Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Drie outfits voor het najaar die jij niet zou bedenken

Geschreven door Celine

21 september 2016

Allerlei merken, waar ik eigenlijk nooit shop, heb ik vandaag op een rijtje gezet. Mijn moeder shopt hier altijd en ik had niet gedacht dat deze merken hartstikke leuke items hebben. Ik heb voor jullie drie outfits ontworpen die je zeker niet zou bedenken. Ik geef altijd de H&M of Forever 21 als voorkeur, maar ik begin hier al snel anders over te denken.

Outfits voor het najaar

Het najaar is niets zonder vieze regenachtige dagen, teveel wind en een winters gevoel. Daarom heb ik voor de eerste outfit een winterse outfit gekozen. Ik weet zeker dat in een maand of twee we onze winterjassen uit de kast mogen pakken en dat de winter collecties dan allang in de winkels liggen. De wintercollectie ziet er tenminste veel belovend uit als ik deze prachtige kleren zie. Een groen achtige trui, die ik nog steeds wil vinden, maar dan in een wollige versie. Een zwarte broek, want tja ik kan niet zonder zwarte broeken en natuurlijk zwarte schoenen. Die jas is werkelijk geweldig. Hij ziet er zo zacht uit..

Outfit 1:

Esprit

Dit jurkje ziet er nou echt geweldig uit. Op de foto zonder het model, zag het jurkje er niet geweldig uit. Het leek net alsof hij hartstikke uitgerekt was. Het model staat het jurkje werkelijk fantastisch. Doordat het jurkje zo licht is, leek het me ook hartstikke mooi om er lichte schoenen bij te dragen. Deze hakken zijn werkelijk geweldig. Als je goed kijkt zie je dat deze schoenen een beetje glanzen. Deze hakken zijn voor sommige hartstikke basic, maar ik houd daar eigenlijk wel van.

Outfit 2:

 • Soepele jersey stretchjurk met schattige print  34.99
 • Leren witte pumps 

Outfits

Is het oranje of is het rood.. Ik zou het echt niet weten. Het lijkt een beetje op een combinatie.. Wees eerlijk, het is wel een prachtig jurkje, maar niet voor een normale schooldag. Voor een leuk etentje of een andere speciale gelegenheid is deze jurk echt perfect. Ik vind de jurk echt heel mooi. Ik ben wel een beetje bang dat hij mij niet zou passen, maar dat is wel weer een ander probleem. Kijk trouwens eens naar die prachtige schoenen. Als je goed kijkt zie je dat een klein detail van de schoenen ook terug komt in de jurk. Eerst viel het mij niet op, maar toen ik de foto ging bewerken, viel het mij pas op. Als je toch bezig bent een prachtige outfit bij elkaar te smokkelen, dan moet je natuurlijk wel letten op de details ;).

Outfit 3:

Esprit, Van Haren, Scapino en Hema. Allerlei prachtige merken, waar ik eigenlijk nu pas achter ben gekomen. De prijzen vallen een beetje tegen, maar hier krijg je wel erg goede kwaliteit voor. Hoe vind jij deze outfits en wat vind jij van deze merken?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

6 Reacties

 1. Marijke

  Leuke outfits, nummer 1 is mijn favoriet. Lekker basic en stoer!

  Antwoord
  • Celine

   Aha jij houdt niet van jurkjes?

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.