Follow:
Uncategorized

The Pretty Youtubers Li

Door Celine – Een aantal dagen geleden, heb ik tijdens economie met mijn klasgenootje Karolina een mooie youtubers lijst gemaakt, met maar liefs dertig youtubers! Deze lijst heb ik in drieën gesplitst, want tja, anders word het toch echt teveel. Lees snel verder!

Johnny Guilbert. Deze leuke jongen en natuurlijk youtuber is echt geweldig. Hij geeft altijd erg veel motivatie en net dat ene kleine zetje in je rug. Daarom ook de quote ‘Stay Happy not Crappy, Life’s a Bitch Don’t quite.
Joe Sugg is een zo knap he. Hij is een super grappige youtuber en zijn video’s zijn altijd on point. Zijn Sugg sunday specials zijn ook altijd geweldig. Volgen dus!
Caspar Lee, de kamergenoot van Joe Sugg. Alsof het het lot is geweest. Caspar Lee heeft het mooiste accent en is natuurlijk de luiste youtuber die je ooit hebt ontmoet.
Connor Franta, een van de eerste youtubers die ik heb gekeken. Nog steeds een van mijn favoriete. Een paar maanden geleden is Connor uit de kast gekomen, daarom ook deze quote.
Matthew is een van de blijste personen die je ooit op youtube zal tegenkomen. Elke keer als ik zijn vlogs zie dan moet ik zo hard lachen, hij is gewoon geweldig. Hij heeft twee channels: Gaygod en Lush. Op Lush vlogt hij vooral, ook eerst mijn zijn boyfriend Nick, helaas nu niet meer.
Jc Caylen heeft samen met Kian Lawley een youtube channel. Hij heeft zelf ook nog een apart youtube channel, alleen daar doet hij niet heel veel op. Jc staat vooral bekend om zijn leuke krulletjes, hij is gewoon perfect.
Troye is geweldig. Ikzelf vind zijn kledingstijl echt helemaal geweldig, een echte inspiratie. Ook kan hij super goed zingen en heeft hij een EP genaamd TRXYE.
Toen ik voor het eerst Mikey’s youtube channel bekeek, was het nog niet heel groot. Maar sinds kort is hij zo gegroeid, echt niet normaal. Als Joe Sugg en Connor Franta een kind samen zouden krijgen, dan is Mikey gewoon hun toekomstige kind. Nee serieus, zie de vergelijking.
Tyler Oakley is technisch gezien een van mijn collega’s, wij zijn gewoon de toekomstige managers van One Direction. Tyler is super grappig en er is toch ook niets mis aan zijn uiterlijk?
Ik hoef niet uit te leggen, waarom Kian Lawley in deze lijst staat. Zijn kledingstijl is perfect en zijn haar is perfect. Helaas heeft hij zijn haar geschoren voor een film, maarja het groeit wel weer aan.
Wat vind jij van deze youtubers? 
-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Create it Your Way T

Door Celine - Oke, deze tag is echt geweldig. Met deze tag kan je helemaal je fantasie los laten gaan....

Close