Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een normale dag | Hoe ziet die eruit?
2 Comments

Written by Celine

20 oktober 2017

Hoe ziet een normale dag er voor mij uit? Het is best lastig om dit te zeggen, want elke dag is natuurlijk anders. Toch heb ik elke dag een duidelijke routine en vind ik het fijn om me hieraan te houden. In mijn agenda heb ik bijvoorbeeld uitgestippeld hoelaat ik promote of hoelaat ik een artikel ga schrijven. Het is altijd fijn om dit bij te houden, zodat ik niet gestressed of uitgeput raak.

Good morning!

Elke ochtend begin ik met het promoten van mijn blog. Dit doe ik niet elke dag, maar ik probeer dit wel zo veel mogelijk te doen. Ik merk namelijk dat ik in de ochtend veel meer bezoekers krijg dan in de avond. Als ik op half 9 met school begin, dan is het helaas lastig om ook nog in de ochtend te promoten. Ik ben namelijk niet heel actief in de ochtend. Ook begin ik altijd met een broodje of een ander ontbijt. Dit eet ik op terwijl ik een YouTube video kijk of terwijl ik promote.

Na het promoten en ontbijt ga ik naar de badkamer toe om mijn make-up te doen en mij om te kleden. Voor mijn make-up routine moet je zeker even hier zijn. Nadat ik mijn makeup heb gedaan kleed ik me om. Ik weet het, niet de meest perfecte volgorde, maar ik kan het echt niet anders doen. Nadat ik me heb omgekleed doe ik nog even de overige dingen, zoals mijn tandenpoetsen. Meestal doe ik hier redelijk lang over en moet ik dan ook meteen door naar school.

Een normale dag ..

een normale dag

Meestal kom ik 5 minuten voor de bel gaat op school aan (geloof het of niet, maar ik ben nog niet te laat gekomen 😉 ). Een schooldag duurt meestal tot vier of vijf uur. Een lange dag, maar ik kan wel meestal uitslapen. Als ik thuis kom van school, ga ik aan mijn huiswerk en promote ik ook nog even mijn blog op Facebook, Instagram of Twitter. Na mijn huiswerk en promoten schrijf ik een artikel voor de volgende dag. Ik ben echt hartstikke slecht in vooruit plannen van mijn posts, dus meestal doe ik dit één dag van te voren. Als ik toetsweek heb of een andere belangrijke week, dan schrijf ik wel mijn blogs van te voren.

Na het schrijven van mijn blogs en avondeten, is het meestal al 8 uur en sluit ik de avond af met nog wat televisie kijken. Soms promote ik mijn blog op dit tijdstip ook nog even. Voordat ik ga slapen lees ik meestal nog een boek of kijk ik wat YouTube videos.

Hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.