Follow:
Beauty Haarverzorging

Mijn voorkeur | Droogshampoo of shampoo?

Ik wil minder shampoo gaan gebruiken. Droogshampoo moet dan voor mij de uitkomst zijn. Zou ik minder shampoo gebruiken en zou droogshampoo daar de vervanging voor zijn? Vandaag vertel ik waar mijn voorkeur naar uit gaat.

Droogshampoo of shampoo?

Droogshampoo of shampoo

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet heel vaak droog shampoo heb gebruikt. Ik gebruik het vooral voor de geur en het enige volume wat ik krijg. Zelf merk ik niet echt dat mijn haar er minder vettig van wordt, maar ik heb hier dan ook niet heel erg op gelet. Deze droogshampoo is wel super handig. Het is een kleine droogshampoo dus je kan die heel makkelijk meenemen in je tas om je haar toch nog een kleine opfrisbeurt te geven. Als ik na mijn wasbeurt toch nog vet haar heb dan ga ik deze droogshampoo zeker gebruiken voor nog een opfrisbeurt. Mijn favoriet is de blush geur. Een heerlijke frisse geur wat perfect bij mijn haar past.

Shampoo

Droogshampoo of shampoo

Ik gebruik deze shampoo al een tijdje tegen mijn gevoelige huid. Ik moet zeggen dat hij heel goed werkt en ik nu al merk dat ik veel minder last van mijn hoofdhuid heb. Ik probeer zo min mogelijk van deze shampoo te gebruiken, omdat ik het zonde vind om er veel van te gebruiken. Tot nu toe geef ik de voorkeur aan mijn geliefde shampoo. Mijn haar wordt hier meteen schoon van en de vettigheid verdwijnt eigenlijk direct. Mijn haar wordt soms erg snel vet en de look van mijn vettige haar vind ik gewoon echt niet mooi. Deze shampoo lost dat gelukkig meteen op en daar ben ik heel blij mee. Binnenkort ga ik proberen of deze droogshampoo ongeveer hetzelfde effect kan geven als mijn shampoo. Anders gebruik ik de droogshampoo wel voor een lekker geurtje haha.

Wat gebruik jij liever? Droogshampoo of shampoo?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Nieuwe Essence collectie | Halloween & Hand cream

Ik ben dol op nieuwe collecties. Het is altijd leuk om te zien welke nieuwe producten een merk uitbrengt. Een...

Sluiten