Follow:
Uncategorized

Monthly Recommendation

Door Celine – Gisteravond kwam ik op het geweldige idee voor een artikel. Elke maand ga ik jullie drie producten laten zien, die ik jullie aanraad. Lees snel verder!

MAC Lipstick.

Als jullie al langer The Beautyboulevard lezen, konden jullie deze verwachten. MAC lipstick zijn makkelijk op te doen, blijven lang zitten en zijn (bijna!) helemaal perfect. Klik hier en hier voor mijn reviews.

W7 Palette In the buff: Lightly Toasted.

Ik ben helemaal verliefd op deze palette. Het bevat bijna alle nude kleuren, die je maar nodig hebt en het pigment is ook erg goed. Zoals je waarschijnlijk op de foto kunt zien, krijg je er een kwastje bij. Dit kwastje is totaal niet zo’n flut kwastje, die je na een keer kunt weggooien. Het kwastje heeft twee kanten, eentje waarmee je goed kan blenden en de andere kant waarmee je de oogschaduw wat heftiger mee kan aanbrengen. Dit palette kost 15 euro.

App: 30 Day Fitness.

Nee, ik ga niet alleen maar praten over make-up enc. Ik heb lang geleden een app gevonden, die ik toch echt even aan jullie wil laten zien. Met deze app kan je bijna al je spieren trainen in de vorm van challenges. Ik zelf vind dit erg helpen, omdat je dan echt een doel hebt (de 30 dagen bereiken!).Wat vinden jullie van deze 3 dingen? 

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl


Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
How to use: Fitnessapparat

Door Celine - Ik was laatst in de sportschool en ik had echt geen idee waar al die apparaten voor...

Close