Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Mijn voorkeur | Droogshampoo of shampoo?

Geschreven door Celine Klooster

6 september 2017

Ik wil minder shampoo gaan gebruiken. Droogshampoo moet dan voor mij de uitkomst zijn. Zou ik minder shampoo gebruiken en zou droogshampoo daar de vervanging voor zijn? Vandaag vertel ik waar mijn voorkeur naar uit gaat.

Droogshampoo of shampoo?

Droogshampoo of shampoo

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet heel vaak droog shampoo heb gebruikt. Ik gebruik het vooral voor de geur en het enige volume wat ik krijg. Zelf merk ik niet echt dat mijn haar er minder vettig van wordt, maar ik heb hier dan ook niet heel erg op gelet. Deze droogshampoo is wel super handig. Het is een kleine droogshampoo dus je kan die heel makkelijk meenemen in je tas om je haar toch nog een kleine opfrisbeurt te geven. Als ik na mijn wasbeurt toch nog vet haar heb dan ga ik deze droogshampoo zeker gebruiken voor nog een opfrisbeurt. Mijn favoriet is de blush geur. Een heerlijke frisse geur wat perfect bij mijn haar past.

Shampoo

Droogshampoo of shampoo

Ik gebruik deze shampoo al een tijdje tegen mijn gevoelige huid. Ik moet zeggen dat hij heel goed werkt en ik nu al merk dat ik veel minder last van mijn hoofdhuid heb. Ik probeer zo min mogelijk van deze shampoo te gebruiken, omdat ik het zonde vind om er veel van te gebruiken. Tot nu toe geef ik de voorkeur aan mijn geliefde shampoo. Mijn haar wordt hier meteen schoon van en de vettigheid verdwijnt eigenlijk direct. Mijn haar wordt soms erg snel vet en de look van mijn vettige haar vind ik gewoon echt niet mooi. Deze shampoo lost dat gelukkig meteen op en daar ben ik heel blij mee. Binnenkort ga ik proberen of deze droogshampoo ongeveer hetzelfde effect kan geven als mijn shampoo. Anders gebruik ik de droogshampoo wel voor een lekker geurtje haha.

Wat gebruik jij liever? Droogshampoo of shampoo?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.