Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Bh dragen tijdens het warme weer. Zo doe je dat!
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

30 juli 2018

Wanneer het mooi weer is, wil je niet anders dan leuke shirts, jurkjes en meer dragen. Een bh dragen tijdens het warme weer is altijd heel lastig. Zo heb ik vaak jurkjes met een lage rug of shirts met spaghettibandjes. Ik heb nu de juiste oplossing gevonden per zomers kledingstuk.

Zo heb ik eigenlijk drie probleemgebieden als het gaat om kledingstukken. Het is altijd lastig om nou precies de goede bh te kiezen per kledingstuk, maar daar heb ik nu de oplossing voor.

Bh dragen met spaghetti bandjes

Tops met spaghettibandjes zijn erg lastig als het gaat om bh’s. Voorheen droeg ik dan altijd maar een zwarte of witte bh eronder, maar dat is natuurlijk lastig als bijvoorbeeld de bandjes van de top rood zijn. Bij de Hunkemöller hebben ze nu bijvoorbeeld een grote sale waardoor je twee bh’s kan kopen voor 7,50 euro. Zo heb ik dus laatst een rode en een licht roze bh gekocht. Van te voren heb ik gekeken wat voor kleur tops ik heb en welke bh’s ik dus eigenlijk nodig heb. Zelf wil ik nog een andere zwarte bh en het liefst ook nog een grijze bh. Dat zijn vooral de kleuren die ik in mijn kast heb liggen als het gaat om tops.

Zomerse jurkjes

Zomerse jurkjes zijn ook een probleem geval. Zo hebben deze jurkjes ook spaghettibandjes, die je natuurlijk door de oplossing hierboven kan combineren. Daarnaast zijn jurkjes net wat anders uitgesneden, waardoor aan de zijkant je bh te zien is. Hierbij draag ik het liefst ook gewoon een bh in dezelfde kleur, waardoor dit niet erg opvalt. Een bh dragen bij een zomers jurkje is daardoor geen probleem meer.

Lees tip: Mijn Hunkemöller wishlist

Tops met lage rug

bh dragen

De reden waarom ik niet vaak jurkjes of tops met een lage rug koop, is omdat het gewoon erg lastig is om dit te combineren met een bh. Zo heeft Hunkemöller een hoop oplossingen hiervoor. De beste oplossing vind ik de low back strap. Ook is een plak bh een erg goede oplossing, maar dit lijkt me niet de beste oplossing met dit warme weer.

Als laatste houd ik er ook van om een push-up bh te dragen. Meestal draag ik t-shirt bh’s, omdat deze het meest comfortabel zitten. Echter houd ik ook van push-up bh’s en ga ik zeker nog eentje bij de Hunkemöller kopen. Ik wil nog graag een zwarte push-up bh, omdat ik zwarte bh’s het meeste draag.

Hoe combineer jij je bh met je kleding?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.