Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een wittere achtergrond op foto’s, hoe?!
15 Comments

Written by Celine

8 februari 2016

Al heel lang ben ik opzoek naar de perfecte oplossing om mijn achtergrond witter te maken. Ik zie heel veel bloggers voorbij komen, die een hele mooie witte achtergrond hebben, maar ik krijg dit nooit voor elkaar. Na eeuwenlang op photoshop allerlei dingen te hebben uitgeprobeerd, heb ik de perfecte oplossing gevonden. Wil jij deze oplossing weten?

Ik zat altijd te klote met filters, filters en nog eens filters. Ik zocht naar de perfecte filter die mijn product niet aanpaste, maar wel de achtergrond witter maakte. Nou dit bestaat natuurlijk niet, omdat een filter altijd de foto aanpast.

oldd

Deze foto gebruik ik om jullie uit te leggen, hoe ik de achtergrond witter heb gemaakt. Zoals jullie zien is de foto erg donker en komt het product niet echt goed naar voren. Als eerste toets je CTRL + L in op je toetsenbord. Hiermee ga je naar de verschillende niveaus. Als het goed is kom je op dit volgende scherm:

ctrll

Als je op dit scherm bent gekomen klik je vervolgens op het recht pipet, die ik op de foto al heb geselecteerd. Vervolgens klik je op de achtergrond, die je wit wilt hebben en deze achtergrond veranderd direct in een witte heldere kleur.

step1

Vervolgens krijg je deze foto. Deze foto is compleet anders dan de eerst foto, maar de producten zijn niet aangepast. De kleuren van de lipsticks komen zelfs veel beter uit op de foto en lijken perfect op de kleuren die ik thuis in mijn kastje heb liggen. Nu willen we nog de helderheid en het contrast aanpassen, zodat de producten beter naar voren komen. Dit doe je door links boven op Image > Adjustments > Brightness / contrast te klikken. Pas hier het contrast en de helderheid naar eigen keuze aan en zorg ervoor dat de kleuren perfect op de kleuren die je in je kastje hebt liggen lijken.

step2

Als resultaat heb ik deze foto. Een mooie en heldere foto, die toch een beetje schaduw bevat zodat de producten niet lijken te vliegen. Ik ben heel blij met deze oplossing en ik ga hier nu al mijn foto’s mee bewerken.

Ga je deze oplossing ook gebruiken?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

15 Reacties

 1. Angela

  Dit is op photoshop of gewoon met windows media – fotos?

  Wel een mooi resultaat!

  Antwoord
 2. Jan

  Hmmm ik heb het ook geprobeerd op deze manier maar bij mij lukt het helaas niet haha.
  Zal wel liggen aan het feit dat ik nogal digibeet ben 😉
  Maar wel fijn om te horen dat het bij jou zo makkelijk gaat!
  Ik vind het ook altijd maar een gedoetje al dat gephotoshop haha!

  Antwoord
  • Celine

   Hmm wat raar! Bij mij ging het juist hartstikke snel, terwijl ik helemaal niet goed ben in photoshop

   Antwoord
 3. Mariska

  Super handig! Hier zocht ik al naar.

  Antwoord
 4. Merel

  Yess! Dit soort tips zijn altijd handig, vooral omdat ik ook fotoshop gebruik

  Antwoord
  • Celine

   Ik ben zo blij met deze uitvinding, mijn foto’s op Instagram en op mijn blog zien er nu zoveel beter uit.

   Antwoord
 5. Esmy

  Welk photoshop programma gebruik je?

  Antwoord
 6. Tine

  Wowzie. Ga ik straks ook eens proberen!!!

  Antwoord
 7. Debbie

  Yup, dit doe ik ook altijd, de witbalans aanpassen. Goed uitgelegd!

  Antwoord
 8. Mariska van Heel

  Super, ik loop ook altijd te pieken met een witte achtergrond. Bedankt voor deze simpele uitleg.

  Antwoord
 9. Catherine

  Jaaa dit werkt zo goed! Heel erg bedankt.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mijn favoriete Instagram pics + tips - The Beautyboulevard - […] ♥ Wil je graag een witte achtergrond, maar je weet niet hoe? Lees dan snel dit artikel. […]
 2. Hoe heb ik beautybloggen ervaren het afgelopen jaar? - The Beautyboulevard - […] gebruik natuurlijk Photoshop en daar kan je echt super veel mee. Zo maak ik de achtergrond van mijn foto’s…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.