Follow:
Uncategorized

Mijn favoriete ser

series
Door Anique – Als je mij goed kent, weet je dat ik echt serie verslaafd bent. Ik kijk best veel series, sommige vind ik geweldig, maar sommige ook wat minder. Vandaag deel ik mijn favoriete series van dit moment.


Suits

 
Waar gaat het over?
Suits is een serie die gaat over advocaten. Mike Ross, gespeeld door Patrick Adams, is een advocaat, alleen heeft hij nooit een rechtenstudie gedaan. Maar omdat hij een enorm fotografisch geheugen heeft en veel kennis van de wetten heeft kan hij zich wel voordoen als een advocaat. Harvey Specter, gespeeld door Gabriel Macht, is een van de beste advocaten van New York en heeft Mike aangenomen. Mike en Harvey verschillen nogal van elkaar, wat leidt tot grappige botsingen tussen de twee. Ook problemen in de privésferen van de heren hebben een leuke serie tot gevolg.
Waarom moet je de serie kijken?
Voor  mij is de serie al interessant omdat het om advocaten gaat; ik wil misschien rechten studeren. Verder is het vooral een hele leuke serie waarbij je niet al te veel hoeft na te denken. En om naar Patrick Adams en Gabriel Macht te kijken is absoluut geen straf!

Drop Dead Diva

Waar gaat het over?
Deb Dobkins is een model, maar dan overlijdt ze bij een auto-ongeluk. Ze komt in de hemel, maar weet dan de knop te vinden waarmee je terug kunt gaan naar aarde. Haar ziel komt terecht in de op hetzelfde moment overleden advocate Jane. Als blijkt dat Deb’s verloofde bij hetzelfde advocatenkantoor werkt als Jane, levert dat moeilijke momenten op, want niemand mag het weten. Alleen Stacey, Deb’s en nu ook Jane’s beste vriendin, en haar beschermingengel weten er van.
Waarom moet je de serie kijken?
Omdat de serie echt grappig is, maar de serieuze momenten ook heel erg mooi! Je leeft helemaal mee met de personages, wat ook echt superleuk is.

Pretty Little Liars

Waar gaat het over?
Een hele bekende serie, en ik denk dat iedereen wel weet waar de serie overgaat, maar ik zal het toch nog even vertellen. In het stadje Rosewood wonen de vijf vriendinnen Aria, Emily, Spencer, Hanna en ”hun leider” Alison. Als Alison verdwijnt, valt de groep echter helemaal uit elkaar. Een jaar later ontvangen ze vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet de grootste geheimen van de vier meiden en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Aria, Emily, Hanna en Spencer proberen een zo normaal mogelijk leven te leiden, terwijl ze ondertussen steeds meer ontrafelen over Alisons mysterieuze verdwijning en alles op alles zetten om A te ontmaskeren.
 
Waarom moet je de serie kijken?
Omdat het echt super spannend is en je lekker kunt speculeren over wie A is. Sommige vinden de serie langdradig, maar ik vind dat niet heel erg, omdat er ook nog bijkomende problemen zijn met de meiden, wat superleuk is om te zien.
 

Scrubs

 

Waar gaat het over?De serie volgt de professionele en privélevens van het personeel van het ziekenhuis Sacred Heart, een fictief Amerikaans ziekenhuis. Vanuit de ogen van het hoofdpersonage John Dorian of ‘J.D.’ wordt de loopbaan van vier personages gevolgd. Dit houdt in; vanaf de eerste werkdag van J.D. tot en met het vertrek van J.D. bij Sacred Heart. De serie gebruikt onder andere een voice-over waarin de gedachtes van J.D. door hem zelf aan het publiek worden verteld, waarbij er veel parallellen tussen de verschillende subplots zijn. Ook wordt er gebruikgemaakt van het visueel weergeven van bepaalde gedachtegangen van J.D. om zowel een komisch als duidelijk beeld te geven van de situatie. 
 
Waarom moet je deze serie kijken?
Daar kan ik kort over zijn, gewoon omdat deze serie super grappig is.
 
 
 
 
Dit zijn mijn favoriete series van dit moment, wat zijn de jouwe?

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Beauty Wishlist

Door Celine - Make-up.. Ik vind het altijd erg leuk om reviews te bekijken en om vervolgens die make-up te bekijken...

Close