Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Dromen en doelen (april 2015)
0 Comments

Written by Celine

1 april 2015

Het is vandaag de eerste van de maand en daarom deel ik mijn dromen en doelen voor deze maand met jullie. Benieuwd? Lees dan verder 
 

#1 Beter plannen. Deze staat eigenlijk altijd op mijn lijstje omdat ik gewoon echt super chaotisch ben en heel vaak dingen vergeet. Ik had laatst de app wunderlist gedownload, en ik gebruikte de app ook fanatiek, maar op de een of andere manier ben ik daar weer mij gestopt. Ook merk ik het met bloggen, soms ben ik o chaotisch dat ik zelfs vergeet een artikel te schrijven. Ik ga proberen deze maand (en dan ook nog daarna!!!!) beter te plannen met behulp van wunderlist!

#2 Eindelijk aan een verhaal beginnen. Ik loop al jaren rond met het idee dat ik een roman wil schrijven.
Op dit moment heb ik echt een superleuk idee, en dat wil ik deze maand wat meer gaan uitwerken.
#3 Meer boeken lezen. Vroeger las ik echt superveel boeken, echt tien per week ofzo. De afgelopen jaren lees ik helaas niet zo veel meer, omdat ik het gewoon heel druk heb. Eigenlijk is dat ook geen excuus, maar het komt er op neer dat ik de tijd niet neem om even lekker een boek te lezen. Iets wat ik wel zou moeten doen, omdat ik lezen heel fijn vindt. Dus deze maand ga ik proberen weer wat vaker een boek te pakken! Ik heb al een paar boeken op mijn lijstje staan die ik graag zou willen lezen, dus dat komt denk ik wel goed!
Ik heb eigenlijk nog wel meer dingen die ik zou willen doen, maar ik ga eerst proberen deze drie vol te houden, daarna zien we wel weer verder. April wordt denk ik wel een leuke maand, ik heb een vakantie in het vooruitzicht en Koningsdag waar ik onwijs veel zin in heb. En als april voorbij is, is het alweer mei & dan ben ik jarig! In ieder geval hoop ik dat april leuker gaat worden dan maart, want maart was zal maar zeggen niet echt mijn maand.. Hoop dingen gebeurd, die nu gelukkig wel weer verleden tijd zijn. Er is weer een nieuwe maand, dus weer een frisse start!
Wat zijn jullie doelen en dromen voor april? En staat voor jullie ook een leuke maand voor de boeg? 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.