Follow:
Beauty Huidverzorging

Een therapie voor mijn huid?

Een therapie voor mijn huid, die ervoor zorgt dat mijn huid een stuk verbetert? Deze therapie belooft dat. De therapie bestaat uit drie verschillende producten. Een creme voor je gezicht, een bodylotion en een shower wash. Benieuwd of deze therapie daadwerkelijk het resultaat geeft die hij belooft?

Het verhaal van Yun Probiotherapie

Deze cosmetica is op de markt gebracht, omdat de makers af willen van de gewoonte dat mensen direct naar antibiotica grijpen en dat is een slechte gewoonte, want te veel antibiotica maakt de mens resistent tegen allerlei ziektes die normaal gezien kunnen opgelost worden zonder antibiotica. De makers willen dus afstappen van antibiotica gebruik voor alledaagse huidprobleempjes en dit oplossen op een natuurlijke manier: Yun Probiotherapy. In plaats van alle bacteriën te doden (zowel de slechte als de goede), gaan ze een heleboel goede bacteriën toevoegen die de slechte bacteriën zelf gaan bestrijden.

Naast dit deel van het verhaal, zijn ze ook nog eens de eerste ter wereld die bacteriën in een crème hebben kunnen verwerken door ze te verpakken in kleine microcapsules.

Wat vind ik van de producten?

Ik heb een erg droge huid en ik had verwacht dat hiermee mijn huid minder droog werd. Helaas is dit niet uitgekomen. Toen ik begon met het aanbrengen van de producten, werd mijn huid eerst nog een stuk droger. Dit kan natuurlijk ook door het weer komen, maar dit komt ook gedeeltelijk door de producten. Het kan natuurlijk niet dat opeens mijn huid een stuk droger wordt. Na een week werd mijn huid minder droog, maar nog steeds niet het resultaat wat ik had verwacht. Ook kreeg ik hier en daar een aantal pukkeltjes en dat heb ik eigenlijk nooit.

Na een week of twee werd mijn huid een stuk minder droog en begon alles een beetje bij te trekken. Hartstikke fijn natuurlijk. Ik had nog wel een droge huid, maar wel een stuk minder. Na een week of drie bleef het resultaat hetzelfde en besloot ik uit te proberen of het product ook echt een langdurig resultaat bij mij had. Dit was helaas niet zo. Mijn huid werd meteen een stuk droger en ik begon eigenlijk weer van voor af aan. Als het product dus opraakt, dan heb je eigenlijk meteen weer een hartstikke droge huid.

Ben ik tevreden?

Als je het product voor altijd kan gebruiken, dan ben ik wel erg blij met het resultaat. Helaas is dit niet zo en krijg je meteen een droge huid wanneer je stopt met het product. Erg jammer en ik had eerlijk gezegd beter verwacht. Soms moest ik ook wat extra verzorging gebruiken, omdat mijn huid echt hartstikke droog was. Niet het gewenste resultaat dus.

Wat voor skincare gebruik jij?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Toetsweek voorbij. Wat ga ik nu doen?

Wat ben ik verschrikkelijk blij zeg. Eindelijk is de toetsweek voorbij en heb ik meer tijd over om andere dingen...

Sluiten