Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Mijn eerste ervaring met Essie

Geschreven door Celine Klooster

8 maart 2017

Ik lak eigenlijk bijna nooit mijn nagels, maar toch wil ik het wat meer gaan doen. Ik mis soms echt een kleurtje op mijn nagels. Ik had dit prachtige lakje van mijn lieve tante gekregen, dus het wat tijd om weer eens mijn nagels te lakken. Dit is mijn eerste ervaring met Essie en ik ben zeker verbaasd over de kwaliteit van dit lakje.

Het lakje

Ten eerste, wil ik hartstikke grote complimenten geven aan de makers van het potje. Ik vind het potje echt prachtig door de verschillende vormen die erin zijn gebruikt. Het is een keer wat anders dan die doodnormale potjes. Het kwastje is gelukkig wel normaal. Met het kwastje kan je super makkelijk de nagellak aanbrengen. Daar is tenminste niets op aan te merken.

Op mijn nagels

Het lakje op mijn nagels is natuurlijk erg fel, maar wel heel mooi. Het lakje brengt heel makkelijk aan en eigenlijk is dit kleurtje echt perfect voor de zomer. Ik zit me nu te bedenken of ik nog andere combinaties kan maken met dit lakje. Ik heb nu op mijn ring vinger wat glitters aangebracht, maar dat is ook niet echt een spectaculaire creatie.

Het is alleen erg jammer dat de nagellak erg snel afbladdert. Misschien komt het door het typen op mijn computer, maar het is wel erg snel voor een Essie lakje. Na een dag zijn er al stukken nagellak van mijn nagel afgesleten. Misschien kan ik dit simpel oplossen met een beetje top coat.

Een Essie lakje kost 7.50 euro. Dit is nog redelijk duur voor een lakje die niet heel lang blijft zitten. Toch vind ik het een erg mooie kleur en het bijwerken vind ik dan ook niet zo erg. De volgende keer ga ik met dit lakje een leuk design ontwerpen. Dit is tenminste wel een erg leuk lakje voor de zomer of bij een zwart jurkje.

Hoe vind jij de lakjes van Essie?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

4 Reacties

 1. Rianne

  Mooie kleur! Ik gebruik altijd voor mijn nagels nagellak van OPI, maar deze van Essie wil ik ook wel eens proberen!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Hmm OPI.. Daar heb ik wel eens van gehoord, maar nog nooit gebruikt.

   Antwoord
 2. Girls-things

  Ik heb sinds kort ook Essie ontdekt en ik vind de lakjes erg mooi.
  Ze blijven op zich redelijk mooi zitten, maar ik werk ook veel met mijn handen waardoor het snel afbladdert, haha. Maar ik ben er wel tevreden over.
  De namen van de lakjes zijn altijd zo leuk!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij mijn was het wel snel afgebladderd.. Waarschijnlijk door het vele typen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.