Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Een therapie voor mijn huid?
0 Comments

Written by Celine

20 maart 2017

Een therapie voor mijn huid, die ervoor zorgt dat mijn huid een stuk verbetert? Deze therapie belooft dat. De therapie bestaat uit drie verschillende producten. Een creme voor je gezicht, een bodylotion en een shower wash. Benieuwd of deze therapie daadwerkelijk het resultaat geeft die hij belooft?

Het verhaal van Yun Probiotherapie

Deze cosmetica is op de markt gebracht, omdat de makers af willen van de gewoonte dat mensen direct naar antibiotica grijpen en dat is een slechte gewoonte, want te veel antibiotica maakt de mens resistent tegen allerlei ziektes die normaal gezien kunnen opgelost worden zonder antibiotica. De makers willen dus afstappen van antibiotica gebruik voor alledaagse huidprobleempjes en dit oplossen op een natuurlijke manier: Yun Probiotherapy. In plaats van alle bacteriën te doden (zowel de slechte als de goede), gaan ze een heleboel goede bacteriën toevoegen die de slechte bacteriën zelf gaan bestrijden.

Naast dit deel van het verhaal, zijn ze ook nog eens de eerste ter wereld die bacteriën in een crème hebben kunnen verwerken door ze te verpakken in kleine microcapsules.

Wat vind ik van de producten?

Ik heb een erg droge huid en ik had verwacht dat hiermee mijn huid minder droog werd. Helaas is dit niet uitgekomen. Toen ik begon met het aanbrengen van de producten, werd mijn huid eerst nog een stuk droger. Dit kan natuurlijk ook door het weer komen, maar dit komt ook gedeeltelijk door de producten. Het kan natuurlijk niet dat opeens mijn huid een stuk droger wordt. Na een week werd mijn huid minder droog, maar nog steeds niet het resultaat wat ik had verwacht. Ook kreeg ik hier en daar een aantal pukkeltjes en dat heb ik eigenlijk nooit.

Na een week of twee werd mijn huid een stuk minder droog en begon alles een beetje bij te trekken. Hartstikke fijn natuurlijk. Ik had nog wel een droge huid, maar wel een stuk minder. Na een week of drie bleef het resultaat hetzelfde en besloot ik uit te proberen of het product ook echt een langdurig resultaat bij mij had. Dit was helaas niet zo. Mijn huid werd meteen een stuk droger en ik begon eigenlijk weer van voor af aan. Als het product dus opraakt, dan heb je eigenlijk meteen weer een hartstikke droge huid.

Ben ik tevreden?

Als je het product voor altijd kan gebruiken, dan ben ik wel erg blij met het resultaat. Helaas is dit niet zo en krijg je meteen een droge huid wanneer je stopt met het product. Erg jammer en ik had eerlijk gezegd beter verwacht. Soms moest ik ook wat extra verzorging gebruiken, omdat mijn huid echt hartstikke droog was. Niet het gewenste resultaat dus.

Wat voor skincare gebruik jij?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.