Follow:
Uncategorized

Only You nagellak review (me

Door Anique – Vandaag heb ik voor jullie een mega nagellak review van het merk Only You. Dit is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL. Kijk snel verder als je benieuwd bent naar mijn mening over deze producten! 


De nagellakjes komen uit drie setjes van ieder drie nagellakjes. Ik weet niet of de setjes nog verkrijgbaar zijn, maar volgens mij kun je wel de kleurtjes apart kopen!
Bij de setjes zitten ook nog velletjes waarmee je nageltattoos kunt maken, maar dat is niks voor mij en zal ik vandaag dan ook niet testen.
Van links naar rechts: Princess, Inked en Love.

Princess

Show off:

Show off is een zuurstokroze kleur, Persoonlijk vind ik hem iets te roze en vind ik hem niet echt bij mij passen. Na twee dunne laagjes is hij goed dekkend. In het zonlicht zie je een kleine shimmering, wat ik wel heel erg mooi vind. 

Princess:

Ik vind deze kleur echt prinsessenroze, zoals de naam van het lakje al doet vermoeden. De kleur komt niet helemaal goed over op deze foto. 

Sweet Heart:

Deze kleur is heel licht roze. Hij is apart, maar ik vind hem supervet! Ik denk dat deze kleur vooral mooi op is op een sunkissed of getinte huid.

Inked

Angelic:

Deze kleur is een beetje roze nude. Hij is na één laag dekkend, iets wat ik niet had verwacht. 

PorcElain: 


Op de foto komt het niet helemaal over, maar deze kleur is echt bijna wit. Ik denk dat ook deze kleur vooral mooi is op een sunkissed of getinte huid.

Smoothie: 


Ik denk dat deze kleur smoothie heet, omdat het volgens mij een mix is tussen Angelic en Porcelain.
Wederom is deze nagellak ook gewoon goed!

Love

Glitterati:

Deze nagellak bevat fijne en grove glitters. Je kunt hem als nagellak gebruiken, maar ik denk dat het eerder een topcoat is.

Confetti:

Sorry voor de schaduw op de linkerfoto! Ik kwam er pas te laat achter dat de foto er zo uitzag. Deze nagellak bevat fijne, rode glitters. Ik denk ook dat je deze nagellak beter als topcoat kunt gebruiken,

Roses are red:

Hier dan het pareltje van de collectie als het aan mij ligt! Een prachtige rode kleur die niet heel vaak voorkomt. Ik ben fan van rode nagellak en als ik nagellak op heb, is het meestal rood. I love it! 

Omdat ”glitterati” en ”confetti” beide eigenlijk topcoates zijn, heb ik ook nog een 2 foto’s voor jullie met de twee lakjes als topcoat.Alle nagellakjes nog even op een rijtje:


Conclusie:
Ik ben heel tevreden over deze nagellakjes. Alle nagellakjes zijn na twee laagjes dekkend, sommige zelfs na één. Je moet wel opletten dat er niet te veel nagellak aan het kwastje zit, want dat gebeurt al heel snel. De nagellak blijft ongeveer 4 dagen zitten zonder te chippen.

Ik hoop dat jullie dit een fijne review vonden!
Tot de volgende keer, xo! 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.