Disclaimer

Copyright.

Als je artikelen of passages uit mijn artikelen wilt gebruiken is dat natuurlijk prima, indien je wel linkt naar mijn artikelen.

Wil je gebruik maken van een van mijn foto’s? Dan dien je van te voren contact met mij op te nemen en te wachten op toestemming. Ook dien je naar mijn site te linken.

Ben je van mening dat de afbeelding die ik gebruik van uw bedrijf of van uw blog is, neem dan contact met mij op, dan pas ik dit direct aan.

Affiliatie links

Ook maak ik gebruik van affiliatie links. Hierdoor wordt uw privacy niet aangetast, ik verdien alleen een beetje aan uw aankopen. Affiliatie links gaan als volgt te werk: Als u via deze affiliate links iets koopt, dan krijg ik een klein percentage van dat bedrag op mijn account bijgeschreven. Geen schending van privacy dus. Je helpt mij alleen om met dit geld The Beautyboulevard te verbeteren en de kosten eventueel te betalen.

Samenwerkingen.

Het is mogelijk om een samenwerking aan te gaan met mij. Dit kan gaan om product reviews, advertorials, winacties of banners. Wilt u met mij samenwerken in een andere vorm, dan kan je natuurlijk met mij contact opnemen.

Vanaf 3 oktober 2015 komt er onder elk artikel, waar ik producten of een andere vorm van betaling heb gekregen, de volgende afbeelding te staan.

©2017 The Beautyboulevard