Follow:
Personal

Een normale dag | Hoe ziet die eruit?

Hoe ziet een normale dag er voor mij uit? Het is best lastig om dit te zeggen, want elke dag is natuurlijk anders. Toch heb ik elke dag een duidelijke routine en vind ik het fijn om me hieraan te houden. In mijn agenda heb ik bijvoorbeeld uitgestippeld hoelaat ik promote of hoelaat ik een artikel ga schrijven. Het is altijd fijn om dit bij te houden, zodat ik niet gestressed of uitgeput raak.

Good morning!

Elke ochtend begin ik met het promoten van mijn blog. Dit doe ik niet elke dag, maar ik probeer dit wel zo veel mogelijk te doen. Ik merk namelijk dat ik in de ochtend veel meer bezoekers krijg dan in de avond. Als ik op half 9 met school begin, dan is het helaas lastig om ook nog in de ochtend te promoten. Ik ben namelijk niet heel actief in de ochtend. Ook begin ik altijd met een broodje of een ander ontbijt. Dit eet ik op terwijl ik een YouTube video kijk of terwijl ik promote.

Na het promoten en ontbijt ga ik naar de badkamer toe om mijn make-up te doen en mij om te kleden. Voor mijn make-up routine moet je zeker even hier zijn. Nadat ik mijn makeup heb gedaan kleed ik me om. Ik weet het, niet de meest perfecte volgorde, maar ik kan het echt niet anders doen. Nadat ik me heb omgekleed doe ik nog even de overige dingen, zoals mijn tandenpoetsen. Meestal doe ik hier redelijk lang over en moet ik dan ook meteen door naar school.

Een normale dag ..

een normale dag

Meestal kom ik 5 minuten voor de bel gaat op school aan (geloof het of niet, maar ik ben nog niet te laat gekomen 😉 ). Een schooldag duurt meestal tot vier of vijf uur. Een lange dag, maar ik kan wel meestal uitslapen. Als ik thuis kom van school, ga ik aan mijn huiswerk en promote ik ook nog even mijn blog op Facebook, Instagram of Twitter. Na mijn huiswerk en promoten schrijf ik een artikel voor de volgende dag. Ik ben echt hartstikke slecht in vooruit plannen van mijn posts, dus meestal doe ik dit één dag van te voren. Als ik toetsweek heb of een andere belangrijke week, dan schrijf ik wel mijn blogs van te voren.

Na het schrijven van mijn blogs en avondeten, is het meestal al 8 uur en sluit ik de avond af met nog wat televisie kijken. Soms promote ik mijn blog op dit tijdstip ook nog even. Voordat ik ga slapen lees ik meestal nog een boek of kijk ik wat YouTube videos.

Hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply RED RIDING HOOD

  Which city is that?

  20 oktober 2017 at 16:33
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Fashion wish list | Herfst kleren

  Het is eindelijk tijd om weer een fashion wish list te maken. De herfstvakantie komt er bijna aan en ik...

  Sluiten