Follow:
Beauty Make-up Reviews

E.L.F Beautybook | Review

Ik had een hele tijd geleden een Amazon cadeaubon gekregen. Ik wist niet wat ik hiermee moest doen en die had ik dus eigenlijk gewoon ergens weggestopt. Op een gegeven moment bedacht ik dat je natuurlijk ook gewoon make-up op Amazon kan kopen. Heel handig, want in Amerika is alles een stuk goedkoper. Zo kocht ik een E.L.F palette met ruim 40 kleuren voor maar acht euro. Benieuwd naar deze E.L.F Beautybook? Lees dan deze blog.

E.L.F Beautybook

Dit is het palette. Ik vind de verpakking van dit palette echt heel leuk. Het is net een klein boekje, helemaal in het zwart. Daarnaast bevat het palette echt heel veel kleuren en is dus perfect om mee te nemen op vakantie. Het palette heeft een grootte van ongeveer mijn hand.

E.L.F Beautybook

Dit E.L.F beautybook bevat een hoop verschillende kleuren en alle kleuren zijn echt super mooi. Als je al meerdere paletten hebt, dan raad ik dit palette niet aan, omdat er redelijk veel normale kleurtjes in zitten. Dit palette is perfect voor beginners.

Swatches

Dit zijn een aantal van de swatches van dit palette. Zoals je kan zien bevatten de kleuren van dit palette niet heel veel pigment. Sommige kleuren zijn nog wel te doen, maar sommige zijn dan ook echt nauwelijks te zien. Ik heb maar een paar swatches gemaakt, omdat ik veertig swatches op mijn arm wel heel overdreven vond. Daarnaast lijken de meeste kleuren heel erg op elkaar.

Lees ook: Review | Lost Ultra Satin Lip Colourpop

Ooglook

Ik kan heel lastig een ooglook maken met dit palette. Ik denk dat als je gewend bent om betere paletten te gebruiken, dat dit palette dan echt niets voor jou is. Als je net begint met make-up dan is dit echt een aanrader. Er zitten namelijk een hoop kleurtjes in dit palette en dat is dus perfect om mee te experimenteren.

Wat vind jij van deze E.L.F. Beauty Book?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Rode streepjes jurk | Outfit

Met kerst ben ik naar Madrid geweest. Daar kan je natuurlijk heerlijk shoppen en dat heb ik natuurlijk ook gedaan....

Sluiten