Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty | Review
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

24 september 2018

Een tijdje geleden had ik een gigantisch perspakket ontvangen van Pixibeauty. Dit perspakket kon je al op mijn Instagram zien. In dit pakket zat onder andere de Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty. Over dit lipgloss palette schrijf ik vandaag een review. Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast!

Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Het palette ziet er echt prachtig uit. Je ziet echt dat de kleuren een voor een met zorg zijn uitgekozen en de kleuren zijn daarom voor iedereen geschikt. Ik vind voor de kleur links onder en rechts onder erg mooi en dat zijn zeker mijn favorieten. Het palette is vrij stevig, maar voelt toch een beetje goedkoop aan. Dit komt natuurlijk doordat het palette van plastic is gemaakt.

Swatches

Dulce's Lip Candy Pixi Beauty

Dit zijn de swatches van de lip kit. Ik ben oprecht verbaasd om de pigment van de swatches. Ik vind sowieso Canela heel erg mooi en dat is precies de kleur die ik graag draag. Daarnaast vind ik Sirena, Fresa en Enamorada heel erg mooi. De rest van de kleuren zijn een beetje te fel voor mij.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Dit zijn acht van de negen kleuren van het palette. Ik heb een paar favorieten, maar ook een paar kleuren die ik gewoon echt niet mooi vind. Pasion, Fresa, Alma en Corazon zijn kleuren die mij gewoon echt niet staan. Sirena, Flor, Enamorada en Canela zijn kleuren die mij juist weer heel goed staan. Ik denk dat hierdoor voor ieder wat wils in zit.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Er is één kleur die ik nog even naar voren wil halen en dat is Beso. Beso is echt een prachtig kleur en dat had ik echt niet verwacht. Normaal ben ik echt niet van de felle kleuren, maar deze kleur staat mij verbazingwekkend goed. Deze kleur ga ik dan ook zeker dragen.

Meer lipstick reviews lezen? Check dan deze posts:

Ingrediënten

Mica, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, ethylhexyl palmitate, caprylic / capric triglyceride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate. [+/- Iron oxides (ci 77491, ci 77492 and ci 77499), red 40 lake (ci 16035), titanium dioxide (ci 77891), ultramarines (ci77007) and yellow 5 lake (ci 19140)]. Made in China / fabriqué en chine. Designed in USA/ conçu aux états-unis.

Meer belangrijke informatie

Het product is hypoallergenic, daarnaast is het product dermatologisch getest. Ook is het product parabenen en alcohol vrij en is het product geschikt voor vegans en dus ook voor vegatariërs. Perfect!

Welke kleur van Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty vind jij het mooist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

4 Reacties

  1. Dana

    Prachtige kleuren zitten erin!

    Antwoord
  2. Daniëlle Springer

    Wat een mooie swatches heb je gemaakt! Er zitten wel mooie kleuren tussen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.