Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een meisje op een longboard, dat kan niet toch?
6 Comments

Written by Celine

12 mei 2017

Meisjes die longboarden, raar he? Sommige jongens hebben er problemen mee wanneer meisjes voetballen of een andere “mannen” sport doen. Longboarden valt ook onder een “mannen” sport. Hah, wat een grap..

Longboarden

Veel mensen zien mij als een echt “meisje, meisje”, omdat ik jurkjes draag en van makeup draag. Toch houd ik ook van gamen en natuurlijk ook longboarden. Ik heb een geweldig longboard gekregen van Stokedboard en hij is echt geweldig. Als ik weer meer tijd heb en het ook weer lekker weer wordt, dan ga ik zeker weer longboarden en stiekem ben ik nog steeds opzoek naar een longboard maatje.

longboarden

Onhandig

Het is natuurlijk erg eng en raar, een meisje op een longboard. Ik liep laatst langs een skatebaan en toen zag ik alleen maar jongens skaten. Natuurlijk is het mogelijk dat meiden hier gewoon niet zo zin in hebben, maar het lijkt me ook gewoon ongemakkelijk om tussen al die jongens te skaten. Zoals ik al zei, ik ben nog steeds opzoek naar een longboard maatje zodat ik me lekker op mijn gemak voel tijdens het longboarden.

Binnenkort wil ik lekkere lange ritten maken met mijn longboard en dan wil ik niet aan worden gekeken door jongens die het raar vinden om een meisje op een longboard te zien. Ik doe lekker wat ik wil en daar kan niemand me bij tegen houden. Natuurlijk kunnen mensen ook omkijken, omdat ik soms nogal onhandig ben of mijn longboard onhandig vasthoud. Als ik mezelf zou zien op een longboard dan zou ik ook denken van uhh.. Celine… Wat doe je? Gelukkig doe ik het voor mijn lol en hoef ik niemand iets te bewijzen op mijn longboard. Ik zie het al voor me.. Een wedstrijd op mijn longboard.

Heb ik jou al overtuigd om te longboarden?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

6 Reacties

 1. Tamara TS

  Skateboarden heb ik vroeger wel gedaan, maar ik kon er niks van. Daarna ben ik gaan skaten, zowel afstand als stunt en dat vind ik nog steeds leuk om te doen.

  Antwoord
 2. Ine-Maartje

  Ik skate ook, alleen dan op een mini cruiser:) zoek nog steeds een goed Longboard die niet te groot is, een een skate maatje is wel cool! Wanneer gaan we?:p

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Oehh een mini cruiser is ook heel fijn! Ik moet nog echt veel oefenen met mijn longboard om echt lange tochten te maken haha.

   Antwoord
 3. Daphne

  Longboard maatje? Volgens mij heb je die al lang gevonden!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.