Follow:
Accessoires Fashion Vrouwen Fashion

Bh dragen tijdens het warme weer. Zo doe je dat!

Wanneer het mooi weer is, wil je niet anders dan leuke shirts, jurkjes en meer dragen. Een bh dragen tijdens het warme weer is altijd heel lastig. Zo heb ik vaak jurkjes met een lage rug of shirts met spaghettibandjes. Ik heb nu de juiste oplossing gevonden per zomers kledingstuk.

Zo heb ik eigenlijk drie probleemgebieden als het gaat om kledingstukken. Het is altijd lastig om nou precies de goede bh te kiezen per kledingstuk, maar daar heb ik nu de oplossing voor.

Bh dragen met spaghetti bandjes

Tops met spaghettibandjes zijn erg lastig als het gaat om bh’s. Voorheen droeg ik dan altijd maar een zwarte of witte bh eronder, maar dat is natuurlijk lastig als bijvoorbeeld de bandjes van de top rood zijn. Bij de Hunkemöller hebben ze nu bijvoorbeeld een grote sale waardoor je twee bh’s kan kopen voor 7,50 euro. Zo heb ik dus laatst een rode en een licht roze bh gekocht. Van te voren heb ik gekeken wat voor kleur tops ik heb en welke bh’s ik dus eigenlijk nodig heb. Zelf wil ik nog een andere zwarte bh en het liefst ook nog een grijze bh. Dat zijn vooral de kleuren die ik in mijn kast heb liggen als het gaat om tops.

Zomerse jurkjes

Zomerse jurkjes zijn ook een probleem geval. Zo hebben deze jurkjes ook spaghettibandjes, die je natuurlijk door de oplossing hierboven kan combineren. Daarnaast zijn jurkjes net wat anders uitgesneden, waardoor aan de zijkant je bh te zien is. Hierbij draag ik het liefst ook gewoon een bh in dezelfde kleur, waardoor dit niet erg opvalt. Een bh dragen bij een zomers jurkje is daardoor geen probleem meer.

Lees tip: Mijn Hunkemöller wishlist

Tops met lage rug

bh dragen

De reden waarom ik niet vaak jurkjes of tops met een lage rug koop, is omdat het gewoon erg lastig is om dit te combineren met een bh. Zo heeft Hunkemöller een hoop oplossingen hiervoor. De beste oplossing vind ik de low back strap. Ook is een plak bh een erg goede oplossing, maar dit lijkt me niet de beste oplossing met dit warme weer.

Als laatste houd ik er ook van om een push-up bh te dragen. Meestal draag ik t-shirt bh’s, omdat deze het meest comfortabel zitten. Echter houd ik ook van push-up bh’s en ga ik zeker nog eentje bij de Hunkemöller kopen. Ik wil nog graag een zwarte push-up bh, omdat ik zwarte bh’s het meeste draag.

Hoe combineer jij je bh met je kleding?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Normal Utrecht | Is die echt zo goedkoop?

Normal is een winkel in Utrecht die hele goedkope dingen zou verkopen. Zo verkoopt Normal Utrecht merkartikelen op het gebied van...

Sluiten