Follow:
Accessoires Fashion

Een galaxy ketting?!

Ik denk dat ik de laatste tijd een kleine verslaving heb opgebouwd voor kristallen. Ik ben hier echt geobsedeerd door en ik kan hier eigenlijk niet genoeg van krijgen. Toen ik een mailtje kreeg van Happiness Boutique, werd ik al meteen enthousiast. Ik zag namelijk een groot aantal kettingen met kristallen eraan. Ik koos voor een super toffe galaxy ketting en ik ben er zeker erg blij mee.

De ketting

Dit is dan de ketting. Op deze foto zie je nog niet goed het galaxy gedeelte, maar je kunt al wel zien hoe mooi deze ketting is. De ketting heeft ook nog twee andere kleine kristalletjes. Eerst was ik hier niet echt een grote fan van, maar als je verder kijkt dan zie je dat deze kleine kristalletjes toch wel mooi bij de grote kristal past.

Ik ben stiekem heel erg verliefd op deze ketting. Dit komt meer, omdat ik nooit zo’n soort ketting ben tegen gekomen. Ik zie meestal van die plane kettingen zonder glitters of iets erin. Deze ketting valt echt perfect te combineren met een choker of een andere kleine ketting.

De ketting kost 18 euro en dan vind ik toch nog best een hoog prijsje. Ik heb andere kristallen gezien die toch wel een lager prijsje hadden. Natuurlijk zijn er ook hogere prijsjes, maar voor deze zou ik toch niet zo veel kunnen betalen. Ik denk dat ik een prijsje van tien euro wel meer dan genoeg vind.

Voor mijn lengte is de ketting toch best wel te lang. Ik denk dat ik hem daarom dubbel om mijn nek ga doen. Hierdoor wordt hij hopelijk een stukje korter en ziet het er ook nog mooi uit.

Praktische informatie

 • Deze ketting is nikkel en loodvrij.
 • De ketting is 75 cm lang.

Met de code thebeautyboulevard krijg je 10% korting op bestelling van 19 euro. Ook werkt deze webshop met gratis verzending, dus dat is mooi meegenomen!

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ioanna

  The necklace is perfect!

  Kisses,

  Ioanna

  16 januari 2017 at 16:09
 • Reply Come-Moda

  Mooi hoor!

  18 januari 2017 at 10:23
 • Reply Eva

  Leuke ketting! 🙂

  4 april 2017 at 19:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn bezoekje aan het Colosseum | Rome

  Ik schreef vorige week al over mijn eerste dag in Rome. Deze dag had ik Vaticaan stad en de stad...

  Sluiten