Follow:
Fashion Outfits

Drie outfits voor het najaar die jij niet zou bedenken

Allerlei merken, waar ik eigenlijk nooit shop, heb ik vandaag op een rijtje gezet. Mijn moeder shopt hier altijd en ik had niet gedacht dat deze merken hartstikke leuke items hebben. Ik heb voor jullie drie outfits ontworpen die je zeker niet zou bedenken. Ik geef altijd de H&M of Forever 21 als voorkeur, maar ik begin hier al snel anders over te denken.

Outfits voor het najaar

Het najaar is niets zonder vieze regenachtige dagen, teveel wind en een winters gevoel. Daarom heb ik voor de eerste outfit een winterse outfit gekozen. Ik weet zeker dat in een maand of twee we onze winterjassen uit de kast mogen pakken en dat de winter collecties dan allang in de winkels liggen. De wintercollectie ziet er tenminste veel belovend uit als ik deze prachtige kleren zie. Een groen achtige trui, die ik nog steeds wil vinden, maar dan in een wollige versie. Een zwarte broek, want tja ik kan niet zonder zwarte broeken en natuurlijk zwarte schoenen. Die jas is werkelijk geweldig. Hij ziet er zo zacht uit..

Outfit 1:

Esprit

Dit jurkje ziet er nou echt geweldig uit. Op de foto zonder het model, zag het jurkje er niet geweldig uit. Het leek net alsof hij hartstikke uitgerekt was. Het model staat het jurkje werkelijk fantastisch. Doordat het jurkje zo licht is, leek het me ook hartstikke mooi om er lichte schoenen bij te dragen. Deze hakken zijn werkelijk geweldig. Als je goed kijkt zie je dat deze schoenen een beetje glanzen. Deze hakken zijn voor sommige hartstikke basic, maar ik houd daar eigenlijk wel van.

Outfit 2:

 • Soepele jersey stretchjurk met schattige print  34.99
 • Leren witte pumps 

Outfits

Is het oranje of is het rood.. Ik zou het echt niet weten. Het lijkt een beetje op een combinatie.. Wees eerlijk, het is wel een prachtig jurkje, maar niet voor een normale schooldag. Voor een leuk etentje of een andere speciale gelegenheid is deze jurk echt perfect. Ik vind de jurk echt heel mooi. Ik ben wel een beetje bang dat hij mij niet zou passen, maar dat is wel weer een ander probleem. Kijk trouwens eens naar die prachtige schoenen. Als je goed kijkt zie je dat een klein detail van de schoenen ook terug komt in de jurk. Eerst viel het mij niet op, maar toen ik de foto ging bewerken, viel het mij pas op. Als je toch bezig bent een prachtige outfit bij elkaar te smokkelen, dan moet je natuurlijk wel letten op de details ;).

Outfit 3:

Esprit, Van Haren, Scapino en Hema. Allerlei prachtige merken, waar ik eigenlijk nu pas achter ben gekomen. De prijzen vallen een beetje tegen, maar hier krijg je wel erg goede kwaliteit voor. Hoe vind jij deze outfits en wat vind jij van deze merken?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Marijke

  Leuke outfits, nummer 1 is mijn favoriet. Lekker basic en stoer!

  21 september 2016 at 08:22
 • Reply Cynthia

  De jurkjes …

  22 september 2016 at 23:24
 • Reply Cynthia

  De jurkjes…

  22 september 2016 at 23:26
  • Reply Celine

   Aha jij houdt niet van jurkjes?

   23 september 2016 at 17:39
 • Reply Malaika Fernandes

  Loved all the 3 looks especially the knit and the dress

  25 september 2016 at 13:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De voordelen aan het dragen van geen make-up (met een tikje sarcasme!)

  Ik praat altijd over de geweldigste producten en dat ik graag make-up draag. Natuurlijk heb ik soms geen make-up op...

  Sluiten