Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Drie outfits voor het najaar die jij niet zou bedenken
6 Comments

Written by Celine

21 september 2016

Allerlei merken, waar ik eigenlijk nooit shop, heb ik vandaag op een rijtje gezet. Mijn moeder shopt hier altijd en ik had niet gedacht dat deze merken hartstikke leuke items hebben. Ik heb voor jullie drie outfits ontworpen die je zeker niet zou bedenken. Ik geef altijd de H&M of Forever 21 als voorkeur, maar ik begin hier al snel anders over te denken.

Outfits voor het najaar

Het najaar is niets zonder vieze regenachtige dagen, teveel wind en een winters gevoel. Daarom heb ik voor de eerste outfit een winterse outfit gekozen. Ik weet zeker dat in een maand of twee we onze winterjassen uit de kast mogen pakken en dat de winter collecties dan allang in de winkels liggen. De wintercollectie ziet er tenminste veel belovend uit als ik deze prachtige kleren zie. Een groen achtige trui, die ik nog steeds wil vinden, maar dan in een wollige versie. Een zwarte broek, want tja ik kan niet zonder zwarte broeken en natuurlijk zwarte schoenen. Die jas is werkelijk geweldig. Hij ziet er zo zacht uit..

Outfit 1:

Esprit

Dit jurkje ziet er nou echt geweldig uit. Op de foto zonder het model, zag het jurkje er niet geweldig uit. Het leek net alsof hij hartstikke uitgerekt was. Het model staat het jurkje werkelijk fantastisch. Doordat het jurkje zo licht is, leek het me ook hartstikke mooi om er lichte schoenen bij te dragen. Deze hakken zijn werkelijk geweldig. Als je goed kijkt zie je dat deze schoenen een beetje glanzen. Deze hakken zijn voor sommige hartstikke basic, maar ik houd daar eigenlijk wel van.

Outfit 2:

 • Soepele jersey stretchjurk met schattige print  34.99
 • Leren witte pumps 

Outfits

Is het oranje of is het rood.. Ik zou het echt niet weten. Het lijkt een beetje op een combinatie.. Wees eerlijk, het is wel een prachtig jurkje, maar niet voor een normale schooldag. Voor een leuk etentje of een andere speciale gelegenheid is deze jurk echt perfect. Ik vind de jurk echt heel mooi. Ik ben wel een beetje bang dat hij mij niet zou passen, maar dat is wel weer een ander probleem. Kijk trouwens eens naar die prachtige schoenen. Als je goed kijkt zie je dat een klein detail van de schoenen ook terug komt in de jurk. Eerst viel het mij niet op, maar toen ik de foto ging bewerken, viel het mij pas op. Als je toch bezig bent een prachtige outfit bij elkaar te smokkelen, dan moet je natuurlijk wel letten op de details ;).

Outfit 3:

Esprit, Van Haren, Scapino en Hema. Allerlei prachtige merken, waar ik eigenlijk nu pas achter ben gekomen. De prijzen vallen een beetje tegen, maar hier krijg je wel erg goede kwaliteit voor. Hoe vind jij deze outfits en wat vind jij van deze merken?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

6 Reacties

 1. Marijke

  Leuke outfits, nummer 1 is mijn favoriet. Lekker basic en stoer!

  Antwoord
  • Celine

   Aha jij houdt niet van jurkjes?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.