Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
E.L.F Beautybook | Review

Geschreven door Celine

10 januari 2018

Ik had een hele tijd geleden een Amazon cadeaubon gekregen. Ik wist niet wat ik hiermee moest doen en die had ik dus eigenlijk gewoon ergens weggestopt. Op een gegeven moment bedacht ik dat je natuurlijk ook gewoon make-up op Amazon kan kopen. Heel handig, want in Amerika is alles een stuk goedkoper. Zo kocht ik een E.L.F palette met ruim 40 kleuren voor maar acht euro. Benieuwd naar deze E.L.F Beautybook? Lees dan deze blog.

E.L.F Beautybook

Dit is het palette. Ik vind de verpakking van dit palette echt heel leuk. Het is net een klein boekje, helemaal in het zwart. Daarnaast bevat het palette echt heel veel kleuren en is dus perfect om mee te nemen op vakantie. Het palette heeft een grootte van ongeveer mijn hand.

E.L.F Beautybook

Dit E.L.F beautybook bevat een hoop verschillende kleuren en alle kleuren zijn echt super mooi. Als je al meerdere paletten hebt, dan raad ik dit palette niet aan, omdat er redelijk veel normale kleurtjes in zitten. Dit palette is perfect voor beginners.

Swatches

Dit zijn een aantal van de swatches van dit palette. Zoals je kan zien bevatten de kleuren van dit palette niet heel veel pigment. Sommige kleuren zijn nog wel te doen, maar sommige zijn dan ook echt nauwelijks te zien. Ik heb maar een paar swatches gemaakt, omdat ik veertig swatches op mijn arm wel heel overdreven vond. Daarnaast lijken de meeste kleuren heel erg op elkaar.

Lees ook: Review | Lost Ultra Satin Lip Colourpop

Ooglook

Ik kan heel lastig een ooglook maken met dit palette. Ik denk dat als je gewend bent om betere paletten te gebruiken, dat dit palette dan echt niets voor jou is. Als je net begint met make-up dan is dit echt een aanrader. Er zitten namelijk een hoop kleurtjes in dit palette en dat is dus perfect om mee te experimenteren.

Wat vind jij van deze E.L.F. Beauty Book?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.