Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Mijn voorkeur | Droogshampoo of shampoo?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

6 september 2017

Ik wil minder shampoo gaan gebruiken. Droogshampoo moet dan voor mij de uitkomst zijn. Zou ik minder shampoo gebruiken en zou droogshampoo daar de vervanging voor zijn? Vandaag vertel ik waar mijn voorkeur naar uit gaat.

Droogshampoo of shampoo?

Droogshampoo of shampoo

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet heel vaak droog shampoo heb gebruikt. Ik gebruik het vooral voor de geur en het enige volume wat ik krijg. Zelf merk ik niet echt dat mijn haar er minder vettig van wordt, maar ik heb hier dan ook niet heel erg op gelet. Deze droogshampoo is wel super handig. Het is een kleine droogshampoo dus je kan die heel makkelijk meenemen in je tas om je haar toch nog een kleine opfrisbeurt te geven. Als ik na mijn wasbeurt toch nog vet haar heb dan ga ik deze droogshampoo zeker gebruiken voor nog een opfrisbeurt. Mijn favoriet is de blush geur. Een heerlijke frisse geur wat perfect bij mijn haar past.

Shampoo

Droogshampoo of shampoo

Ik gebruik deze shampoo al een tijdje tegen mijn gevoelige huid. Ik moet zeggen dat hij heel goed werkt en ik nu al merk dat ik veel minder last van mijn hoofdhuid heb. Ik probeer zo min mogelijk van deze shampoo te gebruiken, omdat ik het zonde vind om er veel van te gebruiken. Tot nu toe geef ik de voorkeur aan mijn geliefde shampoo. Mijn haar wordt hier meteen schoon van en de vettigheid verdwijnt eigenlijk direct. Mijn haar wordt soms erg snel vet en de look van mijn vettige haar vind ik gewoon echt niet mooi. Deze shampoo lost dat gelukkig meteen op en daar ben ik heel blij mee. Binnenkort ga ik proberen of deze droogshampoo ongeveer hetzelfde effect kan geven als mijn shampoo. Anders gebruik ik de droogshampoo wel voor een lekker geurtje haha.

Wat gebruik jij liever? Droogshampoo of shampoo?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.