Follow:
Beauty Huidverzorging

Het irritante aan een droge huid & wat doe ik hier tegen?

Ik heb een droge huid en geloof me, dat is echt vreselijk irritant. Het is zo lastig om makeup te kopen en dan heb ik nog niet gepraat over het trekkerige gevoel wat ik elke dag heb. Mensen met een droge huid zullen zeker zich in dit artikel herkennen, want tja.. Het is gewoon heel irritant.

Smeren

Smeren, smeren en nog een smeren. Niets helpt eigenlijk. Ik heb nu al zoveel producten gebruikt en heb nog steeds niet een betaalbaar wonder product gevonden. Ik heb nu alweer nieuwe producten besteld en hoop die binnenkort binnen te krijgen. Toch kan ik echt niet wachten om een perfect product te vinden.

Irritant

Het is echt verschrikkelijk irritant om een droge huid te hebben. Als je bijvoorbeeld foundation draagt, dan zie je letterlijk alles door die foundation heen. Serieus, elk velletje. Als ik vervolgens een dikke laag creme op mijn gezicht smeer, blijft mijn huid droog en komt er ook nog eens een puistje tevoorschijn door de dikke laag creme. Er valt echt helemaal niets aan te doen.

Producten

Een tijd geleden had ik natuurlijk een therapie voor mijn huid uitgeprobeerd. Deze therapie werkte helaas niet helemaal voor mij en dat vond ik eerlijk gezegd erg jammer. Ik had echt gehoopt dat deze therapie er magisch voor zou zorgen dat mijn droge huid helemaal weg zou gaan. Toch kwam deze droom niet helemaal uit. Na een mislukte poging werd mij aangeraden om de Body cream op mijn gezicht uit te proberen. Ik ben helaas niet een persoon die zich steeds aan alle regeltjes houdt, maar ik heb mij toch nog redelijk aan deze therapie gehouden. Na een week of twee werd mijn huid toch een stuk zachter en daar ben ik al heel blij mee. Nee, mijn droge huid is niet magisch verdwenen, maar ik denk dat geen enkel product dit kan. Toch is mijn huid een stuk gladder en zachter geworden van deze therapie.

Heb jij ook veel last van een droge huid?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mariska van Heel

  Ik had ook altijd een super droge huid maar met mijn natuurlijke verzorgingsroutine is het helemaal normaal geworden. Misschien ook iets voor jou?

  3 mei 2017 at 10:33
  • Reply Celine Klooster

   Daar ben ik heel benieuwd naar. Welke verzorgingsroutine gebruik jij?

   3 mei 2017 at 15:34
 • Reply Mariska van Heel

  Mijn hele routine staat op mijn blog, als je op mijn naam in mijn eerste reactie klikt kom je bij deel 1 van de drie stappen. Trouwens met ingrediënten gewoon uit de supermarkt, wel zo makkelijk 😉

  3 mei 2017 at 15:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een MUA palette voor een dagelijkse look

  Ik houd van korting. Als er korting is, dan ben ik meestal ook degene die helemaal los gaat en zoveel...

  Sluiten