Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een nieuwe sport! | Longboarding
4 Comments

Written by Celine

14 april 2017

Ik ben echt heel erg enthousiast om dit artikel te schrijven. Door omstandigheden ben ik gestopt met dansen, maar ik wil natuurlijk wel een beetje in beweging blijven. Ik kwam deze geweldige sport tegen op Youtube. Je kan zoveel met deze sport en ik ben echt heel erg enthousiast om deze sport te beoefenen.

Het longboard

Ik ga jullie eerst even voorstellen aan mijn prachtige longboard. Dit longboard is van het merk Dusters en hij is werkelijk prachtig. Dusters heeft zoveel mooie en prachtige ontwerpen en ik kan maar niet genoeg krijgen van het scrollen door al die prachtige ontwerpen.

Het longboard heeft twee verschillende wielen en daar ben ik op een of andere manier ook erg enthousiast over. Het is niet zoals een normaal longboard, gewoon twee wielen in dezelfde kleuren.

De trucks zijn ook echt super gaaf. Eentje is gewoon normaal zwart en de andere is geel met bloemetjes. Het past ook precies allemaal goed bij elkaar. Zwart op een drukke achtergrond en geel met bloemetjes op een rustige achtergrond.

Dusters

Hoe rijdt zo’n longboard nou eigenlijk? Ik moet zeggen dat ik het eerst wel lastig vond om op een longboard te staan. Ik wist eerst niet helemaal hoe ik erop moest staan en welke voet voor en achter moest. Na een paar minuten oefenen had ik het al snel door.

Het is echt niet zo moeilijk en met de juiste kleding kom je ook al heel ver. Zorg ervoor dat je niet te strakke en gewoon normale kleding aan hebt. Dan gaat het al een stuk makkelijker.

Het sturen gaat ook al erg goed. Ik had verwacht dat ik dit het moeilijkst zou vinden en dat het heel lang zou duren, voordat ik een beetje kon sturen, maar dit viel echt mee. Ik ben tenminste nog geen een keer in de vijver beland.

Morgen ga ik samen met een vriendin een stukje rijden. Ik heb voor het begin gewoon in de tuin geoefend en het gaat nu al redelijk goed, dus we gaan proberen om een stuk verder te rijden.

Longboards staan ook bekend om het maken van lange afstanden. Je hoeft namelijk relatief weinig moeite te doen om vooruit te komen en een longboard is ook erg stabiel. Dit komt natuurlijk ook door het model van het longboard die ik heb. Ik heb een drop through longboard en dat betekent dat het longboard een stukje lager zit. Dit longboard is dus een stuk stabieler dan een longboard die geen drop through heeft.

 longboarding

Een prachtig longboard waar ik zeker heel erg blij mee ben. Het rijdt hartstikke makkelijk en er is werkelijk niets op aan te merken. Dit longboard van Dusters is zeker een aanrader voor iedere beginneling en natuurlijk ook voor iemand die al lang longboarded.

 longboard

Ik ben tenminste super blij met dit longboard en ga er veel plezier aan beleven. Er komen zeker nog een aantal leuke artikelen online over mijn longboard en hoe mij dat afgaat.

Zou jij ook willen longboarden?

Wil je ook longboarden? Pin het dan voor later!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Girls-things

  Het longboard ziet er mooi uit! Mooie foto’s ook.
  Ik ben echt een stuntel in dit soort dingen haha. Knap hoor dat je het al zo snel onder de knie hebt.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Geloof me, ik ben ook super onhandig in dit soort dingen, maar het is eigenlijk super makkelijk!

   Antwoord
 2. Vincie

  Ontzettend tof longboard!
  Ik vond het zelf ook altijd geweldig om te longboarden, helaas ben ik bijna een jaar geleden frontaal op een tractor gebotst die ik niet zag aankomen omdat ik een bocht om kwam (en voorrang had, maar goed) en de tractorrijder heeft mij ook niet gezien. Ik ben snel van het board afgesprongen en in de struiken beland, op wat schrammen na ben ik er goed vanaf gekomen, maar m’n longboard is versnipperd door de tractorwielen. Helaas waren er geen getuigen en dus kon de verzekeraar niets vergoeden. Sindsdien spaar ik voor een nieuwe.
  Ik had een kicktail longboard,die veel hoger van de grond af staat dan een dropthrough, maar hij reed het lekkerst. M’n zusje heeft een dropthrough maar ik kan daar gewoon niet op rijden, weet niet waar dat aan ligt.

  Veel plezier met het longboarden, en kijk uit op de weg 😉

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Jeetje, dat is echt heftig! Ik hoop dat je snel weer een longboard kan kopen en daar weer veel plezier aan gaat beleven! Ik pas zeker goed op!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.