Follow:
Beauty Nagels Reviews

Mijn eerste ervaring met Essie

Ik lak eigenlijk bijna nooit mijn nagels, maar toch wil ik het wat meer gaan doen. Ik mis soms echt een kleurtje op mijn nagels. Ik had dit prachtige lakje van mijn lieve tante gekregen, dus het wat tijd om weer eens mijn nagels te lakken. Dit is mijn eerste ervaring met Essie en ik ben zeker verbaasd over de kwaliteit van dit lakje.

Het lakje

Ten eerste, wil ik hartstikke grote complimenten geven aan de makers van het potje. Ik vind het potje echt prachtig door de verschillende vormen die erin zijn gebruikt. Het is een keer wat anders dan die doodnormale potjes. Het kwastje is gelukkig wel normaal. Met het kwastje kan je super makkelijk de nagellak aanbrengen. Daar is tenminste niets op aan te merken.

Op mijn nagels

Het lakje op mijn nagels is natuurlijk erg fel, maar wel heel mooi. Het lakje brengt heel makkelijk aan en eigenlijk is dit kleurtje echt perfect voor de zomer. Ik zit me nu te bedenken of ik nog andere combinaties kan maken met dit lakje. Ik heb nu op mijn ring vinger wat glitters aangebracht, maar dat is ook niet echt een spectaculaire creatie.

Het is alleen erg jammer dat de nagellak erg snel afbladdert. Misschien komt het door het typen op mijn computer, maar het is wel erg snel voor een Essie lakje. Na een dag zijn er al stukken nagellak van mijn nagel afgesleten. Misschien kan ik dit simpel oplossen met een beetje top coat.

Een Essie lakje kost 7.50 euro. Dit is nog redelijk duur voor een lakje die niet heel lang blijft zitten. Toch vind ik het een erg mooie kleur en het bijwerken vind ik dan ook niet zo erg. De volgende keer ga ik met dit lakje een leuk design ontwerpen. Dit is tenminste wel een erg leuk lakje voor de zomer of bij een zwart jurkje.

Hoe vind jij de lakjes van Essie?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Rianne

  Mooie kleur! Ik gebruik altijd voor mijn nagels nagellak van OPI, maar deze van Essie wil ik ook wel eens proberen!

  9 maart 2017 at 10:11
  • Reply Celine Klooster

   Hmm OPI.. Daar heb ik wel eens van gehoord, maar nog nooit gebruikt.

   9 maart 2017 at 14:17
 • Reply Girls-things

  Ik heb sinds kort ook Essie ontdekt en ik vind de lakjes erg mooi.
  Ze blijven op zich redelijk mooi zitten, maar ik werk ook veel met mijn handen waardoor het snel afbladdert, haha. Maar ik ben er wel tevreden over.
  De namen van de lakjes zijn altijd zo leuk!

  9 maart 2017 at 11:32
  • Reply Celine Klooster

   Bij mijn was het wel snel afgebladderd.. Waarschijnlijk door het vele typen!

   9 maart 2017 at 14:17

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Zeven beauty hacks die ik niet geloof

  Beauty hacks, je kent ze wel. Beauty hacks beloven dat je altijd knapper, mooier, gezonder etc wordt. Sommige geloof ik...

  Sluiten