Follow:
Personal

England Diary | Bris

Bristol is echt compleet anders, dan de andere plaatsen die ik heb bezocht. Ik heb Bristol en Bath bezocht. Twee grote steden met allerlei prachtige gebouwen. Benieuwd wat ik allemaal heb gezien?

markt

markten

De eerste dag gingen we naar de stad Bristol. Hier hadden we een hele dag voor uitgeplant. De andere dag was voor Bath. Bristol is echt hartstikke groot en soms was het echt even zoeken. Soms liepen we door hartstikke kleine steegjes, onder vieze bruggen door en ook nog een aantal ghetto wijken. Dat zag er natuurlijk niet echt gezellig uit, maar waar we terecht kwamen was het zeker waard.

toren

uitzichten

bristolengland

Na een tijdje door de ghetto wijken en vieze bruggen te lopen, kwamen we uiteindelijk bij een aantal prachtige bruggen terecht. Hier was er een man nog zo aardig om ons te waarschuwen voor een hoop glas. Als we gewoon in Nederland waren, had waarschijnlijk niemand ons gewaarschuwd. Je merkt echt dat de mensen hier zo anders zijn.

zuid-england

gebouw

park

beeld

Zoals je waarschijnlijk in de andere blog posts kon lezen, was het echt prachtig weer. Er waren hier een aantal parken, maar die waren wel redelijk ver van de stad vandaan. Hier waren natuurlijk weer de monumenten, zoals ook in de andere blog posts waren te zien. Waar dit monument voor staat, zou ik echt niet weten. Misschien is het gewoon een beeld.

view

boten

uitzichtview

Waar we allemaal heen liepen, zou ik echt niet weten. We kwamen bij een hoop prachtige dingen terecht. Ook hier waren weer bootjes. Dit keer konden ze wel natuurlijk wegvaren.

church

engeland

glas

In deze prachtige kerk mochten we gelukkig foto’s maken. Een aantal vrouwen in de kerk waren hartstikke aardig tegen ons en ze vroegen zich af waar we vandaan kwamen. Ze had ons een aantal tips gegeven om naar toe te gaan. Hier noemde ze ook Bath, waar we de volgende dag naartoe zouden gaan. In deze kerk waren ook mensen begraven. Het was erg indrukwekkend om te zien hoe jong sommige mensen waren gestorven. Soms zelfs op mijn leeftijd.

kerk

rondreis

Hier nog de buitenkant van de kerk. Deze kerk stamt uit het jaartal 1800 of zelfs nog eerder.

bristol

uitzicht

Als laatste liepen we nog naar een ander park en daarna gingen we weer naar de stad. In de stad gingen we nog een aantal winkels binnen en daarna weer terug naar huis. We hadden zeker een heel eind gelopen en hadden hier een groot aantal uren spendeert.

romein

bow

In Bath gingen we naar een romeins badhuis. De entree prijs was redelijk hoog, maar dit was het zeker waard. Eerst dacht ik dat het badhuis hartstikke klein was, maar dit had ik zeker verkeerd.

camera

bad

Het badhuis ligt midden in de stad. Het badhuis was opgegraven en er zit waarschijnlijk nog veel meer onder de stad bedolven. Er waren hier ook prachtige beelden en die stamde uit de tijd van de romeinen.

romeinen

telefoon

Oké, het water ziet er niet heel erg aantrekkelijk uit. Gelukkig ging niemand hierin zwemmen. Bij de ingang kregen we ook een gekke telefoon. Hier konden we in onze eigen taal naar informatie over het badhuis luisteren. Hartstikke veel informatie over het badhuis, maar ook over de tijd van vroeger. Het water komt uit een warm water bron, maar is niet helemaal goed onderhouden.

voldermort

beeldén

koning

beeldje

Voldermort is ook weer van de partij. Ik weet echt niet van wie deze beelden zijn, maar ze zullen vast belangrijk voor het badhuis zijn geweest. De beelden zien er nog steeds hartstikke goed uit en vooral, omdat ze eerst bedolven waren door zand.

pot

badhuis

Er was niet een bad, maar er waren verschillende baden. De mensen die hier wilden baden hadden tenminste genoeg keus ;).

damn

bellen

Na een tijdje was ik erachter gekomen dat je ook gewoon oortjes in de telefoon kon doen. Dit was bijna aan het einde, maar ik had dit toch even geprobeerd.

steenstenen

zonnegod

In het gebouw waren allerlei verschillende opgravingen te doen. Hier stonden bordjes onder met informatie en er waren ook filmpjes te zien. Hier waren acteur op te zien en die speelde precies na hoe het vroeger eruit zou zien.

beth

standbeeld

steen

letter

Genoeg dingen om te zien natuurlijk. We waren hier ongeveer vier uur geweest en toen hadden we niet eens de stad Bath gezien. Er was hier zoveel te zien en ik wilde ook alle informatie horen die er te horen viel.

beelde

bath

sparkly

water

Aan het einde kon je ook nog een glaasje ‘helder’ badwater drinken. Nou, dit was echt niet te drinken. Ik had het idee dat ik een stuk ijzer op dronk en na een slokje gooide ik de rest weg. Het was werkelijk niet te drinken. Je zag iedereens gezicht betrekken wanneer ze een glaasje water dronken. Tja… Ik begrijp het wel.

watervla

waterval

De stad Bath is echt hartstikke mooi. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Er speelde zoveel mensen muziek hier, de ene prachtiger dan de andere.

outside

england

Bath is echt hartstikke prachtig. De gebouwen zijn zo mooi en ze lijken eigenlijk allemaal op elkaar. Hierdoor lijkt het net alsof je in een ander jaartal terecht bent gekomen en dat is juist het mooie. Je komt hier met de auto en je loopt de trap op en komt in een ander jaartal terecht.

Heb je dit keer genoten van de foto’s van Bath? Een prachtige stad met prachtige gebouwen.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Jamie Jones

  What a fabulous journey!I love all the wonderful pictures you took of this beautiful city. I would love to visit someday!

  23 september 2016 at 17:55
  • Reply Celine

   Thankyou so much <3

   23 september 2016 at 18:36
 • Reply DamianSz

  Bristol seems to be really climatic place to visit. Do you recommend this city to visit ?

  -Lify Gent – http://www.lifygent.com

  23 september 2016 at 19:00
  • Reply Celine

   Yes I loved that city! Especially for shopaholics!

   23 september 2016 at 19:40
 • Reply Indrani

  A wonderful virtual tour for me.
  The water looks an unusual green color.
  The monuments are mind blowing! Hope I can visit some day!

  23 september 2016 at 19:39
  • Reply Celine

   Nice to hear! Don’t know why that water is that color 😉

   23 september 2016 at 19:44
 • Reply Sandra

  I love your pictures! Sounds you had a great time in England 🙂

  -XOXO-

  23 september 2016 at 21:20
  • Reply Celine

   Yess I loved it there <3

   24 september 2016 at 09:57
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  I love the pictures!

  24 september 2016 at 11:50
 • Reply Sinead

  I love it – some of my family grew up there so I’ve visited it a good number of times but this is a different side to it. Thanks!

  24 september 2016 at 15:32
  • Reply Celine

   Thankyou Sinead!

   24 september 2016 at 17:37
 • Reply Michelle

  Great tour. Would love to visit there one day.

  25 september 2016 at 00:07
  • Reply Celine

   Definitely worth it!

   25 september 2016 at 09:31
 • Reply Annika

  Great job with the photos. Sometimes it is tricky to get good pictures in a touristy area. Also loved your Voldemort joke! I would love to visit Bath sometime!

  25 september 2016 at 04:45
  • Reply Celine

   Thankyou! Bath is beautiful!

   25 september 2016 at 09:31
 • Reply Ashley - The Traveling Gals

  Great pictures! I have only been to London. I really want to go back and explore more of England.

  25 september 2016 at 20:02
  • Reply Celine

   Hmm London is beautiful as well! England is beautiful!

   25 september 2016 at 20:06
 • Reply Nadine Cathleen

  So beautiful! Bristol was not that high up my travel list but actually it is very lovely 🙂

  Nadine | Karateandcaviar.com

  26 september 2016 at 16:19
  • Reply Celine

   Put it higher haha!

   26 september 2016 at 20:32

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn nominatie voor de Liebster Award (dit meen je toch niet serieus?!)

  Nominaties zijn niet mijn ding. Fabian, een gekke bloggende blogger heeft mij voor de Liebster Award genomineerd. Op twitter had...

  Sluiten