Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Bh dragen tijdens het warme weer. Zo doe je dat!
0 Comments

Written by Celine

30 juli 2018

Wanneer het mooi weer is, wil je niet anders dan leuke shirts, jurkjes en meer dragen. Een bh dragen tijdens het warme weer is altijd heel lastig. Zo heb ik vaak jurkjes met een lage rug of shirts met spaghettibandjes. Ik heb nu de juiste oplossing gevonden per zomers kledingstuk.

Zo heb ik eigenlijk drie probleemgebieden als het gaat om kledingstukken. Het is altijd lastig om nou precies de goede bh te kiezen per kledingstuk, maar daar heb ik nu de oplossing voor.

Bh dragen met spaghetti bandjes

Tops met spaghettibandjes zijn erg lastig als het gaat om bh’s. Voorheen droeg ik dan altijd maar een zwarte of witte bh eronder, maar dat is natuurlijk lastig als bijvoorbeeld de bandjes van de top rood zijn. Bij de Hunkemöller hebben ze nu bijvoorbeeld een grote sale waardoor je twee bh’s kan kopen voor 7,50 euro. Zo heb ik dus laatst een rode en een licht roze bh gekocht. Van te voren heb ik gekeken wat voor kleur tops ik heb en welke bh’s ik dus eigenlijk nodig heb. Zelf wil ik nog een andere zwarte bh en het liefst ook nog een grijze bh. Dat zijn vooral de kleuren die ik in mijn kast heb liggen als het gaat om tops.

Zomerse jurkjes

Zomerse jurkjes zijn ook een probleem geval. Zo hebben deze jurkjes ook spaghettibandjes, die je natuurlijk door de oplossing hierboven kan combineren. Daarnaast zijn jurkjes net wat anders uitgesneden, waardoor aan de zijkant je bh te zien is. Hierbij draag ik het liefst ook gewoon een bh in dezelfde kleur, waardoor dit niet erg opvalt. Een bh dragen bij een zomers jurkje is daardoor geen probleem meer.

Lees tip: Mijn Hunkemöller wishlist

Tops met lage rug

bh dragen

De reden waarom ik niet vaak jurkjes of tops met een lage rug koop, is omdat het gewoon erg lastig is om dit te combineren met een bh. Zo heeft Hunkemöller een hoop oplossingen hiervoor. De beste oplossing vind ik de low back strap. Ook is een plak bh een erg goede oplossing, maar dit lijkt me niet de beste oplossing met dit warme weer.

Als laatste houd ik er ook van om een push-up bh te dragen. Meestal draag ik t-shirt bh’s, omdat deze het meest comfortabel zitten. Echter houd ik ook van push-up bh’s en ga ik zeker nog eentje bij de Hunkemöller kopen. Ik wil nog graag een zwarte push-up bh, omdat ik zwarte bh’s het meeste draag.

Hoe combineer jij je bh met je kleding?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.