Follow:
Uncategorized

Beauty WishlistDoor Celine – Make-up.. Ik vind het altijd erg leuk om reviews te bekijken en om vervolgens die make-up te bekijken in een winkel. Vandaag laat ik jullie mijn beauty wishlist zien!

MAC Chili Lipstick.

Deze lipstick is zo mooi. Ik zoek al eeuwen naar een mooie bordeaux rode lipstick en heb nu de perfecte gevonden.

MAC Extra Dimension Eye Shadow – Dimensional Blue.

Mijn oogschaduw stash bestaat eerlijk gezegd alleen maar uit nude kleuren. Daar wil ik het liefst een mooi kleurtje aan toevoegen. Deze oogschaduw is niet te fel, maar geeft toch net een paar licht blauw kleurtje af.

Tom Ford – Private blend lipstick blush nude.

Tja, ik heb een kleine verslaving aan lipsticks, zoals jullie zien. Deze lipstick kwam ik toevallig op internet tegen en ik ben nu helemaal verliefd. Deze lipstick is gewoon de perfecte kleur voor een schooldag of gewoon een luie dag.

Marc Jacobs – The Skyliner seven piece petit highliner

Kunnen we allemaal even een moment stilte houden, dat ik waarschijnlijk nooit deze mooie set in handen krijg. Deze set kost namelijk $45.00 en dat zou ik nooit durven uitgeven voor een highliner.

Ole Hendriksen – African Red tea exfoliating lip salve

I need this. Deze lipgloss verzorgt je lippen super goed en ik hoor er erg veel goede reacties over. Het geeft ook nog een mooi kleurtje af, wat wil je nog meer?
Welke producten wil jij zeker hebben?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
De leukste films van 20

Door Celine - Wie houd er nou niet van films? Vandaag laat ik jullie de leukste films van 2015 zien,...

Close