Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een magische mok, wat is dat?!

Geschreven door Celine

22 februari 2016

magiccup

Ongeveer een weekje geleden kwam ik in contact met Rik van prachtkado.nl. Deze webshop heeft verschillende super leuke cadeautjes, eigenlijk alles wat je maar kan wensen. Dit is een vaste samenwerking waar ik in de laatste fridiary al over had verteld. Benieuwd naar de magische mok wat ik opgestuurd heb gekregen? Lees dan snel verder

image1 [88992]

Deze beker heb ik gekregen. Jullie zullen nu waarschijnlijk wel denken, serieus Celine een zwarte beker, daar ben je zo enthousiast over?! Ten eerste houd ik erg van de kleur zwart, zoals jullie weten, maar daarom ben ik niet gek op deze beker.

image2 [88993]

Deze beker veranderd eigenlijk als volgt: Maak gewoon heel simpel wat thee, met natuurlijk warm water en giet het in de beker. Hierdoor veranderd de kleur van de beker in je eigen opdruk! Je kan dus eigenlijk van alles op deze beker laten bedrukken. Van vakantiefoto’s tot foto’s van je vrienden of zoals ik heb gedaan productfoto’s en het logo van mijn blog. Op de foto hierboven zien jullie als ik er lauw (bad)water in heb gedaan. De beker is natuurlijk nog niet helemaal veranderd

image4 [88995]

Deze bedrukte magische mok is dus echt super gaaf, al zeg ik het zelf. Het enige nadeel aan de mok is dat de kleur niet helemaal compleet veranderd in de kleur wit, maar hij laat als hij ware een zwarte gloed achter. Ook ben ik bekers gewend, waarbij de buitenkant van de mok niet warm wordt. Deze mok wordt wel heet (gloeiend heet) en dat is ook een beetje een nadeel, maarja wat verwacht je anders van een mok?!

magische mok

Ik ben super blij met deze mok en ik vind het erg speciaal om een eigen mok te hebben. Ik ga zeker erg veel genieten van deze mok en jullie zullen vast nog wel een Instagram foto voorbij zien komen. Deze mok kost 10 euro, wat ik een aardig mooi prijsje vind voor een eigen bedrukte mok. Ook het effect wat de mok geeft is zeker de prijs waard. Super leuk om als cadeautje te geven aan bijvoorbeeld je vrienden of iemand anders!

Wat vinden jullie van deze magische mok?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

1 Reactie

  1. Angela

    Ah dat is echt leuk! Ik heb voor mijn vader vorig jaar een gewone mok besteld!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.