Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een therapie voor mijn huid?

Geschreven door Celine

20 maart 2017

Een therapie voor mijn huid, die ervoor zorgt dat mijn huid een stuk verbetert? Deze therapie belooft dat. De therapie bestaat uit drie verschillende producten. Een creme voor je gezicht, een bodylotion en een shower wash. Benieuwd of deze therapie daadwerkelijk het resultaat geeft die hij belooft?

Het verhaal van Yun Probiotherapie

Deze cosmetica is op de markt gebracht, omdat de makers af willen van de gewoonte dat mensen direct naar antibiotica grijpen en dat is een slechte gewoonte, want te veel antibiotica maakt de mens resistent tegen allerlei ziektes die normaal gezien kunnen opgelost worden zonder antibiotica. De makers willen dus afstappen van antibiotica gebruik voor alledaagse huidprobleempjes en dit oplossen op een natuurlijke manier: Yun Probiotherapy. In plaats van alle bacteriën te doden (zowel de slechte als de goede), gaan ze een heleboel goede bacteriën toevoegen die de slechte bacteriën zelf gaan bestrijden.

Naast dit deel van het verhaal, zijn ze ook nog eens de eerste ter wereld die bacteriën in een crème hebben kunnen verwerken door ze te verpakken in kleine microcapsules.

Wat vind ik van de producten?

Ik heb een erg droge huid en ik had verwacht dat hiermee mijn huid minder droog werd. Helaas is dit niet uitgekomen. Toen ik begon met het aanbrengen van de producten, werd mijn huid eerst nog een stuk droger. Dit kan natuurlijk ook door het weer komen, maar dit komt ook gedeeltelijk door de producten. Het kan natuurlijk niet dat opeens mijn huid een stuk droger wordt. Na een week werd mijn huid minder droog, maar nog steeds niet het resultaat wat ik had verwacht. Ook kreeg ik hier en daar een aantal pukkeltjes en dat heb ik eigenlijk nooit.

Na een week of twee werd mijn huid een stuk minder droog en begon alles een beetje bij te trekken. Hartstikke fijn natuurlijk. Ik had nog wel een droge huid, maar wel een stuk minder. Na een week of drie bleef het resultaat hetzelfde en besloot ik uit te proberen of het product ook echt een langdurig resultaat bij mij had. Dit was helaas niet zo. Mijn huid werd meteen een stuk droger en ik begon eigenlijk weer van voor af aan. Als het product dus opraakt, dan heb je eigenlijk meteen weer een hartstikke droge huid.

Ben ik tevreden?

Als je het product voor altijd kan gebruiken, dan ben ik wel erg blij met het resultaat. Helaas is dit niet zo en krijg je meteen een droge huid wanneer je stopt met het product. Erg jammer en ik had eerlijk gezegd beter verwacht. Soms moest ik ook wat extra verzorging gebruiken, omdat mijn huid echt hartstikke droog was. Niet het gewenste resultaat dus.

Wat voor skincare gebruik jij?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.