Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
England Diary | Bris
20 Comments

Written by Celine

23 september 2016

Bristol is echt compleet anders, dan de andere plaatsen die ik heb bezocht. Ik heb Bristol en Bath bezocht. Twee grote steden met allerlei prachtige gebouwen. Benieuwd wat ik allemaal heb gezien?

markt

markten

De eerste dag gingen we naar de stad Bristol. Hier hadden we een hele dag voor uitgeplant. De andere dag was voor Bath. Bristol is echt hartstikke groot en soms was het echt even zoeken. Soms liepen we door hartstikke kleine steegjes, onder vieze bruggen door en ook nog een aantal ghetto wijken. Dat zag er natuurlijk niet echt gezellig uit, maar waar we terecht kwamen was het zeker waard.

toren

uitzichten

bristolengland

Na een tijdje door de ghetto wijken en vieze bruggen te lopen, kwamen we uiteindelijk bij een aantal prachtige bruggen terecht. Hier was er een man nog zo aardig om ons te waarschuwen voor een hoop glas. Als we gewoon in Nederland waren, had waarschijnlijk niemand ons gewaarschuwd. Je merkt echt dat de mensen hier zo anders zijn.

zuid-england

gebouw

park

beeld

Zoals je waarschijnlijk in de andere blog posts kon lezen, was het echt prachtig weer. Er waren hier een aantal parken, maar die waren wel redelijk ver van de stad vandaan. Hier waren natuurlijk weer de monumenten, zoals ook in de andere blog posts waren te zien. Waar dit monument voor staat, zou ik echt niet weten. Misschien is het gewoon een beeld.

view

boten

uitzichtview

Waar we allemaal heen liepen, zou ik echt niet weten. We kwamen bij een hoop prachtige dingen terecht. Ook hier waren weer bootjes. Dit keer konden ze wel natuurlijk wegvaren.

church

engeland

glas

In deze prachtige kerk mochten we gelukkig foto’s maken. Een aantal vrouwen in de kerk waren hartstikke aardig tegen ons en ze vroegen zich af waar we vandaan kwamen. Ze had ons een aantal tips gegeven om naar toe te gaan. Hier noemde ze ook Bath, waar we de volgende dag naartoe zouden gaan. In deze kerk waren ook mensen begraven. Het was erg indrukwekkend om te zien hoe jong sommige mensen waren gestorven. Soms zelfs op mijn leeftijd.

kerk

rondreis

Hier nog de buitenkant van de kerk. Deze kerk stamt uit het jaartal 1800 of zelfs nog eerder.

bristol

uitzicht

Als laatste liepen we nog naar een ander park en daarna gingen we weer naar de stad. In de stad gingen we nog een aantal winkels binnen en daarna weer terug naar huis. We hadden zeker een heel eind gelopen en hadden hier een groot aantal uren spendeert.

romein

bow

In Bath gingen we naar een romeins badhuis. De entree prijs was redelijk hoog, maar dit was het zeker waard. Eerst dacht ik dat het badhuis hartstikke klein was, maar dit had ik zeker verkeerd.

camera

bad

Het badhuis ligt midden in de stad. Het badhuis was opgegraven en er zit waarschijnlijk nog veel meer onder de stad bedolven. Er waren hier ook prachtige beelden en die stamde uit de tijd van de romeinen.

romeinen

telefoon

Oké, het water ziet er niet heel erg aantrekkelijk uit. Gelukkig ging niemand hierin zwemmen. Bij de ingang kregen we ook een gekke telefoon. Hier konden we in onze eigen taal naar informatie over het badhuis luisteren. Hartstikke veel informatie over het badhuis, maar ook over de tijd van vroeger. Het water komt uit een warm water bron, maar is niet helemaal goed onderhouden.

voldermort

beeldén

koning

beeldje

Voldermort is ook weer van de partij. Ik weet echt niet van wie deze beelden zijn, maar ze zullen vast belangrijk voor het badhuis zijn geweest. De beelden zien er nog steeds hartstikke goed uit en vooral, omdat ze eerst bedolven waren door zand.

pot

badhuis

Er was niet een bad, maar er waren verschillende baden. De mensen die hier wilden baden hadden tenminste genoeg keus ;).

damn

bellen

Na een tijdje was ik erachter gekomen dat je ook gewoon oortjes in de telefoon kon doen. Dit was bijna aan het einde, maar ik had dit toch even geprobeerd.

steenstenen

zonnegod

In het gebouw waren allerlei verschillende opgravingen te doen. Hier stonden bordjes onder met informatie en er waren ook filmpjes te zien. Hier waren acteur op te zien en die speelde precies na hoe het vroeger eruit zou zien.

beth

standbeeld

steen

letter

Genoeg dingen om te zien natuurlijk. We waren hier ongeveer vier uur geweest en toen hadden we niet eens de stad Bath gezien. Er was hier zoveel te zien en ik wilde ook alle informatie horen die er te horen viel.

beelde

bath

sparkly

water

Aan het einde kon je ook nog een glaasje ‘helder’ badwater drinken. Nou, dit was echt niet te drinken. Ik had het idee dat ik een stuk ijzer op dronk en na een slokje gooide ik de rest weg. Het was werkelijk niet te drinken. Je zag iedereens gezicht betrekken wanneer ze een glaasje water dronken. Tja… Ik begrijp het wel.

watervla

waterval

De stad Bath is echt hartstikke mooi. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Er speelde zoveel mensen muziek hier, de ene prachtiger dan de andere.

outside

england

Bath is echt hartstikke prachtig. De gebouwen zijn zo mooi en ze lijken eigenlijk allemaal op elkaar. Hierdoor lijkt het net alsof je in een ander jaartal terecht bent gekomen en dat is juist het mooie. Je komt hier met de auto en je loopt de trap op en komt in een ander jaartal terecht.

Heb je dit keer genoten van de foto’s van Bath? Een prachtige stad met prachtige gebouwen.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

20 Reacties

 1. Jamie Jones

  What a fabulous journey!I love all the wonderful pictures you took of this beautiful city. I would love to visit someday!

  Antwoord
  • Celine

   Yes I loved that city! Especially for shopaholics!

   Antwoord
 2. Indrani

  A wonderful virtual tour for me.
  The water looks an unusual green color.
  The monuments are mind blowing! Hope I can visit some day!

  Antwoord
  • Celine

   Nice to hear! Don’t know why that water is that color 😉

   Antwoord
 3. Sandra

  I love your pictures! Sounds you had a great time in England 🙂

  -XOXO-

  Antwoord
  • Celine

   Yess I loved it there <3

   Antwoord
 4. Sinead

  I love it – some of my family grew up there so I’ve visited it a good number of times but this is a different side to it. Thanks!

  Antwoord
 5. Michelle

  Great tour. Would love to visit there one day.

  Antwoord
 6. Annika

  Great job with the photos. Sometimes it is tricky to get good pictures in a touristy area. Also loved your Voldemort joke! I would love to visit Bath sometime!

  Antwoord
  • Celine

   Thankyou! Bath is beautiful!

   Antwoord
  • Celine

   Hmm London is beautiful as well! England is beautiful!

   Antwoord
 7. Nadine Cathleen

  So beautiful! Bristol was not that high up my travel list but actually it is very lovely 🙂

  Nadine | Karateandcaviar.com

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.