ik een beetje Pokémon om wat kilometers te halen en dat lukte aardig. Uiteindelijk moesten we uitstappen, omdat de bus compleet in de file stond. We gingen dus maar verder lopen en dat was eigenlijk wel een goed plan.

millennium bridge

Uiteindelijk kwamen we bij dezelfde plek waar we twee jaar geleden bij een hotel overnachtten. We liepen langs een Cathedral waar ik de naam niet meer van weet. Ook liepen ook over de Millennium Bridge. Ik heb echt geen idee waarom deze brug zo beroemd is, maar het zal wel.. Vanaf deze brug kon ik al een klein stukje van de London Bridge zien. Zo mooi!

licht

Door de drukte kwamen we nog meer mensen tegen en deze prachtige lichtjes. Aan de linkerkant zat een man die trompet zat te spelen waar vuur uitkwam. Bijzonder..

Londonbridge

bridge

Vanuit twee verschillende bruggen heb ik foto’s gemaakt van de London Bridge. We waren helaas niet dichtbij de London Bridge gekomen, omdat dat gewoon eeuwen duurt om te lopen. Gelukkig heb ik mijn geweldige zoom in functie, dus dan komt het helemaal goed.

ingezoomd

stpaulss

Als laatste gingen we naar een gebouw waar je zes verdiepingen omhoog kon en dan een prachtig uitzicht over de stad van Londen kon bekijken. Dit is echt een aanrader als je voor de laatste keer nog een glimp van de stad Londen wilt zien.

eyeben

stpauls

beneye

Ik had beloofd dat ik geen foto’s meer zou laten zien van de Big Ben, maar look at that! De London Eye en de Big Ben samen.. Ik moest wel ver inzoomen om zo’n foto te krijgen, maar je kan dit ook op het blote oog zien.

einde

Dit was het laatste artikel van de Engeland reeks. Heb jij de vorige artikels al gelezen of lijkt het jou ook leuk om een rondreis door Engeland te maken? Let me know. 😉

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

25 Reacties

 1. Nicky

  Great post! I would love to visit London one day!

  Antwoord
 2. Dominique

  I love everything about my home town! Great post!

  Antwoord
  • Celine

   Wow you live there? Lucky you!

   Antwoord
 3. Jelena

  London looks so beautiful. I have wanted to visit it since I was 10,sadly I still haven’t gone because on top of suoer expensive flights and accomodation, I also need to purchase visa which I am so angry about. Once maybe. Glad to see you enjoyed it!

  Antwoord
  • Celine

   I hope you can visit it one day <3

   Antwoord
 4. EverythingAliex

  Great post! I must say that you definitely seen many great places that London can offer. As a someone who lives in London I do recommend re-visiting in the future to see the less popular but as much beautiful corners of London.

  Antwoord
 5. Sachie

  South bank and Trafalgar Square were some of my favourite places to visit when I lived in England! Beautiful photos! 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Hmm South Bank.. never heard of that!

   Antwoord
 6. Julie Cao

  Nice diary! I did not enter the National Gallery too, it was not in my mind also. The Big Ben and the London bridge are also two of my favorite spots. Glad to see you enjoyed your trip, although it is short.

  Antwoord
  • Celine

   Luckily I visited other places in England too, so it wasn’t short for me ^^

   Antwoord
 7. Jessica

  Great post. Love all your pictures. London looks amazing and we are sure to be there some day soon. Saving for when we go. 🙂

  Antwoord
  • Celine

   When you go, don’t forget to bring your camera!

   Antwoord
 8. Mariska

  Jeetje wat heb je veel gedaan! Mooie dingen bezocht 😀 maar in Londen raak je ook niet snel uitgekeken 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Ik heb zeker erg veel gedaan haha! Het was het zeker waard 😉

   Antwoord
 9. Joanne

  Ik ben nog nooit in Londen geweest… Wil er ook graag heen!

  Antwoord
 10. Linda | travellersoftheworld

  Gave foto’s! Volgens mij heb je een super leuke trip gemaakt. Ik ben echt nog nooit in Engeland geweest, Maar Londen lijkt me heel mooi! (de rest eigenlijk ook wel)

  Antwoord
  • Celine

   Je moet echt een keer naar Engeland toe, geloof me!

   Antwoord
 11. Janine

  je kunt wel zien dat je het erg naar je zin had, je hebt trouwens prachtige foto’s gemaakt. Ik ben zelf nog nooit in London geweest maar ik hoop dat in de toekomst wel een keertje te doen.

  Antwoord
  • Celine

   Ik heb echt super erg genoten inderdaad!

   Antwoord
 12. Rochella

  Wat een goeie foto’s ik vind Londen echt een heerlijke stad en ga er graag heen.

  Antwoord
 13. hillybillybeauty

  Ik krijg meteen zin om naar Londen te gaan!! Wat een mooie sfeerimpressie.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.