Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty | Review

Geschreven door Celine Klooster

24 september 2018

Een tijdje geleden had ik een gigantisch perspakket ontvangen van Pixibeauty. Dit perspakket kon je al op mijn Instagram zien. In dit pakket zat onder andere de Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty. Over dit lipgloss palette schrijf ik vandaag een review. Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast!

Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Het palette ziet er echt prachtig uit. Je ziet echt dat de kleuren een voor een met zorg zijn uitgekozen en de kleuren zijn daarom voor iedereen geschikt. Ik vind voor de kleur links onder en rechts onder erg mooi en dat zijn zeker mijn favorieten. Het palette is vrij stevig, maar voelt toch een beetje goedkoop aan. Dit komt natuurlijk doordat het palette van plastic is gemaakt.

Swatches

Dulce's Lip Candy Pixi Beauty

Dit zijn de swatches van de lip kit. Ik ben oprecht verbaasd om de pigment van de swatches. Ik vind sowieso Canela heel erg mooi en dat is precies de kleur die ik graag draag. Daarnaast vind ik Sirena, Fresa en Enamorada heel erg mooi. De rest van de kleuren zijn een beetje te fel voor mij.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Dit zijn acht van de negen kleuren van het palette. Ik heb een paar favorieten, maar ook een paar kleuren die ik gewoon echt niet mooi vind. Pasion, Fresa, Alma en Corazon zijn kleuren die mij gewoon echt niet staan. Sirena, Flor, Enamorada en Canela zijn kleuren die mij juist weer heel goed staan. Ik denk dat hierdoor voor ieder wat wils in zit.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Er is één kleur die ik nog even naar voren wil halen en dat is Beso. Beso is echt een prachtig kleur en dat had ik echt niet verwacht. Normaal ben ik echt niet van de felle kleuren, maar deze kleur staat mij verbazingwekkend goed. Deze kleur ga ik dan ook zeker dragen.

Meer lipstick reviews lezen? Check dan deze posts:

Ingrediënten

Mica, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, ethylhexyl palmitate, caprylic / capric triglyceride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate. [+/- Iron oxides (ci 77491, ci 77492 and ci 77499), red 40 lake (ci 16035), titanium dioxide (ci 77891), ultramarines (ci77007) and yellow 5 lake (ci 19140)]. Made in China / fabriqué en chine. Designed in USA/ conçu aux états-unis.

Meer belangrijke informatie

Het product is hypoallergenic, daarnaast is het product dermatologisch getest. Ook is het product parabenen en alcohol vrij en is het product geschikt voor vegans en dus ook voor vegatariërs. Perfect!

Welke kleur van Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty vind jij het mooist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

4 Reacties

  1. Dana

    Prachtige kleuren zitten erin!

    Antwoord
  2. Daniëlle Springer

    Wat een mooie swatches heb je gemaakt! Er zitten wel mooie kleuren tussen!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.