Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Een normale dag | Hoe ziet die eruit?

Geschreven door Celine Klooster

20 oktober 2017

Hoe ziet een normale dag er voor mij uit? Het is best lastig om dit te zeggen, want elke dag is natuurlijk anders. Toch heb ik elke dag een duidelijke routine en vind ik het fijn om me hieraan te houden. In mijn agenda heb ik bijvoorbeeld uitgestippeld hoelaat ik promote of hoelaat ik een artikel ga schrijven. Het is altijd fijn om dit bij te houden, zodat ik niet gestressed of uitgeput raak.

Good morning!

Elke ochtend begin ik met het promoten van mijn blog. Dit doe ik niet elke dag, maar ik probeer dit wel zo veel mogelijk te doen. Ik merk namelijk dat ik in de ochtend veel meer bezoekers krijg dan in de avond. Als ik op half 9 met school begin, dan is het helaas lastig om ook nog in de ochtend te promoten. Ik ben namelijk niet heel actief in de ochtend. Ook begin ik altijd met een broodje of een ander ontbijt. Dit eet ik op terwijl ik een YouTube video kijk of terwijl ik promote.

Na het promoten en ontbijt ga ik naar de badkamer toe om mijn make-up te doen en mij om te kleden. Voor mijn make-up routine moet je zeker even hier zijn. Nadat ik mijn makeup heb gedaan kleed ik me om. Ik weet het, niet de meest perfecte volgorde, maar ik kan het echt niet anders doen. Nadat ik me heb omgekleed doe ik nog even de overige dingen, zoals mijn tandenpoetsen. Meestal doe ik hier redelijk lang over en moet ik dan ook meteen door naar school.

Een normale dag ..

een normale dag

Meestal kom ik 5 minuten voor de bel gaat op school aan (geloof het of niet, maar ik ben nog niet te laat gekomen 😉 ). Een schooldag duurt meestal tot vier of vijf uur. Een lange dag, maar ik kan wel meestal uitslapen. Als ik thuis kom van school, ga ik aan mijn huiswerk en promote ik ook nog even mijn blog op Facebook, Instagram of Twitter. Na mijn huiswerk en promoten schrijf ik een artikel voor de volgende dag. Ik ben echt hartstikke slecht in vooruit plannen van mijn posts, dus meestal doe ik dit één dag van te voren. Als ik toetsweek heb of een andere belangrijke week, dan schrijf ik wel mijn blogs van te voren.

Na het schrijven van mijn blogs en avondeten, is het meestal al 8 uur en sluit ik de avond af met nog wat televisie kijken. Soms promote ik mijn blog op dit tijdstip ook nog even. Voordat ik ga slapen lees ik meestal nog een boek of kijk ik wat YouTube videos.

Hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.