Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
E.L.F Beautybook | Review

Geschreven door Celine Klooster

10 januari 2018

Ik had een hele tijd geleden een Amazon cadeaubon gekregen. Ik wist niet wat ik hiermee moest doen en die had ik dus eigenlijk gewoon ergens weggestopt. Op een gegeven moment bedacht ik dat je natuurlijk ook gewoon make-up op Amazon kan kopen. Heel handig, want in Amerika is alles een stuk goedkoper. Zo kocht ik een E.L.F palette met ruim 40 kleuren voor maar acht euro. Benieuwd naar deze E.L.F Beautybook? Lees dan deze blog.

E.L.F Beautybook

Dit is het palette. Ik vind de verpakking van dit palette echt heel leuk. Het is net een klein boekje, helemaal in het zwart. Daarnaast bevat het palette echt heel veel kleuren en is dus perfect om mee te nemen op vakantie. Het palette heeft een grootte van ongeveer mijn hand.

E.L.F Beautybook

Dit E.L.F beautybook bevat een hoop verschillende kleuren en alle kleuren zijn echt super mooi. Als je al meerdere paletten hebt, dan raad ik dit palette niet aan, omdat er redelijk veel normale kleurtjes in zitten. Dit palette is perfect voor beginners.

Swatches

Dit zijn een aantal van de swatches van dit palette. Zoals je kan zien bevatten de kleuren van dit palette niet heel veel pigment. Sommige kleuren zijn nog wel te doen, maar sommige zijn dan ook echt nauwelijks te zien. Ik heb maar een paar swatches gemaakt, omdat ik veertig swatches op mijn arm wel heel overdreven vond. Daarnaast lijken de meeste kleuren heel erg op elkaar.

Lees ook: Review | Lost Ultra Satin Lip Colourpop

Ooglook

Ik kan heel lastig een ooglook maken met dit palette. Ik denk dat als je gewend bent om betere paletten te gebruiken, dat dit palette dan echt niets voor jou is. Als je net begint met make-up dan is dit echt een aanrader. Er zitten namelijk een hoop kleurtjes in dit palette en dat is dus perfect om mee te experimenteren.

Wat vind jij van deze E.L.F. Beauty Book?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.