Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Dromen en doelen (april 2015)
0 Comments

Written by Celine

1 april 2015

Het is vandaag de eerste van de maand en daarom deel ik mijn dromen en doelen voor deze maand met jullie. Benieuwd? Lees dan verder 
 

#1 Beter plannen. Deze staat eigenlijk altijd op mijn lijstje omdat ik gewoon echt super chaotisch ben en heel vaak dingen vergeet. Ik had laatst de app wunderlist gedownload, en ik gebruikte de app ook fanatiek, maar op de een of andere manier ben ik daar weer mij gestopt. Ook merk ik het met bloggen, soms ben ik o chaotisch dat ik zelfs vergeet een artikel te schrijven. Ik ga proberen deze maand (en dan ook nog daarna!!!!) beter te plannen met behulp van wunderlist!

#2 Eindelijk aan een verhaal beginnen. Ik loop al jaren rond met het idee dat ik een roman wil schrijven.
Op dit moment heb ik echt een superleuk idee, en dat wil ik deze maand wat meer gaan uitwerken.
#3 Meer boeken lezen. Vroeger las ik echt superveel boeken, echt tien per week ofzo. De afgelopen jaren lees ik helaas niet zo veel meer, omdat ik het gewoon heel druk heb. Eigenlijk is dat ook geen excuus, maar het komt er op neer dat ik de tijd niet neem om even lekker een boek te lezen. Iets wat ik wel zou moeten doen, omdat ik lezen heel fijn vindt. Dus deze maand ga ik proberen weer wat vaker een boek te pakken! Ik heb al een paar boeken op mijn lijstje staan die ik graag zou willen lezen, dus dat komt denk ik wel goed!
Ik heb eigenlijk nog wel meer dingen die ik zou willen doen, maar ik ga eerst proberen deze drie vol te houden, daarna zien we wel weer verder. April wordt denk ik wel een leuke maand, ik heb een vakantie in het vooruitzicht en Koningsdag waar ik onwijs veel zin in heb. En als april voorbij is, is het alweer mei & dan ben ik jarig! In ieder geval hoop ik dat april leuker gaat worden dan maart, want maart was zal maar zeggen niet echt mijn maand.. Hoop dingen gebeurd, die nu gelukkig wel weer verleden tijd zijn. Er is weer een nieuwe maand, dus weer een frisse start!
Wat zijn jullie doelen en dromen voor april? En staat voor jullie ook een leuke maand voor de boeg? 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.