Follow:
Personal

Zeven dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven

Ik heb sommige dingen gewoon echt nodig in mijn leven. Dat ik er echt niet zonder kan leven is misschien overdreven, maar het neemt wel een groot deel van mijn leven in beslag. Dit zijn dus de dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven..

Mijn blog

Ik vind bloggen echt geweldig. Alle processen die erbij komen kijken en eigenlijk gewoon alles. Het kost natuurlijk veel tijd, maar ik weet eigenlijk niet wat ik anders in mijn vrije tijd kan doen.

Mijn twee laptops

Ik heb sinds kort twee laptops. Een laptop voor mijn blog en school en een laptop voor gamen. De laptop voor gamen is een oudere laptop, dus die kan ik dan gebruiken om grote spellen om te downloaden. De laptop voor mijn blog is een mac. Super handig om mee te nemen.

Mijn camera

Ik gebruik mijn camera niet alleen voor mijn blog, maar ook voor vakantie en foto’s van de natuur. Ik wil binnenkort weer naar buiten gaan om foto’s te maken, maar daar moet het wel even wat beter weer voor worden.

dingen waar ik echt niet zonder mee kan leven

Mijn familie

Is mijn familie een ding? Nouja, laten we het erop houden dat ik echt niet zonder mijn familie kan. Ja, ze betekenen gewoon heel veel voor mij.

Makeup

Ik vind makeup ook geweldig. Ik draag eigenlijk niet heel veel makeup, maar ik vind het wel erg leuk om verschillende makeup soorten uit te proberen. Dit weekend ga ik ook proberen om een look te maken en die vervolgens te publiceren op mijn blog.

Youtube

Één naam. Joey Graceffa. Ik vind zijn videos echt geweldig en ik heb zijn videos bijna allemaal gezien. Sommige heb ik zelfs meerdere keren gezien.

Een goed boek

Wanneer ik mijn saaie(!) Engels boek heb uitgelezen kan ik eindelijk beginnen met In Real Life van Joey Graceffa. Ik kan echt niet wachten om dit boek te lezen. Wanneer ik echt een heel goed boek heb gevonden, kan ik echt niet meer zonder dat boek. Dan lees ik het boek ook echt in een paar uur uit.

Waar kan jij echt niet zonder?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Girls-things

  Leuk artikel!
  Ik kan niet zonder mijn blog, Labello en nagellak, hihi.

  1 april 2017 at 10:44
 • Reply Chantal

  Hihi, leven zonder mijn vriend, familie en vrienden wordt toch wel erg vervelend! Dus doe dat maar niet.

  Maar als ik echt een ding moet omschrijven dat is het mijn blog en alles wat daarbij komt kijken.

  6 april 2017 at 10:36
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Skincare producten met rooibos

  Mijn droge huid begint mij de laatste tijd heel erg te irriteren. De huidproducten die ik gebruik, werken eigenlijk niet...

  Sluiten