Follow:
Fashion Outfits

Een overhemd voor eindexamengala | Outfit

Het eindexamengala komt er al snel aan en daarvoor heb je natuurlijk een mooi overhemd voor nodig. Dat is dan ook de reden waarom ik een overhemd met dubbele manchet knopen heb gekregen. Benieuwd hoe je dit overhemd kan combineren en wat ik ervan vind? Lees dan deze blog.

Een overhemd

Dit is het overhemd. Een prachtige overhemd met dubbele manchet knopen wat natuurlijk erg chic is voor een gala. Het enige nadeel is dat dit een overhemd is dat erg doorschijnend is. Hierdoor moet mijn broer een shirt of iets anders eronder dragen, want anders schijnt het echt compleet door.

Dit is de manchet knoop. Een erg mooie knoop, wat eventueel ook nog te vervangen valt door bijvoorbeeld zwarte manchet knopen. Het geeft een mooie toevoeging aan deze blouse en zorgt ervoor dat deze blouse echt één geheel wordt.

Deze blouse valt perfect te combineren met een zwart jasje. Daarnaast is een zwarte broek, met daarnaast zwarte schoenen ook echt perfect. Als je dan nog iets extra’s wil toevoegen, dan lijken mij donker blauwe veters erg gaaf. Ook kan je deze blouse zonder jasje dragen. Zorg er alleen dan wel voor dat je mouwen opgestroopt zijn, omdat de mouwen enigszins lang zijn.

een overhemd

Deze blouse is van Hemdvoorhem.nl en hij is eigenlijk bijna perfect. Het is natuurlijk jammer dat hij doorschijnt, maar voor de rest is de lengte en de maat eigenlijk helemaal goed. Je kan precies je maat doorgeven en daarnaast staat op de website ook een handige maattabel die je kan gebruiken om de juiste maat te ontvangen. Er is natuurlijk niets zo vervelend dan een niet-passend kledingstuk die je dan vervolgens weer terug moet sturen en weer een nieuwe moet kopen. Samengevat, is deze blouse erg geschikt voor een eindexamengala. Nu nog een jurk voor mij.

Wat vind je van dit overhemd?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Cape Town Talk | Het leven in Kaapstad

In de vorige aflevering van Models in Cape Town zagen we dat de groep compleet is, in deze aflevering gaat...

Sluiten