Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Ja, er zit ook een persoon achter een blog
22 Comments

Written by Celine

21 april 2017

Ik merk de laatste tijd dat bloggers elkaar niet meer steunen. Enigszins begrijp ik nog wel dat we elkaar wat minder steunen, maar het gaat iets te ver wanneer je ander naar beneden probeert te halen. Sommige begrijpen niet helemaal dat er ook een persoon achter een blog zit.

Ja, ook wij bloggers kunnen gekwetst worden. Ik begrijp nooit dat mensen überhaupt anderen proberen naar beneden te halen. Sommige sturen zelfs (met anonieme accounts!) gemene berichten via Facebook. Dat is mij gelukkig niet overkomen, maar ik hoor hier wel steeds meer verhalen over. Sommige mensen begrijpen helaas niet dat er ook een persoon achter een blog zit, die ook gekwetst kan worden.

Wat een oninteressant artikel. Ik begrijp niet waarom jij blogt.

Sommige zullen dit simpelweg negeren en maakt het niet zoveel uit, maar als je blog echt je passie is, dan is dit toch niet fijn om te horen. Sommige zullen hier niet gekwetst door worden, maar er zullen ook mensen zijn die hier serieus gekwetst door worden. Wil je dat bereiken met jouw berichtje?

Ik vind dat we elkaar moeten steunen. Ik zit bijvoorbeeld in een geweldige bloggroep waar we elkaar gewoon helpen. Nee, we zijn geen concurrenten van elkaar en nee, we kraken elkaar al helemaal niet af. Het is echt onzin om elkaar af te kraken. Ik bedoel, wat bereik je ermee?

Het is toch gewoon leuk om elkaar te helpen en zo beide te groeien? Ik denk dat je daarmee meer bereikt dan iedereen die alleen maar naar eigenbelang streeft.

Houd gewoon rekening met elkaar. Zo moeilijk is dat niet. Help elkaar zo nu en dan. Ik zeg niet dat je daar hartstikke veel tijd in moet besteden, maar als iemand om hulp vraagt dan is dat neem ik aan een kleine moeite.

Help jij een andere blogger soms?

Vond je dit artikel interessant? Pin het dan voor later!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

22 Reacties

 1. Patricia

  Jahoor als ik kan helpen doe ik dat. Nieuwste artikel is bijvoorbeeld een leuke samenwerking met andere blogger.

  Antwoord
 2. MC Kleuver

  Volgens mij help ik een hoop bloggers met vrolijkheid, haha. 🙂 Lachen is en blijft belangrijk.

  Antwoord
 3. Kreanimo

  Jazeker! Dat vind ik héél erg belangrijk!
  En ik heb gelukkig alleen maar positieve contacten met bloggers rondom mij.

  Antwoord
 4. Sanne

  Celine, je hebt helemaal. We moeten elkaar gewoon steunen. 🙂

  Antwoord
 5. Jessica

  Helemaal mee eens, we moeten elkaar steunen en niet elkaar de laan uit jagen… Je blogt (de meeste althans) nog steeds voor je plezier, ondanks het je werk misschien is. En dat plezier moeten we allen behouden en dat gaan niet als we elkaar afkraken! Er mag echt wel iets gezegd worden, maar geef opbouwende kritiek als diegene er om vraagt…

  Antwoord
 6. Manon

  Belachelijk, die negatieve berichten! Ik ben groot fan van ‘live and let live’, en daarmee moet ik bekennen dat ik niet iedereen zomaar zal helpen (zeker niet als de ideeën van diegene botsen met de mijne). Maar iemand naar beneden halen zal ik nooit doen. Mensen werken hard om iets te bereiken, en dat verdient wat mij betreft niks anders als respect. Misschien moeten die laffe critici dat ook eens proberen, hard werken. Dan piepen ze wel anders 🙂

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Helemaal gelijk Manon! Als de ideeën van hen botsen met die van jou, dan hoef je natuurlijk niet te helpen he! Alleen als je gewoon hen kan helpen, dan zou het altijd fijn zijn 🙂

   Antwoord
 7. Eva

  Als ik in een groep Bloggers een vraag stel over hoe iets werkt of waar ik iets kan terugvinden krijg ik nooit geen antwoorden! Het is me heel duidelijk dat er niet geholpen wordt

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dat is inderdaad heel vervelend Eva. Als je een vraag hebt, dan mag je mij wel altijd mailen of een berichtje sturen via socialmedia!

   Antwoord
 8. Eline

  Klinkt goed! In welke bloggroep zit je?

  Ik heb zelf ook al enkele haatberichten binnen gekregen. Nu weet ik niet of ze van andere bloggers waren, maar het is naar om mee te maken..

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik zit in heel veel bloggroepen! Ik merk heel erg naar vooral Engelse bloggers het fijn vinden om te helpen.

   Antwoord
 9. Neelke

  Ik heb hier dus helemaal geen last van, de meeste bloggers die ik ken zijn heel positief naar elkaar toe! Ik vind het heel belangrijk om andere bloggers te steunen.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik ken er toch een hoop die echt negatief zijn. Vooral op Twitter..

   Antwoord
 10. Hannah

  You are so right. This was truly beautifully written your posts don’t go unnoticed. I always read them and smile

  Antwoord
 11. Melissa

  Hi Céline,

  Wat goed dat je dit topic aansnijdt. Ik heb er zelf – gelukkig – nog geen ervaring mee, maar zie dit wel regelmatig bij andere bij bloggers gebeuren. Ik ben het volledig met je eens, bloggers zouden elkaar moeten steunen. We willen tenslotre allemaal hetzelfde bereiken en samen staan we sterker. Ik heb al een aantal van je posts gelezen en vind je blog te gek!

  Groetjes Melissa

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ik zie het helaas ook steeds meer gebeuren en ik begrijp dat echt niet.. Ik neem aan dat je zelf ook niet negatieve reacties wilt ontvangen..

   Dankjewel voor je compliment!x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.