Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Zeven dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven

Geschreven door Celine

31 maart 2017

Ik heb sommige dingen gewoon echt nodig in mijn leven. Dat ik er echt niet zonder kan leven is misschien overdreven, maar het neemt wel een groot deel van mijn leven in beslag. Dit zijn dus de dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven..

Mijn blog

Ik vind bloggen echt geweldig. Alle processen die erbij komen kijken en eigenlijk gewoon alles. Het kost natuurlijk veel tijd, maar ik weet eigenlijk niet wat ik anders in mijn vrije tijd kan doen.

Mijn twee laptops

Ik heb sinds kort twee laptops. Een laptop voor mijn blog en school en een laptop voor gamen. De laptop voor gamen is een oudere laptop, dus die kan ik dan gebruiken om grote spellen om te downloaden. De laptop voor mijn blog is een mac. Super handig om mee te nemen.

Mijn camera

Ik gebruik mijn camera niet alleen voor mijn blog, maar ook voor vakantie en foto’s van de natuur. Ik wil binnenkort weer naar buiten gaan om foto’s te maken, maar daar moet het wel even wat beter weer voor worden.

dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven

Mijn familie

Is mijn familie een ding? Nouja, laten we het erop houden dat ik echt niet zonder mijn familie kan. Ja, ze betekenen gewoon heel veel voor mij.

Makeup

Ik vind makeup ook geweldig. Ik draag eigenlijk niet heel veel makeup, maar ik vind het wel erg leuk om verschillende makeup soorten uit te proberen. Dit weekend ga ik ook proberen om een look te maken en die vervolgens te publiceren op mijn blog.

Youtube

Één naam. Joey Graceffa. Ik vind zijn videos echt geweldig en ik heb zijn videos bijna allemaal gezien. Sommige heb ik zelfs meerdere keren gezien.

Een goed boek

Wanneer ik mijn saaie(!) Engels boek heb uitgelezen kan ik eindelijk beginnen met In Real Life van Joey Graceffa. Ik kan echt niet wachten om dit boek te lezen. Wanneer ik echt een heel goed boek heb gevonden, kan ik echt niet meer zonder dat boek. Dan lees ik het boek ook echt in een paar uur uit.

Waar kan jij echt niet zonder?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Girls-things

  Leuk artikel!
  Ik kan niet zonder mijn blog, Labello en nagellak, hihi.

  Antwoord
 2. Chantal

  Hihi, leven zonder mijn vriend, familie en vrienden wordt toch wel erg vervelend! Dus doe dat maar niet.

  Maar als ik echt een ding moet omschrijven dat is het mijn blog en alles wat daarbij komt kijken.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.