Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Driejarig jubileum + vijfdaagse winactie week!
4 Comments

Written by Celine

2 juli 2017

Het heeft lang geduurd, voordat ik dit alles kon organizeren, maar er komt weer een vijfdaagse winactieweek aan. Vorig jaar heb ik dit ook gedaan en dat vond ik simpelweg helemaal geweldig. Mijn blog bestaat op 7 juli alweer drie jaar en daarom is het natuurlijk tijd voor een feestje. Benieuwd hoe je met deze winactie week kan meedoen? Lees dan verder!

Drie jaar!

Zoals ik al zei, heeft het lang geduurd, voordat ik deze winactie week kon organizeren. Het was de heletijd mooi weer en ik konmaar weinig leuke bedrijven vinden om winacties mee te organizeren. Toch is het gelukt en daar ben ik heel erg blij mee. Mijn blog bestaat dus vanaf 7 juli, drie jaar, maar daar komt op die dag zelf nog een leuk artikel over online.

Hoe kan ik winnen?

Vanaf morgen tot en met vrijdag komt er een artikel online waar je super leuke dingen mee kan winnen. Van beauty producten naar gadgets, alles is mogelijk! In deze artikelen staat precies uitgelegd wat je moet doen om te winnen, dus lees deze artikelen goed! Helaas kan je niet winnen als je niet aan de voorwaarden voldoet die in het artikel staan. Het is redelijk makkelijk om te winnen, dus daar hoef je je niet zorgen over te maken.

Ik heb er tenminste super veel zin in en ik hoop in de toekomst nog meer leuke lezers blij te kunnen maken met een leuk cadeautje. Het viel me namelijk laatst op dat ik bijna nooit winacties doe en dat vind ik eigenlijk wel jammer. In de toekomst wil ik dus vaker winacties gaan organiseren!

Morgen om 8:00 staat de eerste winactie online. Houd mijn Facebook pagina in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van al deze winacties. Ook laat ik een aantal berichtjes achter op Twitter en Instagram.

Tot morgen!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

  1. Sanne

    Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. 😉 Ik kijk uit naar je winacties.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.