Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Mijn eerste ervaring met Essie
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

8 maart 2017

Ik lak eigenlijk bijna nooit mijn nagels, maar toch wil ik het wat meer gaan doen. Ik mis soms echt een kleurtje op mijn nagels. Ik had dit prachtige lakje van mijn lieve tante gekregen, dus het wat tijd om weer eens mijn nagels te lakken. Dit is mijn eerste ervaring met Essie en ik ben zeker verbaasd over de kwaliteit van dit lakje.

Het lakje

Ten eerste, wil ik hartstikke grote complimenten geven aan de makers van het potje. Ik vind het potje echt prachtig door de verschillende vormen die erin zijn gebruikt. Het is een keer wat anders dan die doodnormale potjes. Het kwastje is gelukkig wel normaal. Met het kwastje kan je super makkelijk de nagellak aanbrengen. Daar is tenminste niets op aan te merken.

Op mijn nagels

Het lakje op mijn nagels is natuurlijk erg fel, maar wel heel mooi. Het lakje brengt heel makkelijk aan en eigenlijk is dit kleurtje echt perfect voor de zomer. Ik zit me nu te bedenken of ik nog andere combinaties kan maken met dit lakje. Ik heb nu op mijn ring vinger wat glitters aangebracht, maar dat is ook niet echt een spectaculaire creatie.

Het is alleen erg jammer dat de nagellak erg snel afbladdert. Misschien komt het door het typen op mijn computer, maar het is wel erg snel voor een Essie lakje. Na een dag zijn er al stukken nagellak van mijn nagel afgesleten. Misschien kan ik dit simpel oplossen met een beetje top coat.

Een Essie lakje kost 7.50 euro. Dit is nog redelijk duur voor een lakje die niet heel lang blijft zitten. Toch vind ik het een erg mooie kleur en het bijwerken vind ik dan ook niet zo erg. De volgende keer ga ik met dit lakje een leuk design ontwerpen. Dit is tenminste wel een erg leuk lakje voor de zomer of bij een zwart jurkje.

Hoe vind jij de lakjes van Essie?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

4 Reacties

 1. Rianne

  Mooie kleur! Ik gebruik altijd voor mijn nagels nagellak van OPI, maar deze van Essie wil ik ook wel eens proberen!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hmm OPI.. Daar heb ik wel eens van gehoord, maar nog nooit gebruikt.

   Antwoord
 2. Girls-things

  Ik heb sinds kort ook Essie ontdekt en ik vind de lakjes erg mooi.
  Ze blijven op zich redelijk mooi zitten, maar ik werk ook veel met mijn handen waardoor het snel afbladdert, haha. Maar ik ben er wel tevreden over.
  De namen van de lakjes zijn altijd zo leuk!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij mijn was het wel snel afgebladderd.. Waarschijnlijk door het vele typen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.