Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Een overhemd voor eindexamengala | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

19 maart 2018

Het eindexamengala komt er al snel aan en daarvoor heb je natuurlijk een mooi overhemd voor nodig. Dat is dan ook de reden waarom ik een overhemd met dubbele manchet knopen heb gekregen. Benieuwd hoe je dit overhemd kan combineren en wat ik ervan vind? Lees dan deze blog.

Een overhemd

Dit is het overhemd. Een prachtige overhemd met dubbele manchet knopen wat natuurlijk erg chic is voor een gala. Het enige nadeel is dat dit een overhemd is dat erg doorschijnend is. Hierdoor moet mijn broer een shirt of iets anders eronder dragen, want anders schijnt het echt compleet door.

Dit is de manchet knoop. Een erg mooie knoop, wat eventueel ook nog te vervangen valt door bijvoorbeeld zwarte manchet knopen. Het geeft een mooie toevoeging aan deze blouse en zorgt ervoor dat deze blouse echt één geheel wordt.

Deze blouse valt perfect te combineren met een zwart jasje. Daarnaast is een zwarte broek, met daarnaast zwarte schoenen ook echt perfect. Als je dan nog iets extra’s wil toevoegen, dan lijken mij donker blauwe veters erg gaaf. Ook kan je deze blouse zonder jasje dragen. Zorg er alleen dan wel voor dat je mouwen opgestroopt zijn, omdat de mouwen enigszins lang zijn.

een overhemd

Deze blouse is van Hemdvoorhem.nl en hij is eigenlijk bijna perfect. Het is natuurlijk jammer dat hij doorschijnt, maar voor de rest is de lengte en de maat eigenlijk helemaal goed. Je kan precies je maat doorgeven en daarnaast staat op de website ook een handige maattabel die je kan gebruiken om de juiste maat te ontvangen. Er is natuurlijk niets zo vervelend dan een niet-passend kledingstuk die je dan vervolgens weer terug moet sturen en weer een nieuwe moet kopen. Samengevat, is deze blouse erg geschikt voor een eindexamengala. Nu nog een jurk voor mij.

Wat vind je van dit overhemd?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.