Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty | Review

Geschreven door Celine

24 september 2018

Een tijdje geleden had ik een gigantisch perspakket ontvangen van Pixibeauty. Dit perspakket kon je al op mijn Instagram zien. In dit pakket zat onder andere de Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty. Over dit lipgloss palette schrijf ik vandaag een review. Ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast!

Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Het palette ziet er echt prachtig uit. Je ziet echt dat de kleuren een voor een met zorg zijn uitgekozen en de kleuren zijn daarom voor iedereen geschikt. Ik vind voor de kleur links onder en rechts onder erg mooi en dat zijn zeker mijn favorieten. Het palette is vrij stevig, maar voelt toch een beetje goedkoop aan. Dit komt natuurlijk doordat het palette van plastic is gemaakt.

Swatches

Dulce's Lip Candy Pixi Beauty

Dit zijn de swatches van de lip kit. Ik ben oprecht verbaasd om de pigment van de swatches. Ik vind sowieso Canela heel erg mooi en dat is precies de kleur die ik graag draag. Daarnaast vind ik Sirena, Fresa en Enamorada heel erg mooi. De rest van de kleuren zijn een beetje te fel voor mij.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Dit zijn acht van de negen kleuren van het palette. Ik heb een paar favorieten, maar ook een paar kleuren die ik gewoon echt niet mooi vind. Pasion, Fresa, Alma en Corazon zijn kleuren die mij gewoon echt niet staan. Sirena, Flor, Enamorada en Canela zijn kleuren die mij juist weer heel goed staan. Ik denk dat hierdoor voor ieder wat wils in zit.

Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty

Er is één kleur die ik nog even naar voren wil halen en dat is Beso. Beso is echt een prachtig kleur en dat had ik echt niet verwacht. Normaal ben ik echt niet van de felle kleuren, maar deze kleur staat mij verbazingwekkend goed. Deze kleur ga ik dan ook zeker dragen.

Meer lipstick reviews lezen? Check dan deze posts:

Ingrediënten

Mica, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, ethylhexyl palmitate, caprylic / capric triglyceride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate. [+/- Iron oxides (ci 77491, ci 77492 and ci 77499), red 40 lake (ci 16035), titanium dioxide (ci 77891), ultramarines (ci77007) and yellow 5 lake (ci 19140)]. Made in China / fabriqué en chine. Designed in USA/ conçu aux états-unis.

Meer belangrijke informatie

Het product is hypoallergenic, daarnaast is het product dermatologisch getest. Ook is het product parabenen en alcohol vrij en is het product geschikt voor vegans en dus ook voor vegatariërs. Perfect!

Welke kleur van Dulce’s Lip Candy van Pixi Beauty vind jij het mooist?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

4 Reacties

  1. Dana

    Prachtige kleuren zitten erin!

    Antwoord
  2. Daniëlle Springer

    Wat een mooie swatches heb je gemaakt! Er zitten wel mooie kleuren tussen!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.