Follow:
Bloggen Personal

Een nieuw thema voor mijn blog!

Ik zit er al een hele lange tijd over te twijfelen. Ik heb een gratis thema gebruikt en ik wilde graag een wat professioneler en mooier thema hebben. Op creative market heb je natuurlijk hartstikke veel mooie thema’s en ik zag laatst op Twitter ook al prachtige thema’s voorbij komen. Toch twijfel ik erg, hoe gaat het met de foto’s die ik elke keer naar 660px heb moeten verkleinen en hoe gaat dat nu verder?

Plugin

Ik kwam laatst een plugin tegen die de thumbnails van je posts automatisch kan aanpassen. Waarschijnlijk zien de afbeeldingen er lelijk uit, als ze bijvoorbeeld worden vergroot, dus ik denk dat ik maar heel veel ga aanpassen.. Het duurt dan wel even, maar ik heb dan tenminste wel resultaat.

thema

Past het thema bij mijn blog?

Ik vind het best wel lastig om te weten en om te kijken of de blog theme daadwerkelijk bij mijn blog past. Straks ziet mijn blog er hartstikke lelijk uit door de te kleine foto’s of misschien ziet de slider er lelijk uit. Ik vind dit echt heel lastig. Straks koop ik een theme en dan ziet het er hartstikke lelijk uit. Dat is eigenlijk een grote verspilling van geld.

Heb ik al een theme gevonden?

Ik vind het zo moeilijk om een mooi theme te vinden. Soms zie ik een thema, maar dan ziet hij er weer niet mooi uit op mobiel. Toch heb ik het perfecte thema gevonden en heb ik hem ook geïnstalleerd! Ik ben er echt hartstikke blij mee en hij past precies overal bij. Ik moet nog wel de sidebar een beetje aanpassen, maar daarvoor wacht ik eigenlijk op de mail van de maker van deze theme. Ze antwoord redelijk snel, dus die zal ook snel aangepast zijn!

Nu zou ik graag willen weten, wat jullie van dit thema vinden. Zijn er nog dingen te verbeteren of loop jij tegen dingen aan? Ik hoor het graag! Ik heb ook trouwens een nieuwe signature, zodat mijn site nog net iets persoonlijker wordt.

Related:

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Ik heb precies dezelfde dilemma’s. En geen oplossing dus. Als je foto’s te groot zijn is de site weer heel langzaam. Dat is ook weer vervelend. Lastig dus!

  3 januari 2017 at 08:27
  • Reply Celine Klooster

   Ik ben er dus achtergekomen, dat er heel veel handige plugins voor zijn. ‘Imsanity’ voor te grote foto’s en ‘regenerate thumbnails’ voor te kleine foto’s!

   3 januari 2017 at 10:54
 • Reply Rochella

  Ik wil ook heel graag een nieuw thema, ik vind deze heel erg mooi! clean en duidelijk.

  3 januari 2017 at 11:27
 • Reply Linda| travellersoftheworld

  Mooi thema! Wij hebben nog niet zo lang een blog een toen bewust een thema gekozen waar je nog veel bij kunt aanpassen, zo handig. Ons thema is nooit veranderd maar onze layout wel, ben er ook super blij mee. Het thema dat je hebt gekozen is mooi, ik snap je dilemma’s wel heel goed, aanpassen kost zoveel tijd

  3 januari 2017 at 11:55
 • Reply Romy

  Ah ik herken dit erg, ik heb ook zo lang gezocht naar een mooi thema!
  Je hebt nu een mooi thema gevonden, past goed bij je blog!

  3 januari 2017 at 12:09
 • Reply Come-Moda

  Heel leuk meid!

  3 januari 2017 at 12:32
 • Reply Floor

  Ziet er echt leuk uit!

  4 januari 2017 at 11:57
 • Reply Fatal Jay

  Nice layout, the sidebar, is what I inspire to do to my website later this year. More images instead of words

  5 januari 2017 at 00:48
 • Reply Linda

  Wat een mooie template! Qua foto’s vergroten en verkleinen, ik gebruik Imsanity om foto’s standaard te verkleinen. Scheelt weer laadtijd

  23 januari 2017 at 23:10
 • Reply Jeroen

  Waar ik vooral bang voor ben bij de overstap naar een custom theme: security. Want goede kans dat je geen regelmatige updates krijgt, zoals dat bij veel van de gratis themes van de WordPress lijst wel is. En geen updates = hackers heaven….

  14 februari 2017 at 20:28
  • Reply Celine Klooster

   Daar heb je inderdaad wel gelijk in. Geen idee hoe ik dat kan oplossen haha.

   15 februari 2017 at 18:01
 • Reply An

  Ik zoek een hosting waar ik kan bloggen welke vinden jullie okay ?

  21 april 2017 at 08:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Ik heb twee boeken geschreven!

  Een aantal dagen geleden schreef ik al over een boek die ik samen met bloggers ga schrijven. Ik vind dit...

  Sluiten