Follow:
Beauty Make-up Reviews

Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty | Review

Een tijdje geleden had ik een gigantisch perspakket ontvangen van Pixibeauty. Dit perspakket kon je al op mijn Instagram zien. In dit pakket zat onder andere de Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty. Over dit lipgloss palette schrijf ik vandaag een review. Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast!

Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Het palette ziet er echt prachtig uit. Je ziet echt dat de kleuren een voor een met zorg zijn uitgekozen en de kleuren zijn daarom voor iedereen geschikt. Ik vind voor de kleur links onder en rechts onder erg mooi en dat zijn zeker mijn favorieten. Het palette is vrij stevig, maar voelt toch een beetje goedkoop aan. Dit komt natuurlijk doordat het palette van plastic is gemaakt.

Swatches

Dulce's Lip Candy Pixi Beauty

Dit zijn de swatches van de lip kit. Ik ben oprecht verbaasd om de pigment van de swatches. Ik vind sowieso Canela heel erg mooi en dat is precies de kleur die ik graag draag. Daarnaast vind ik Sirena, Fresa en Enamorada heel erg mooi. De rest van de kleuren zijn een beetje te fel voor mij.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Dit zijn acht van de negen kleuren van het palette. Ik heb een paar favorieten, maar ook een paar kleuren die ik gewoon echt niet mooi vind. Pasion, Fresa, Alma en Corazon zijn kleuren die mij gewoon echt niet staan. Sirena, Flor, Enamorada en Canela zijn kleuren die mij juist weer heel goed staan. Ik denk dat hierdoor voor ieder wat wils in zit.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Er is één kleur die ik nog even naar voren wil halen en dat is Beso. Beso is echt een prachtig kleur en dat had ik echt niet verwacht. Normaal ben ik echt niet van de felle kleuren, maar deze kleur staat mij verbazingwekkend goed. Deze kleur ga ik dan ook zeker dragen.

Meer lipstick reviews lezen? Check dan deze posts:

Ingrediënten

Mica, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, ethylhexyl palmitate, caprylic / capric triglyceride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate. [+/- Iron oxides (ci 77491, ci 77492 and ci 77499), red 40 lake (ci 16035), titanium dioxide (ci 77891), ultramarines (ci77007) and yellow 5 lake (ci 19140)]. Made in China / fabriqué en chine. Designed in USA/ conçu aux états-unis.

Meer belangrijke informatie

Het product is hypoallergenic, daarnaast is het product dermatologisch getest. Ook is het product parabenen en alcohol vrij en is het product geschikt voor vegans en dus ook voor vegatariërs. Perfect!

Welke kleur van Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Dana

  Prachtige kleuren zitten erin!

  24 september 2018 at 13:15
 • Reply Daniëlle Springer

  Wat een mooie swatches heb je gemaakt! Er zitten wel mooie kleuren tussen!

  24 september 2018 at 13:19
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Slap haar en gevoelige hoofdhuid | Mijn haarroutine

  Mijn haarroutine bestaat uit een hoop verschillende dingen. Zo heb ik last van slap haar en gevoelige hoofdhuid en is...

  Sluiten