Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Een houten horloge | Review & look
5 Comments

Written by Celine

29 mei 2017

Ik houd van horloges, maar meestal zijn ze te breed en gewoon niet bijzonder. Dit houten horloge is echt super schattig en eigenlijk ook heel uniek. Ik ben nog nooit een houten horloge tegen gekomen en ik vond het toch best wel moeilijk om hier een look bij te creëren. Toch is het mij gelukt en ik ben eigenlijk heel blij met dit horloge.

Houten horloge

Ik had niet verwacht dat dit horloge echt een eyecatcher zou worden. Toen ik door de school liep, kreeg ik al een aantal complimentjes over mijn geweldige horloge. Het is een keer wat anders dan een normaal horloge met een leren bandje.

Ik ben echt verliefd op de tekst op de achterkant van het horloge. Eigenlijk zou het nog beter zijn dat je de tekst kon zien wanneer je het horloge om hebt, maar dit kan helaas niet. Waarschijnlijk kennen sommige van jullie wel de lyrics op de achterkant van het horloge. Een lyrics van het liedje van Harry Styles.

Je ziet dat dit horloge perfect om mijn pols past, maar dit was eerder niet het geval. Ik heb een erg smalle pols, maar ik had niet verwacht dat een horloge van 36 mm veel te groot voor mij zou zijn. Als ik zeg veel te groot, dan bedoel ik ook echt veel te groot. Met wat hulp van mijn moeder en een tangetje werd het horloge super makkelijker kleiner gemaakt. Er zijn een hoop schakeltjes tussen uit gehaald, maar nu past het horloge perfect!

Dit horloge past er perfect bij dit jurkje, maar eigenlijk valt het met alles te combineren. Ik vind het horloge echt geweldig en ik draag hem dan ook met veel plezier.

Op Creative Use of Technology kun je je eigen houten horloges met persoonlijke, gegraveerde tekst laten maken. Je kan uit allerlei verschillende designs kiezen en natuurlijk het horloge laten graveren. De horloges zijn verkrijgbaar vanaf 49,00 en het graveren kost €15.

Wat vind je van dit geweldige horloge?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

5 Reacties

 1. Emmy

  Die heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik blijf hem mooi en heel bijzonder vinden

  Antwoord
 2. Joanne

  Dat is heel tof! Leuk ook met die songtekst aan de binnenkant 🙂

  Antwoord
 3. Mylou

  Super gaaf ding zeg! En leuk gecombineerd zo 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.