Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Mijn eerste ervaring met Essie

Geschreven door Celine Klooster

8 maart 2017

Ik lak eigenlijk bijna nooit mijn nagels, maar toch wil ik het wat meer gaan doen. Ik mis soms echt een kleurtje op mijn nagels. Ik had dit prachtige lakje van mijn lieve tante gekregen, dus het wat tijd om weer eens mijn nagels te lakken. Dit is mijn eerste ervaring met Essie en ik ben zeker verbaasd over de kwaliteit van dit lakje.

Het lakje

Ten eerste, wil ik hartstikke grote complimenten geven aan de makers van het potje. Ik vind het potje echt prachtig door de verschillende vormen die erin zijn gebruikt. Het is een keer wat anders dan die doodnormale potjes. Het kwastje is gelukkig wel normaal. Met het kwastje kan je super makkelijk de nagellak aanbrengen. Daar is tenminste niets op aan te merken.

Op mijn nagels

Het lakje op mijn nagels is natuurlijk erg fel, maar wel heel mooi. Het lakje brengt heel makkelijk aan en eigenlijk is dit kleurtje echt perfect voor de zomer. Ik zit me nu te bedenken of ik nog andere combinaties kan maken met dit lakje. Ik heb nu op mijn ring vinger wat glitters aangebracht, maar dat is ook niet echt een spectaculaire creatie.

Het is alleen erg jammer dat de nagellak erg snel afbladdert. Misschien komt het door het typen op mijn computer, maar het is wel erg snel voor een Essie lakje. Na een dag zijn er al stukken nagellak van mijn nagel afgesleten. Misschien kan ik dit simpel oplossen met een beetje top coat.

Een Essie lakje kost 7.50 euro. Dit is nog redelijk duur voor een lakje die niet heel lang blijft zitten. Toch vind ik het een erg mooie kleur en het bijwerken vind ik dan ook niet zo erg. De volgende keer ga ik met dit lakje een leuk design ontwerpen. Dit is tenminste wel een erg leuk lakje voor de zomer of bij een zwart jurkje.

Hoe vind jij de lakjes van Essie?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

4 Reacties

 1. Rianne

  Mooie kleur! Ik gebruik altijd voor mijn nagels nagellak van OPI, maar deze van Essie wil ik ook wel eens proberen!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hmm OPI.. Daar heb ik wel eens van gehoord, maar nog nooit gebruikt.

   Antwoord
 2. Girls-things

  Ik heb sinds kort ook Essie ontdekt en ik vind de lakjes erg mooi.
  Ze blijven op zich redelijk mooi zitten, maar ik werk ook veel met mijn handen waardoor het snel afbladdert, haha. Maar ik ben er wel tevreden over.
  De namen van de lakjes zijn altijd zo leuk!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij mijn was het wel snel afgebladderd.. Waarschijnlijk door het vele typen!

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.