Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Mijn voorkeur | Droogshampoo of shampoo?

Geschreven door Celine Klooster

6 september 2017

Ik wil minder shampoo gaan gebruiken. Droogshampoo moet dan voor mij de uitkomst zijn. Zou ik minder shampoo gebruiken en zou droogshampoo daar de vervanging voor zijn? Vandaag vertel ik waar mijn voorkeur naar uit gaat.

Droogshampoo of shampoo?

Droogshampoo of shampoo

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet heel vaak droog shampoo heb gebruikt. Ik gebruik het vooral voor de geur en het enige volume wat ik krijg. Zelf merk ik niet echt dat mijn haar er minder vettig van wordt, maar ik heb hier dan ook niet heel erg op gelet. Deze droogshampoo is wel super handig. Het is een kleine droogshampoo dus je kan die heel makkelijk meenemen in je tas om je haar toch nog een kleine opfrisbeurt te geven. Als ik na mijn wasbeurt toch nog vet haar heb dan ga ik deze droogshampoo zeker gebruiken voor nog een opfrisbeurt. Mijn favoriet is de blush geur. Een heerlijke frisse geur wat perfect bij mijn haar past.

Shampoo

Droogshampoo of shampoo

Ik gebruik deze shampoo al een tijdje tegen mijn gevoelige huid. Ik moet zeggen dat hij heel goed werkt en ik nu al merk dat ik veel minder last van mijn hoofdhuid heb. Ik probeer zo min mogelijk van deze shampoo te gebruiken, omdat ik het zonde vind om er veel van te gebruiken. Tot nu toe geef ik de voorkeur aan mijn geliefde shampoo. Mijn haar wordt hier meteen schoon van en de vettigheid verdwijnt eigenlijk direct. Mijn haar wordt soms erg snel vet en de look van mijn vettige haar vind ik gewoon echt niet mooi. Deze shampoo lost dat gelukkig meteen op en daar ben ik heel blij mee. Binnenkort ga ik proberen of deze droogshampoo ongeveer hetzelfde effect kan geven als mijn shampoo. Anders gebruik ik de droogshampoo wel voor een lekker geurtje haha.

Wat gebruik jij liever? Droogshampoo of shampoo?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.