Follow:
Uncategorized

Kerst

Woohoo kerst komt er weer aan! Lekkere warme kerst truien, een kerstboom, sneeuw en nog veel meer! Een en al gezelligheid, heerlijk! Vandaag heb ik voor de kerstweek en Christmas tag voor jullie, dan kunnen jullie me toch nog een beetje extra leren kennen

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje.. Dat is werkelijk een hele goeie vraag. Als ik toch echt moest kiezen dan zou ik ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey kiezen.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik heb eigenlijk geen favoriete kerstfilm. Als ik voor een normale film moest kiezen dan zou ik het nieuwste deel van The Hungergames kiezen. Lekker onder een dekentje met een paar vrienden deze film kijken, dat lijkt me echt perfect.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Bovenaan mijn kerstverlanglijstje staat De blog bijbel van Carlijn Bekker. Ik heb dit boek gewoon nodig in mijn leven. Ik denk dat ik hier zoveel inspiratie vandaan kan halen en zoveel door dit boek kan verbeteren.

hert

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Smokey eyes met mijn MAC Diva lipstick, perfect!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Een lekkere grote kerst trui met een zwarte legging. En als ik naar een kerstfeest ga dan trek ik een mooi zwart jurkje aan met een paar hakken.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Eerst speel ik buiten in de sneeuw, nou tenminste spelen met mijn camera en mooie outfit foto’s maken en daarna geniet ik binnen van een lekkere kop warme chocolademelk, heerlijk!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn ideale kerst begint met gezelligheid. Mooi het huis versierd met een kerstboom en mooie lichtjes. Daarna met de hele familie of vrienden lekker eten en gezellig een film kijken. Natuurlijk moet het ook een witte kerst zijn, maar het moet niet glad zijn, want dan kan je nergens meer heen. Ik heb nu al zin in kerst!

Wat ga jij doen dit jaar?

Tot nu toe weet ik nog niet wat ik ga doen met kerst. Misschien ga ik wel naar familie of ik blijf lekker thuis. Het wordt tenminste gezellig!

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Een neppe. Waarom moeite doen voor een echte kerstboom als je ook gewoon een neppe kan nemen right?

Kerst

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Zoals jullie hier boven zien heb ik rode en witte kerstballen in mijn boom. De perfecte kleuren voor de kerst!

Wat is je favoriete kerstsnack?

Hmm alles wat hartig is. Ik hou nou niet echt van de zoete snacks.

Wat ga jij met kerst doen?

Liefs, Celine.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Fridiary | Het is vakant

Woohoo! Het is eindelijk vakantie! Vanaf vandaag heb ik precies twee weken vakantie. Wil je weten wat ik afgelopen week...

Close