Follow:
Accessoires Fashion

Een houten horloge | Review & look

Ik houd van horloges, maar meestal zijn ze te breed en gewoon niet bijzonder. Dit houten horloge is echt super schattig en eigenlijk ook heel uniek. Ik ben nog nooit een houten horloge tegen gekomen en ik vond het toch best wel moeilijk om hier een look bij te creëren. Toch is het mij gelukt en ik ben eigenlijk heel blij met dit horloge.

Houten horloge

Ik had niet verwacht dat dit horloge echt een eyecatcher zou worden. Toen ik door de school liep, kreeg ik al een aantal complimentjes over mijn geweldige horloge. Het is een keer wat anders dan een normaal horloge met een leren bandje.

Ik ben echt verliefd op de tekst op de achterkant van het horloge. Eigenlijk zou het nog beter zijn dat je de tekst kon zien wanneer je het horloge om hebt, maar dit kan helaas niet. Waarschijnlijk kennen sommige van jullie wel de lyrics op de achterkant van het horloge. Een lyrics van het liedje van Harry Styles.

Je ziet dat dit horloge perfect om mijn pols past, maar dit was eerder niet het geval. Ik heb een erg smalle pols, maar ik had niet verwacht dat een horloge van 36 mm veel te groot voor mij zou zijn. Als ik zeg veel te groot, dan bedoel ik ook echt veel te groot. Met wat hulp van mijn moeder en een tangetje werd het horloge super makkelijker kleiner gemaakt. Er zijn een hoop schakeltjes tussen uit gehaald, maar nu past het horloge perfect!

Dit horloge past er perfect bij dit jurkje, maar eigenlijk valt het met alles te combineren. Ik vind het horloge echt geweldig en ik draag hem dan ook met veel plezier.

Op Creative Use of Technology kun je je eigen houten horloges met persoonlijke, gegraveerde tekst laten maken. Je kan uit allerlei verschillende designs kiezen en natuurlijk het horloge laten graveren. De horloges zijn verkrijgbaar vanaf 49,00 en het graveren kost €15.

Wat vind je van dit geweldige horloge?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Tessa | Daily Inception

  Oh Mooi!! Ik ben eigenlijk niet meer echt een horloge drager, maar deze is wel heel gaaf!

  29 mei 2017 at 15:07
 • Reply Emmy

  Die heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik blijf hem mooi en heel bijzonder vinden

  29 mei 2017 at 18:30
 • Reply Joanne

  Dat is heel tof! Leuk ook met die songtekst aan de binnenkant 🙂

  29 mei 2017 at 21:16
 • Reply Mylou

  Super gaaf ding zeg! En leuk gecombineerd zo 🙂

  7 augustus 2017 at 17:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  12x foto’s met een zomers tintje

  De laatste dagen is het weer echt prachtig en ik hoop dat het zo lang blijft. Met dit prachtige weer...

  Sluiten