Follow:
Uncategorized

Wat ik wil doen deze vakan

Door Anique – 
Nog ongeveer twee weekjes en dan heb ik vakantie! Ik ga niet naar het buitenland, maar heb toch wel wat dingen op de planning staan die ik graag zou willen doen. Vandaag deel ik ze met jullie. 


Een tennistoernooi winnen.

Ik weet dat dit misschien een raar iets is, maar ik ben ongeveer een jaar geleden weer begonnen met tennissen, en ik zou het leuk vinden om weer eens een toernooi te winnen.

Lekker naar het strand.

Ik heb onwijs geluk dat ik dicht bij het strand woon!

Weekendje naar Moviepark Germany.

Met drie vriendinnen hadden we bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om met z’n vieren een weekendje er heen te gaan. Je hebt een aanbieding dat je voor €54,90 twee dagen entree en een hotelovernachting krijgt. Heel goedkoop! Het is alleen nog niet helemaal zeker dat we dit gaan doen.

Veel boeken lezen. 

I loveee reading, maar met school heb ik maar weinig tijd voor. Maar in de vakantie heb ik tijd genoeg, dus kan ik lekker gaan lezen.

Veel werken.

Ik werk in een restaurant, dus ik kan deze vakantie lekker veel gaan werken en dus lekker geld verdienen. Katsjingg!

Diy’s bedenken. 

Ik vind DIY’en superleuk, maar ik gun mezelf er geen tijd voor. Maar ik heb al een paar leuke ideeën, dus die zullen ook zeker hier online komen.
Succes aan iedereen die toetsweek heeft, zoals ik!

Wat gaan jullie deze vakantie doen?

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
15 dingen die superirritant zijn en iedereen herk

Door Anique - Het is zo irritant als... - je bent doorgelekt. - iemand anders de chocola heeft opgegeten, terwijl jij...

Close